De la propria petrecere, direct la politie. Un barbat din Filiasi, prins cu alcoolemie de aproape unu la mie, la volan

De la propria petrecere, direct la politie. Un barbat din Filiasi, prins cu alcoolemie de aproape unu la mie, la volan
📅 2024-10-27

El a fost oprit cu puţin timp înainte de miezul nopţii de către poliţiştii doljeni care au organizat o acţiune în cadrul căreia au aplicat sute de amenzi contravenţionale.

„În ziua de 26 octombrie a.c., ora 23.35, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au depistat un bărbat, de 58 de ani, din municipiul Filiaşi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Paltinului, din localitate, având o concentraţie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, urmând a fi dispuse măsuri legale”, informează, duminică, Poliţia judeţeană Dolj.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

De la propria petrecere, direct la poliție. Un bărbat din Filiași, prins cu alcoolemie de aproape unu la mie, la volan

Zi începută frumos, dar terminată extrem de prost, de un bărbat din Filiași. Acesta a fost prins beat la volan, la miezul nopții, după ce se întorcea de la petrecerea unde și-a sărbătorit ziua de naştere, dar şi onomastica.

Atac cibernetic la Primăria Sectorului 5. Hackerii nu au reușit să fure datele

Specialiștii Directoratului Național de Securitate Cibernetică spun că atacul de la serverele Primăriei Sector 5 nu s-a soldat cu ceea ce hackerii și-au propus: furtul de date.

Prăpăd în Israel. Un șofer de camion a intrat, în plin, într-o stație de autobuz. Cel puțin 24 de oameni sunt răniți VIDEO

Cel puţin 24 de persoane au fost rănite duminică de un camion care a intrat într-o staţie de autobuz, la ieşirea dintr-o bază militară, la Ramat Asharon, în centrul Israelului.

Candidații PSD Satu Mare au ajuns la cimitir! Mai exact, pe gardurile acestuia

Campania electorală pentru alegerile din această toamnă capătă valențe morbide. Mai exact, PSD Satu Mare își face reclamă la candidați cu afișe electorale agățate de gardul cimitirului din orașul sătmărean Negrești.

Sfinții zilei 27 octombrie. Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureştilor și Sf. Mucenic Nestor

Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureştilor, este pomenit de Biserica Ortodoxă Română în ziua de 27 octombrie. Din viața Sfântului Mare Mucenic Dimitrie aflăm că Nestor era un tânăr din Tesalonic care a învățat credință creștină de la Sfântul Dimitrie însuși.

Abia și-a luat permisul de conducere, că a și rămas fără el. Șofer de 18 ani, prins cu aproape 130 km/h în localitate

Un proaspăt posesor de permis de conducere a și rămas fără el. A fost prins cu aparatul radar cu o viteză de 128 de kilometri pe oră pe o secțiune de drum în care limita era de 50 de kilometri pe oră.

Ponta și Ciolacu și-au luat pufuleți ca să se uite la Barcelona Real Madrid. Comentariu acid de la George Simion

Scandal pe Facebook între liderul AUR, George Simion, și Victor Ponta după ce fostul premier și Marcel Ciolacu au mers la cumpărături în supermarket. Simion a reacționat la postare și le-a atras atenția că au cumpărat mere din magazin și nu de la producătorii locali.

Nicolae Ciucă, atac la PSD: „Au lăsat fermierii fără sprijinul constant pe care îl merită!”

Președintele PNL critică decizia celor de la PSD de a „uita” de plățile pe care statul le face către una dintre cele mai încercate categorii din țară: agricultorii.

Anthony Hokins, mai plin de energie ca niciodată, la aproape 90 de ani. În ce ipostaze s-a filmat VIDEO

Celebrul actor, ajuns la venerabila vârstă de 87 de ani, dă dovadă de o energie debordantă. Anthony Hopkins le-a demonstrat fanilor săi că vârsta este doar un număr, după ce a postat un clip cu el dansând în casă.

Incendiu în Deltă. O barcă a luat foc în zona fostului hotel Mila 35. Pasagerii au reușit să se salveze

Pompierii militari ai Detașamentului Tulcea au fost solicitați să intervină, astăzi, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o ambarcațiune aflată pe canalul Mila 35, în Delta Dunării.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.