Nicusor Dan intra cu utilajele in Piata Unirii: ,,Unirii 1 nu va mai functiona pe actualul amplasament.

Nicusor Dan intra cu utilajele in Piata Unirii: ,,Unirii 1 nu va mai functiona pe actualul amplasament.
📅 2024-10-27

Nicuşor Dan afirmă că Administraţia Străzilor Bucureşti, prin Trustul de Clădiri Metropolitane, va executa lucrări de reparaţii, în perioada 28 octombrie - 15 noiembrie 2024, pe banda dedicată transportului public situată pe Aleea III din Piaţa Unirii.

”Pentru parcursul defăşurării lucrărilor, staţia STB „Piaţa Unirii 1” nu va mai funcţiona pe actualul amplasament”, spune primarul Capitalei.

Nicuşor Dan mai anunţă că, pentru asigurarea accesului călătorilor ȋn Piaţa Unirii, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI), cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie şi a Brigăzii Rutiere de Poliţie, a decis ca, ȋn perioada lucrărilor, staţia „Piaţa Unirii 1” să fie relocată astfel:

  • Staţia A - Pe podul Splaiul Independenţei - vor opri autobuzele liniilor 100, 116, 117, 312, 313, 323, N101, N102, N103, N104, N105, N106, N107, N108, N109, N111, N112, N113, N114, N116, N117, N118, N119, N120, N121 şi N122.
  • Staţia B - Pe Splaiul Independenţei, după intersecţia cu Str. Sfinţii Apostoli - aici vor opri autobuzele liniilor 104, 123, 205, N110 şi N115;
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Nicușor Dan intră cu utilajele în Piața Unirii: „Unirii 1 nu va mai funcţiona pe actualul amplasament.”

Edilul capitalei anunţă că în perioada următoare va începe repararea carosabilul în zona Piaţa Unirii, iar pentru defăşurarea lucrărilor, staţia STB „Piaţa Unirii 1” nu va mai funcţiona pe actualul amplasament.

Liderul suprem al Iranului, despre atacul Israelului: „Nu ar trebui nici exagerat, nici minimizat”

Liderul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, a făcut duminică primele sale comentarii publice de la atacurile aeriene israeliene asupra țării sale.

Bătălia pentru Republica Moldova. Maia Sandu l-a lăsat mut pe Alexandr Stoianoglo

Maia Sandu și-a pus în încurcătură contracandidatul pentru președinția Moldovei, Alexandr Stoianoglo. Preşedinta în exerciţiu l-a întrebat despre avantajele pe care i le oferă cetăţenia română, pe care a obţinut-o în urmă cu mai mulţi ani.

Accident aviatic în Republica Moldova. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste o casă. Pilotul a decedat pe loc

Un accident aviatic a avut loc duminică, 27 octombrie, la Vadul lui Vodă, Chișinău, Republica Moldova. Poliția spune că în interiorul aeronavei a fost găsit doar un corp carbonizat, cel mai probabil al pilotului.

Impact devastator pe Calea Victoriei. Două mașini s-au făcut praf. Nu sunt victime VIDEO

Impact devastator în Piața Victoriei din Capitală. Un bolid de lux a izbit în plin un taxi. Sunt persoane rănite, iar salvatorii s-au mobilizat de urgență. 

Urmărire ca-n filme, la Galați. Un tânăr fără permis și numere la mașină, a intrat în polițiști

Urmărire periculoasă pe străzile din Galati, încheiată cu un accident. Polițiștii au pornit pe urmele unei mașini, după ce au primit sesizări că atât șoferul cât și pasagerul care îl însoțea aveau un comportament agitat. 

De la propria petrecere, direct la poliție. Un bărbat din Filiași, prins cu alcoolemie de aproape unu la mie, la volan

Zi începută frumos, dar terminată extrem de prost, de un bărbat din Filiași. Acesta a fost prins beat la volan, la miezul nopții, după ce se întorcea de la petrecerea unde și-a sărbătorit ziua de naştere, dar şi onomastica.

Atac cibernetic la Primăria Sectorului 5. Hackerii nu au reușit să fure datele

Specialiștii Directoratului Național de Securitate Cibernetică spun că atacul de la serverele Primăriei Sector 5 nu s-a soldat cu ceea ce hackerii și-au propus: furtul de date.

Prăpăd în Israel. Un șofer de camion a intrat, în plin, într-o stație de autobuz. Cel puțin 24 de oameni sunt răniți VIDEO

Cel puţin 24 de persoane au fost rănite duminică de un camion care a intrat într-o staţie de autobuz, la ieşirea dintr-o bază militară, la Ramat Asharon, în centrul Israelului.

Candidații PSD Satu Mare au ajuns la cimitir! Mai exact, pe gardurile acestuia

Campania electorală pentru alegerile din această toamnă capătă valențe morbide. Mai exact, PSD Satu Mare își face reclamă la candidați cu afișe electorale agățate de gardul cimitirului din orașul sătmărean Negrești.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.