Loto 27 octombrie 2024. Report fabulos la tragerile de azi de la Loteria Romana

Loto 27 octombrie 2024. Report fabulos la tragerile de azi de la Loteria Romana
📅 2024-10-27

Duminică, 27 octombrie 2024, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc, după ce tragerile loto de joi, 24 octombrie, Loteria Română a acordat 21.773 de câștiguri în valoare totală de peste 1,32 milioane de lei.

La  Loto 6/49 se înregistrează la categoria I un report în valoare de peste 41,23 milioane de lei (peste 8,29 milioane de euro).

La Noroc este în joc un report cumulat în valoare de peste 10,88 milioane de lei (peste 2,18 milioane de euro).

La Joker, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 2,31 milioane de lei (peste 466.000 de euro), la categoria a II-a este în joc un report în valoare de peste 238.000 de lei (peste 47.800 de euro), iar la categoria a III-a un report în valoare de peste 32.600 de lei.

La Noroc Plus se înregistrează la categoria I un report în valoare de peste 11.300 de lei. La Loto 5/40, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 520.200 de lei (peste 104.500 de euro), iar la categoria a II-a se înregistrează un report în valoare de peste 27.200 de lei. La Super Noroc este în joc la categoria I un report în valoare de peste 20.900 de lei.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Bătrână de aproape 90 de ani, salvată ca prin minune din casa cuprinsă de flăcări

O femeie în vârstă de 87 de ani a ajuns la spital cu arsuri pe 23% din suprafața corpului, după ce casa i-a fost mistuită de flăcări.

Loto 27 octombrie 2024. Report fabulos la tragerile de azi de la Loteria Română

La  Loto 6/49 se înregistrează la categoria I un report în valoare de peste 41,23 milioane de lei (peste 8,29 milioane de euro). La Noroc este în joc un report cumulat în valoare de peste 10,88 milioane de lei (peste 2,18 milioane de euro).

Un șofer beat și drogat a confundat trotuarul cu șoseaua. A fost prins înainte ca plimbarea să se termine tragic VIDEO

Un șofer beat și drogat s-a urcat cu mașina pe un trotuar din Constanța! Incidentul ar fi putut trece neobservat, însă un echipaj de poliție aflat în zonă a văzut ce a făcut bărbatul și l-a oprit imediat. 

HOROSCOP duminică 27 octombrie 2024. Mercur și Chiron se întâlnesc pe cer. Ce tensiuni pot aduce?

Pe măsură ce comunicativul Mercur întâmpină dificultăți în colaborarea cu inconfortabilul Chiron, pot apărea neplăceri din cauza unor cuvinte fie greșit transmise, fie greșit înțelese. 

Război Ucraina Ziua 978. Militarii lui Zelenski ar putea da nas în nas cu soldații lui Kim Jong Un - LIVE TEXT -

„Ucraina va fi de fapt forțată să lupte împotriva Coreei de Nord în Europa”, a afirmat liderul de la Kiev, în discursul său video de sâmbătă seară adresat națiunii.

Meteo duminică 27 octombrie 2024. Temperaturi de vară, în mijlocul toamnei

Astăzi, valorile termice vor crește ușor față de intervalul anterior, astfel încât vor caracteriza o vreme caldă pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Fiica lui Adi Minune, oficial singură. Karmen a semnat actele pentru divorț VIDEO

Fiica lui Adi Minune a divorțat oficial de fostul angajat al Guvernului. Karmen Minune și Bogdan Căplescu s-au întâlnit în fața notarului, acolo unde au stabilit și la cine va rămâne fiica lor în vârstă de 5 ani. 

Săptămână decisivă pentru plafonare. Noi discuții la Ministerul Agriculturii. Zeci de mii de produse ar urma să se ieftinească

Urmează o săptămână decisivă pentru românii împovărați de scumpiri. Ministrul Agriculturii va discuta cu retailerii și procesatorii despre plafonarea adaosului comercial la alimentele autohtone.

Au apărut imaginile cu tânărul de 17 ani din Iași electrocutat pe tren. Acesta este în stare gravă la spital VIDEO

Au apărut imagini de pe camerele de supraveghere cu momentul în care un adolescent de 17 ani din Iași este electrocutat pe un vagon de tren. Atenție, vă avertizăm că imaginile și informațiile următoare vă pot afecta emoțional. 

Incendiu devastator în Brașov. Peste trei hectare de pădure s-au făcut scrum, cu tot cu intervenția rapidă a pompierilor VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit într-o pădure din județul Brașov. Aproximativ trei hectare au fost mistuite de flăcări. Peste 50 de pompieri și zeci de angajați de la Ocolul Silvic au intervenit. 

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.