Meteo duminica 27 octombrie 2024. Temperaturi de vara, in mijlocul toamnei

Meteo duminica 27 octombrie 2024. Temperaturi de vara, in mijlocul toamnei
📅 2024-10-27

Astăzi, valorile termice vor crește ușor față de intervalul anterior, astfel încât vor caracteriza o vreme caldă pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Cerul va fi variabil, iar vântul va suflă slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 14 și 24 de grade.

Meteo 27 octombrie. Cum e vremea la București

În București, valorile termice vor crește ușor față de intervalul anterior, astfel încât vor caracteriza o vreme caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va suflă slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 21...22 de grade.

Meteo 27 octombrie. Cum e vremea la munte

La munte, vremea se va menține frumoasă și mult mai caldă decât normal la sfârșitul lunii octombrie. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va suflă slab și moderat, cu unele intensificări pe crește. Pe vai și în depresiuni izolat va fi ceață, mai ales noaptea. 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Meteo duminică 27 octombrie 2024. Temperaturi de vară, în mijlocul toamnei

Astăzi, valorile termice vor crește ușor față de intervalul anterior, astfel încât vor caracteriza o vreme caldă pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Fiica lui Adi Minune, oficial singură. Karmen a semnat actele pentru divorț VIDEO

Fiica lui Adi Minune a divorțat oficial de fostul angajat al Guvernului. Karmen Minune și Bogdan Căplescu s-au întâlnit în fața notarului, acolo unde au stabilit și la cine va rămâne fiica lor în vârstă de 5 ani. 

Săptămână decisivă pentru plafonare. Noi discuții la Ministerul Agriculturii. Zeci de mii de produse ar urma să se ieftinească

Urmează o săptămână decisivă pentru românii împovărați de scumpiri. Ministrul Agriculturii va discuta cu retailerii și procesatorii despre plafonarea adaosului comercial la alimentele autohtone.

Au apărut imaginile cu tânărul de 17 ani din Iași electrocutat pe tren. Acesta este în stare gravă la spital VIDEO

Au apărut imagini de pe camerele de supraveghere cu momentul în care un adolescent de 17 ani din Iași este electrocutat pe un vagon de tren. Atenție, vă avertizăm că imaginile și informațiile următoare vă pot afecta emoțional. 

Incendiu devastator în Brașov. Peste trei hectare de pădure s-au făcut scrum, cu tot cu intervenția rapidă a pompierilor VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit într-o pădure din județul Brașov. Aproximativ trei hectare au fost mistuite de flăcări. Peste 50 de pompieri și zeci de angajați de la Ocolul Silvic au intervenit. 

Tatăl și fratele unui cunoscut cântăreț de la noi din țară, condamnați la 23 de ani de închisoare pentru omor calificat!

Tatăl și fratele unui cunoscut cântăreț de la noi din țară au fost condamnați la 23 de ani de închisoare pentru omor calificat! Hamude Dawoud, căci despre el este vorba, a avut și prima reacție după decizia instanței. 

România a obţinut două medalii de bronz în prima zi a Openului European de Judo de la Saraievo

România a obţinut două medalii de bronz, sâmbătă, la Openul European de judo de la Sarajevo (Bosnia-Herţegovina).

Trump și Kamala Harris, vizați de atacuri ale hackerilor din China. Ce informații vizează infractorii cibernetici

Hackerii chinezi au vizat date din telefoanele candidatului republican la președinția SUA, Donald Trump, și ale candidatului său la vicepreședinție, J.D. Vance, ale liderului majorității democrate din Senat, Chuck Schumer, ale persoanelor din staff-ul vicepreședintelui și candidatului la președin...

HOROSCOP. Care sunt cei mai PUTERNICI 4 ANI în care te puteai naște, conform astrologiei?

Unii ani vor fi mai puternici decât alții, iar cei născuți în acești ani au o misiune specială în viață.De exemplu, în 2024, Pluto a schimbat semnele pentru prima dată în 16 ani, pornind de la o generație complet nouă. 

Horoscop special. Configurații MISTICE pe cer între 28-31 octombrie 2024

Pentru că multe planete se află în jurul gradului 27 al semnului lor, ele formează mai multe configurații geometrice importante. Începând cu 28 octombrie, avem Marele Trigon de Apă cu Mercur în Scorpion, Marte în Rac și Neptun în Pești.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.