Urmarire ca-n filme, la Galati. Un tanar fara permis si numere la masina, a intrat in politisti

Urmarire ca-n filme, la Galati. Un tanar fara permis si numere la masina, a intrat in politisti
📅 2024-10-27

În autoturismul urmărit se aflau două persoane, un șofer de 32 de ani și un pasager de 24 de ani, care consumaseră droguri, în mașină găsindu-se o substanță psihoactivă albă, de tip „cristal”.

Potrivit politistilor, in timpul urmaririi, autoturismul condus de persoana care consumase substante psihoactive, a lovit intentionat, de mai multe ori, autospeciala politistilor. În cele din urmă, autoturismul s-a lovit de un TIR parcat si s-a oprit, iar oamenii legii i-au retinut pe pasagerul și pe soferul care avea permisul suspendat si care conducea o masină cu numere de inmatriculare false.

Potrivit IJP Galati, „la data de 27 octombrie 2024, în jurul orei 01:20, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Galați au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Saturn, din municipiul Galați, a fost observat un autoturism oprit, dar care avea motorul pornit, al cărui conducător și un pasager, aflat pe bancheta din spate, aveau un comportament agitat. La fața locului s-a deplasat un echipaj format din polițiști și jandarmi, ocazie cu care autoturismul respectiv s-ar fi pus în mișcare, fără a opri la semnalele regulamentare.

Echipajul a pornit în urmărirea autoturismului și, pe parcursul urmăririi, autoturismul ar fi acroșat, în mod intenționat, de mai multe ori, autospeciala de poliție. Ajuns pe o stradă din zona Portului, din municipiul Galați, conducătorul autoturismului ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autotren parcat pe sensul opus, moment în care șoferul și pasagerul autoturismului ar fi părăsit în fugă locul evenimentului, fiind urmăriți și imobilizați în scurt timp.

Polițiștii l-au identificat pe conducătorul auto, un bărbat, de 32 de ani, din comuna Smârdan, județul Galați, și pe pasager, un tânăr de 24 de ani, din comuna Braniștea, județul Galați, iar, din verificările efectuate, a reieșit că cel aflat la volan are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule și că autoturismul în cauză are plăcuțe false de înmatriculare.

De asemenea, în urma controlului autoturismului, în interiorul acestuia a fost descoperit un pliculeț care conținea o substanță tip cristal, de culoare albă, care a fost ridicată, în vederea continuării cercetărilor.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul din dotarea poliției rutiere, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, ulterior persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și, în funcție de rezultatul analizelor toxicologice, vor fi dispuse măsurile legale ce se impun”.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Bătălia pentru Republica Moldova. Maia Sandu l-a lăsat mut pe Alexandr Stoianoglo

Maia Sandu și-a pus în încurcătură contracandidatul pentru președinția Moldovei, Alexandr Stoianoglo. Preşedinta în exerciţiu l-a întrebat despre avantajele pe care i le oferă cetăţenia română, pe care a obţinut-o în urmă cu mai mulţi ani.

Accident aviatic în Republica Moldova. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste o casă. Pilotul a decedat pe loc

Un accident aviatic a avut loc duminică, 27 octombrie, la Vadul lui Vodă, Chișinău, Republica Moldova. Poliția spune că în interiorul aeronavei a fost găsit doar un corp carbonizat, cel mai probabil al pilotului.

Impact devastator pe Calea Victoriei. Două mașini s-au făcut praf. Nu sunt victime VIDEO

Impact devastator în Piața Victoriei din Capitală. Un bolid de lux a izbit în plin un taxi. Sunt persoane rănite, iar salvatorii s-au mobilizat de urgență. 

Urmărire ca-n filme, la Galați. Un tânăr fără permis și numere la mașină, a intrat în polițiști

Urmărire periculoasă pe străzile din Galati, încheiată cu un accident. Polițiștii au pornit pe urmele unei mașini, după ce au primit sesizări că atât șoferul cât și pasagerul care îl însoțea aveau un comportament agitat. 

De la propria petrecere, direct la poliție. Un bărbat din Filiași, prins cu alcoolemie de aproape unu la mie, la volan

Zi începută frumos, dar terminată extrem de prost, de un bărbat din Filiași. Acesta a fost prins beat la volan, la miezul nopții, după ce se întorcea de la petrecerea unde și-a sărbătorit ziua de naştere, dar şi onomastica.

Atac cibernetic la Primăria Sectorului 5. Hackerii nu au reușit să fure datele

Specialiștii Directoratului Național de Securitate Cibernetică spun că atacul de la serverele Primăriei Sector 5 nu s-a soldat cu ceea ce hackerii și-au propus: furtul de date.

Prăpăd în Israel. Un șofer de camion a intrat, în plin, într-o stație de autobuz. Cel puțin 24 de oameni sunt răniți VIDEO

Cel puţin 24 de persoane au fost rănite duminică de un camion care a intrat într-o staţie de autobuz, la ieşirea dintr-o bază militară, la Ramat Asharon, în centrul Israelului.

Candidații PSD Satu Mare au ajuns la cimitir! Mai exact, pe gardurile acestuia

Campania electorală pentru alegerile din această toamnă capătă valențe morbide. Mai exact, PSD Satu Mare își face reclamă la candidați cu afișe electorale agățate de gardul cimitirului din orașul sătmărean Negrești.

Sfinții zilei 27 octombrie. Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureştilor și Sf. Mucenic Nestor

Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureştilor, este pomenit de Biserica Ortodoxă Română în ziua de 27 octombrie. Din viața Sfântului Mare Mucenic Dimitrie aflăm că Nestor era un tânăr din Tesalonic care a învățat credință creștină de la Sfântul Dimitrie însuși.

Abia și-a luat permisul de conducere, că a și rămas fără el. Șofer de 18 ani, prins cu aproape 130 km/h în localitate

Un proaspăt posesor de permis de conducere a și rămas fără el. A fost prins cu aparatul radar cu o viteză de 128 de kilometri pe oră pe o secțiune de drum în care limita era de 50 de kilometri pe oră.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.