A luat decizia în cazul Săpunaru! Neil Lennon i-a spus-o în față căpitanului Rapidului

A luat decizia în cazul Săpunaru! Neil Lennon i-a spus-o în față căpitanului Rapidului
📅 2024-09-06

A fost luată o hotărâre în cazul lui Cristi Săpunaru! Neil Lennon, tehnicianul de la Rapid, a venit cu o reacție în ce privește situația căpitanului echipei.

Neil Lennon, antrenorul de la Rapid, a vorbit despre situația în care se află Cristi Săpunaru, veteranul giuleștenilor, cel care în aprilie acest an a împlinit vârsta de 40 de ani. De altfel, fundașul nu a evoluat deloc pentru gruparea sa de când nord-irlandezul a ajuns la echipă.

Neil Lennon anunță ce va face în privința lui Cristi Săpunaru: „Va juca cu siguranță, însă trebuie să fie răbdător”

Tehnicianul a transmis că nu exclude varianta de a-i da ocazia lui Cristi Săpunaru să evolueze în următorul duel al celor de la Rapid cu Petrolul Ploiești, meci care va avea loc luni, de la ora 22:00, însă a precizat că este posibil ca fotbalistul să fie rezervă.

Neil Lennon a afirmat și faptul că nu-l constrânge pe fotbalist să se retragă, așa cum s-a speculat, el spunând că Săpunaru este un „profesionist desăvârșit” și că acesta se află într-o formă fizică bună. Totuși, recent, antrenorul de la Rapid subliniase faptul că fundașul are deja 40 de ani, dar și că, spre finalul sezonului trecut, atunci când el a evoluat, Rapid „a încasat multe goluri”.

„Nu este forțat să se retragă, nu, sub nicio formă. Este un profesionist desăvârșit, iar forma sa fizică este în parametri. Am avut o discuție cu el joia trecută, înaintea partidei cu CFR Cluj.

Va juca cu siguranță, își va aduce contribuția în acest sezon, însă trebuie să fie răbdător. Fie că va fi în primul 11, fie că va intra din postura de rezervă, va juca în multe partide din acest sezon. Există o șansă să îl vedem luni, însă nu vă voi transmite ce echipă voi folosi”, a explicat Neil Lennon, înainte de meciul cu „lupii galbeni”.

Cu privire la duelul pe care urmează să-l dispute formația sa, Neil Lennon a transmis că această confruntare cu Petrolul este „foarte importantă” pentru Rapid.

„Este un meci foarte important pentru noi, mai ales că este un derby. Consider că Petrolul este o echipă bună, chiar dacă nu au arătat asta în ultimul meci”, a mai spus Neil Lennon.

Cristi Săpunaru a postat un mesaj cu subînțeles, după ce Neil Lennon a decis să se debaraseze de el: „Am fost trădat și rănit”

După ce a ajuns să fie rezervă la Rapid, Cristi Săpunaru a postat un videoclip pe rețelele de socializare. În respectivul mesaj video se vorbește despre trădare și suferință, dar și despre cum cei care au comis actul trădării nu și-au asumat durerea pe care au provocat-o.

„De ce să îmi cer scuze pentru monstrul care am devenit? Ei niciodată nu și-au cerut scuze pentru că m-au adus în situația asta. Am fost împins la autodistrugere, am fost trădat și rănit. Nu au recunoscut niciodată durerea pe care mi-au provocat-o.

Am fost eu cel care am suferit și care a trebuit să-mi culeg bucățile pentru a mă reconstrui. Ei au ales asta și acum trebuie să sufere consecințele pentru monstrul pe care l-au creat. Este problema lor care trebuie rezolvată”, a fost mesajul din videoclipul pe care l-a postat Cristi Săpunaru, după ce Neil Lennon a decis să-l lase pe banca de rezervă în acest sezon.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri prosport

Gabi Balint a răbufnit în direct la adresa lui Alex Mitriță, cum s-a terminat Kosovo – România 0-3

Gabi Balint a răbufnit în direct la adresa lui Alex Mitriță, cum s-a terminat Kosovo – România 0-3. Fosta legendă a Stelei și a naționalei României nu a fost mulțumită de prestația lui Alex Mitriță, […] The post Gabi Balint a răbufnit în direct la adresa lui Alex Mitriță, cum s-a term...

Gică Popescu s-a convins, după Kosovo – România 0-3! Cei doi fotbaliști care l-au impresionat

Gică Popescu, președintele Farului, a venit cu o primă reacție după victoria României cu Kosovo, scor 3-0, de la Priștina. Fostul căpitan al Barcelonei a dezvăluit care sunt cei doi fotbaliști care l-au impresionat. Gică […] The post Gică Popescu s-a convins, după Kosovo – România 0-3...

„Ieşiți afară!”. Fanii kosovari au făcut scandal şi au sărit la jucătorii lor, după înfrângerea dură cu România

Suporterii naționalei de fotbal din Kosovo au sărit la jucătorii lor și au făcut scandal după înfrângerea dură cu România. Naționala de fotbal a României a început campania din Liga Națiunilor de o maniferă entuziasmantă, […] The post „Ieşiți afară!”. Fanii kosovari au făcut scandal şi au s...

Mircea Lucescu, reacție de mare campion, după Kosovo – România 0-3

Mircea Lucescu, selecționerul României, a oferit o reacție de mare campion după meciul dintre Kosovo și România, încheiat cu scorul de 0-3. Experimentatul tehnician a vorbit despre jocul prestat de „tricolori”  și a ținut să […] The post Mircea Lucescu, reacție de mare campion, după Kosovo ...

Ce a simțit Dennis Man cu Mircea Lucescu în vestiarul tricolor, la meciul Kosovo – România 0-3

Ce a simțit Dennis Man cu Mircea Lucescu în vestiarul tricolor, la meciul Kosovo – România 0-3. România a câștigat la scor prima partidă cu Mircea Lucescu pe bancă după 38 de ani, iar Dennis […] The post Ce a simțit Dennis Man cu Mircea Lucescu în vestiarul tricolor, la meciul Kosovo ...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..