Prapad in Israel. Un sofer de camion a intrat, in plin, intr-o statie de autobuz. Cel putin 24 de oameni sunt raniti VIDEO

Prapad in Israel. Un sofer de camion a intrat, in plin, intr-o statie de autobuz. Cel putin 24 de oameni sunt raniti VID
📅 2024-10-27

”Primele elemente ale anchetei arată că un autobuz s-a oprit într-o staţie pentru a lăsa pasageri să coboare. Un camion a lovit, atunci, autobuzul şi pasagerii”, anunţă poliţia.

”La ora (locală) 10.08 (şi ora României), am primit o informaţie (...) despre un camion care a lovit o staţie de autobuz pe bulevardul Aharon Yariv, la Ramat Hasharon. Serviciile de salvare îngrijesc în prezent zeci de victime la faţa locului”, a anunţat într-un comunicat MDA.

PATRU RĂNIŢI GRAV

Magen David Adom (MDA), echivalentul israelian al Crucii Roşii, a anunţat că patru răniţi, în stare gravă, au fost evacuaţi către spitale din regiune.

Potrivit unor imagini AFP, numeroase ambulanţe se aflau la faţa locului în jurul camionului cu platformă, a cărei cabină era accidentată, dar şi efective de poliţie, iar cel puţin un elicipter asigura o supraveghere aeriană.

Israelul organizează duminică ceremonii de marcarea a primei comemorări ebraice a 7 octombrie 2023, ziua unui atac fără precedent al mişcării islamiste palestiniene Hamas în sudul Israelului, care a declanţat războiul aflat în cues în Fâşia Gaza şi Liban.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Prăpăd în Israel. Un șofer de camion a intrat, în plin, într-o stație de autobuz. Cel puțin 24 de oameni sunt răniți VIDEO

Cel puţin 24 de persoane au fost rănite duminică de un camion care a intrat într-o staţie de autobuz, la ieşirea dintr-o bază militară, la Ramat Asharon, în centrul Israelului.

Candidații PSD Satu Mare au ajuns la cimitir! Mai exact, pe gardurile acestuia

Campania electorală pentru alegerile din această toamnă capătă valențe morbide. Mai exact, PSD Satu Mare își face reclamă la candidați cu afișe electorale agățate de gardul cimitirului din orașul sătmărean Negrești.

Sfinții zilei 27 octombrie. Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureştilor și Sf. Mucenic Nestor

Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureştilor, este pomenit de Biserica Ortodoxă Română în ziua de 27 octombrie. Din viața Sfântului Mare Mucenic Dimitrie aflăm că Nestor era un tânăr din Tesalonic care a învățat credință creștină de la Sfântul Dimitrie însuși.

Abia și-a luat permisul de conducere, că a și rămas fără el. Șofer de 18 ani, prins cu aproape 130 km/h în localitate

Un proaspăt posesor de permis de conducere a și rămas fără el. A fost prins cu aparatul radar cu o viteză de 128 de kilometri pe oră pe o secțiune de drum în care limita era de 50 de kilometri pe oră.

Ponta și Ciolacu și-au luat pufuleți ca să se uite la Barcelona Real Madrid. Comentariu acid de la George Simion

Scandal pe Facebook între liderul AUR, George Simion, și Victor Ponta după ce fostul premier și Marcel Ciolacu au mers la cumpărături în supermarket. Simion a reacționat la postare și le-a atras atenția că au cumpărat mere din magazin și nu de la producătorii locali.

Nicolae Ciucă, atac la PSD: „Au lăsat fermierii fără sprijinul constant pe care îl merită!”

Președintele PNL critică decizia celor de la PSD de a „uita” de plățile pe care statul le face către una dintre cele mai încercate categorii din țară: agricultorii.

Anthony Hokins, mai plin de energie ca niciodată, la aproape 90 de ani. În ce ipostaze s-a filmat VIDEO

Celebrul actor, ajuns la venerabila vârstă de 87 de ani, dă dovadă de o energie debordantă. Anthony Hopkins le-a demonstrat fanilor săi că vârsta este doar un număr, după ce a postat un clip cu el dansând în casă.

Incendiu în Deltă. O barcă a luat foc în zona fostului hotel Mila 35. Pasagerii au reușit să se salveze

Pompierii militari ai Detașamentului Tulcea au fost solicitați să intervină, astăzi, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o ambarcațiune aflată pe canalul Mila 35, în Delta Dunării.

Ambulanță cuprinsă de flăcări, în Huși. Mașina era la încărcat. Nu au fost victime

Ambulanţa era în program pe tura de noapte, iar la acel moment se afla în staţie între solicitări, fiind conectată la priza de încărcat. Ultima solicitare fusese finalizată trei ore şi jumătate înainte.

România pe datorie. Gaura din buget a ajuns la 52% din PIB. Unde se duc banii împrumutați de guvern

Datoria administraţiei publice (datoria guvernamentală) a urcat, în iulie 2024, până la 876,288 miliarde lei, de la 860,331 miliarde de lei în luna precedentă. 

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.