Cea mai delicioasa prajitura de toamna. Se prepara rapid, iar ingredientele sunt la dispozitie din belsug

Cea mai delicioasa prajitura de toamna. Se prepara rapid, iar ingredientele sunt la dispozitie din belsug
📅 2024-10-27

Metoda de pregătire este simplă și rapidă. Astfel, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să speli merele, după care să le tai cuburi mari și să le pui în tigaie cu 2 linguri de zahăr. Se lasă la rumenit până în momentul în care încep să se înmoaie.

Între timp, se pregătește aluatul, iar pentru acest lucru ai nevoie de un singur bol și un mixer. Astfel, se amestecă crema de brânză cu ouăle, după care se adaugă treptat restul ingredientelor, mai exact: smântâna pentru gătit, zahărul, grisul, făina și praful de copt.

După ce merele sunt gata, jumătate dintre ele se pun în aluatul deja mixat. Adaugă ulterior scorțișoara, amestecă bine, după care pune întreaga compoziție într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Setează cuptorul la 190 de grade și pune tava la cuptor pentru aproximativ 60 de minute.

La final, tot ce trebuie să faci este să decorezi prăjitura cu restul de mere caramelizate amestecate cu scorțișoară și, opțional, câțiva biscuiți digestivi mărunțiți. 

 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Cea mai delicioasă prăjitură de toamnă. Se prepară rapid, iar ingredientele sunt la dispoziție din belșug

Este perioada cea mai îmbelșugată a toamnei, iar merele sunt printre fructele vedetă ale sezonului, așa că nimic nu se compară cu o plăcintă. Rețeta a făcut furori pe internet.

Nicolae Ciucă: Suntem singurul partid care contează în lupta împotriva PSD și AUR. Sondajele adevărate se fac la vot, nu pe hârtie!

Prezent duminica la Drobeta Turnu Severin, la evenimentului de lansare a candidaților PNL Mehedinți la alegerile parlamentare, Președintele PNL, Nicolae Ciucă a fost aplaudat la scenă deschisă alături de maestrul Mircea Dinescu, invitat să deschidă reuniunea liberală. 

Nicușor Dan intră cu utilajele în Piața Unirii: „Unirii 1 nu va mai funcţiona pe actualul amplasament.”

Edilul capitalei anunţă că în perioada următoare va începe repararea carosabilul în zona Piaţa Unirii, iar pentru defăşurarea lucrărilor, staţia STB „Piaţa Unirii 1” nu va mai funcţiona pe actualul amplasament.

Liderul suprem al Iranului, despre atacul Israelului: „Nu ar trebui nici exagerat, nici minimizat”

Liderul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, a făcut duminică primele sale comentarii publice de la atacurile aeriene israeliene asupra țării sale.

Bătălia pentru Republica Moldova. Maia Sandu l-a lăsat mut pe Alexandr Stoianoglo

Maia Sandu și-a pus în încurcătură contracandidatul pentru președinția Moldovei, Alexandr Stoianoglo. Preşedinta în exerciţiu l-a întrebat despre avantajele pe care i le oferă cetăţenia română, pe care a obţinut-o în urmă cu mai mulţi ani.

Accident aviatic în Republica Moldova. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste o casă. Pilotul a decedat pe loc

Un accident aviatic a avut loc duminică, 27 octombrie, la Vadul lui Vodă, Chișinău, Republica Moldova. Poliția spune că în interiorul aeronavei a fost găsit doar un corp carbonizat, cel mai probabil al pilotului.

Impact devastator pe Calea Victoriei. Două mașini s-au făcut praf. Nu sunt victime VIDEO

Impact devastator în Piața Victoriei din Capitală. Un bolid de lux a izbit în plin un taxi. Sunt persoane rănite, iar salvatorii s-au mobilizat de urgență. 

Urmărire ca-n filme, la Galați. Un tânăr fără permis și numere la mașină, a intrat în polițiști

Urmărire periculoasă pe străzile din Galati, încheiată cu un accident. Polițiștii au pornit pe urmele unei mașini, după ce au primit sesizări că atât șoferul cât și pasagerul care îl însoțea aveau un comportament agitat. 

De la propria petrecere, direct la poliție. Un bărbat din Filiași, prins cu alcoolemie de aproape unu la mie, la volan

Zi începută frumos, dar terminată extrem de prost, de un bărbat din Filiași. Acesta a fost prins beat la volan, la miezul nopții, după ce se întorcea de la petrecerea unde și-a sărbătorit ziua de naştere, dar şi onomastica.

Atac cibernetic la Primăria Sectorului 5. Hackerii nu au reușit să fure datele

Specialiștii Directoratului Național de Securitate Cibernetică spun că atacul de la serverele Primăriei Sector 5 nu s-a soldat cu ceea ce hackerii și-au propus: furtul de date.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.