Tupeu de sofer de BMW. A intrat cu masina pe faleza din Mamaia, desi accesul auto este interzis

Tupeu de sofer de BMW. A intrat cu masina pe faleza din Mamaia, desi accesul auto este interzis
📅 2024-10-27

Joi, 24 octombrie, șoferul unei mașini marca BMW, cu numărul de înmatriculare CT 56 MGC, a ignorat semnele care interziceau accesul autoturismelor și și-a parcat autoturismul pe faleza din Mamaia, într-o zonă destinată pietonilor, în zona Perla. Există perioade în care accesul mașinilor în zona respectivă este permis în mod limitat, însă doar în timpul verii, nicidecum în octombrie.

Se vede după culoarea pavajului că mașina circula pe pista pentru biciclete. Locul nu este foarte tranzitat în perioada aceasta a anului, așa că nici polițiștii nu prea tranzitează zona. Însă, nu e târziu să-i aplice șoferului indisciplinat o amendă, astfel încât, data viitoare, să nu mai ignore regulile de circulație.

SURSA

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

A murit cea mai în vârstă persoană din SUA. Ajunsese la venerabila vârstă de 115 ani VIDEO

Elizabeth Francis a murit săptămâna aceasta la vârsta de 115 ani. Francis a fost una dintre puţinele persoane clasificate ca supercentenare, o persoană care trăieşte până la vârsta de peste 110 ani.

Tupeu de șofer de BMW. A intrat cu mașina pe faleza din Mamaia, deși accesul auto este interzis

Un șofer de BMW din Constanța a considerat că a sosit momentul să se plimbe cu „bolidul” pe faleza din stațiunea Mamaia, deși zona este strict dedicată pietonilor.

Un nou-născut a fost resuscitat la lumina lanternei, într-un cătun din Vaslui

Angajații Serviciului de Ambulanță Vaslui au avut de trecut un examen extrem de dificil, miercuri noaptea, când un apel la 112 anunța că o tânără din satul Iaz, comuna Solești, prezenta semnele declanșării premature a nașterii. 

Înainte de alegeri, Donald Trump își aduce aminte de cele mai mari greșeli din mandatul de președinte al SUA VIDEO

Într-u interviu de aproape 3 ore la unul dintre cele mai urmărite emisiuni podcast din Statele Unite, Donald Trump și-a adus aminte de cea mai proastă decizie luată în calitate de președinte al SUA.

Bătrână de aproape 90 de ani, salvată ca prin minune din casa cuprinsă de flăcări

O femeie în vârstă de 87 de ani a ajuns la spital cu arsuri pe 23% din suprafața corpului, după ce casa i-a fost mistuită de flăcări.

Loto 27 octombrie 2024. Report fabulos la tragerile de azi de la Loteria Română

La  Loto 6/49 se înregistrează la categoria I un report în valoare de peste 41,23 milioane de lei (peste 8,29 milioane de euro). La Noroc este în joc un report cumulat în valoare de peste 10,88 milioane de lei (peste 2,18 milioane de euro).

Un șofer beat și drogat a confundat trotuarul cu șoseaua. A fost prins înainte ca plimbarea să se termine tragic VIDEO

Un șofer beat și drogat s-a urcat cu mașina pe un trotuar din Constanța! Incidentul ar fi putut trece neobservat, însă un echipaj de poliție aflat în zonă a văzut ce a făcut bărbatul și l-a oprit imediat. 

HOROSCOP duminică 27 octombrie 2024. Mercur și Chiron se întâlnesc pe cer. Ce tensiuni pot aduce?

Pe măsură ce comunicativul Mercur întâmpină dificultăți în colaborarea cu inconfortabilul Chiron, pot apărea neplăceri din cauza unor cuvinte fie greșit transmise, fie greșit înțelese. 

Război Ucraina Ziua 978. Militarii lui Zelenski ar putea da nas în nas cu soldații lui Kim Jong Un - LIVE TEXT -

„Ucraina va fi de fapt forțată să lupte împotriva Coreei de Nord în Europa”, a afirmat liderul de la Kiev, în discursul său video de sâmbătă seară adresat națiunii.

Meteo duminică 27 octombrie 2024. Temperaturi de vară, în mijlocul toamnei

Astăzi, valorile termice vor crește ușor față de intervalul anterior, astfel încât vor caracteriza o vreme caldă pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.