Gabi Balint a răbufnit în direct la adresa lui Alex Mitriță, cum s-a terminat Kosovo - România 0-3

Gabi Balint a răbufnit în direct la adresa lui Alex Mitriță, cum s-a terminat Kosovo - România 0-3
📅 2024-09-16

Gabi Balint a răbufnit în direct la adresa lui Alex Mitriță, cum s-a terminat Kosovo – România 0-3.

Fosta legendă a Stelei și a naționalei României nu a fost mulțumită de prestația lui Alex Mitriță, despre care a spus că a fost mult prea individualist în partida pe care România a câștigat-o în deplasarea din Kosovo, scor 0-3.

Gabi Balint a răbufnit în direct la adresa lui Alex Mitriță, după Kosovo – România 0-3 

Gabi Balint a fost dezamăgit de prestația pe care a avut-o Alex Mitriță în meciul de la Priștina. Fostul mijlocaș al Stelei dorea să vadă mai mult de la fotbalistul Universității Craiova, care este unul dintre cei mai în formă fotbaliști din Superliga. De altfel, fostul internațional a evidențiat faptul că amprenta lui Mircea Lucescu se vede în jocul naționalei României.

„Am lucrat cu el, m-a debutat ca jucător, știu cine e Mircea Lucescu și așteptam o schimbare pozitivă. Sunt jucători în formă maximă. Îmi place că am văzut jucători care joacă, care sunt titulari la echipelor. Cei care au venit de pe bancă au jucat, avem o bancă importantă pentru viitor.

Este foarte probabil să găsească Mircea Lucescu și jucători prin Liga a 2-a din România. Îi place să descopere și să vină cu ceva nou. Echipa trebuie să crească, avem nevoie de mai mult. Nu mai avem nevoie să câștigăm cu noroc. Astăzi am câștigat frumos. Ok, Kosovo, ne-a înghesuit puțin în prima repriză, însă după golul lui Man ne-am descătușat. Asta trebuie să fim cu Lituania, Cipru…

Îmi place Mitriță, dar trebuie să își schimbe atitudinea. A fost un jucător individualist astăzi. E cel mai bun jucător din campionat, echipa națională are nevoie de el, dar și el are nevoie de echipa națională. Trebuie să dea mai mult pentru echipă”, a declarat Gabi Balint la Digi Sport.

Mircea Lucescu, în extaz după Kosovo – România 0-3 

Revenit pe banca echipei naționale a României după o pauză de 38 de ani, Mircea Lucescu a debutat cu „dreptul”. „Il Luce” a rămas impresionat de prestația pe care au avut-o „tricolorii”, care au câștigat la scor o partidă pe un teren greu, cu niște fani ostili în tribune.

„În intervalul ăsta au trecut vreo 38 de ani. Foarte mult. Sunt foarte mulțumit de cum a evoluat echipa, am controlat jocul. Asta am cerut echipei noastre: să nu mai acceptăm să fim dominați.

Avem jucători cu un nivel tehnic foarte bun în ceea ce privește pasele. În astea trei zile am lucrat foarte mult pentru controlul jocului. În același timp am reușit să punem în dificultate echipa gazdă.

I-am provocat să facă ceea ce am vrut noi, nu ceea ce au vrut ei. Trei jucători de viteză excepționali. La mijlocul terenului am dominat categoric. Efortul și disponibilitatea fizică a lui Marin și Stanciu au făcut să dominăm.

Portarul la fel. Puțin ne-am relaxat în finalul de joc. Pentru mine victoria e importantă doar dacă aduci o altă victorie. Man se vede că joacă într-un campionat diferit de celelalte campionate”, a declarat Mircea Lucescu pentru Antena 1.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri prosport

Gestul de disperare al lui Marius Şumudică, după ce Braun a făcut penalty în Rapid Bucureşti – U Cluj

Marius Șumudică a făcut un gest de disperare, după ce fundașul în care avea cea mai mare încredere, Chirstopher Braun, a faultat în propriul careu în Rapid Bucureşti – U Cluj. Rapid a revenit pe […] The post Gestul de disperare al lui Marius Şumudică, după ce Braun a făcut penalty în ...

Gigi Becali a transferat un atacant care va uimi România: „Va marca 25 de goluri”

Gigi Becali a transferat atacantul cu care vrea să domine Superliga și a anunțat că acesta va marca 25 de goluri în acest sezon. FCSB a avut o campanie de transferuri în care a investit […] The post Gigi Becali a transferat un atacant care va uimi România: „Va marca 25 de goluri” appeared f...

Rapid București – U Cluj 0-2, în etapa a 9-a din Superliga. Lecție de fotbal predată de Neluțu Sabău pe Giulești în fața unui Marius Șumudică fără replică!

Duelul dintre Rapid București și Universitatea Cluj are loc în cadrul etapei a 9-a din Superliga, de la ora 21:00, pe stadionul Valentin Stănescu, fiind primul meci „acasă” de la revenirea lui Marius Șumudică, iar […] The post Rapid București – U Cluj 0-2, în etapa a 9-a din Superliga...

Valentin Mihăilă s-a accidentat şi a fost scos pe brațe de pe teren! Lovitură grea pentru român

Lovitură grea pentru Valentin Mihăilă. Mijlocașul ofensiv al Parmei, a ieșit accidentat și scos pe brațe, în meciul pe care echipa sa l-a cedat cu Udinese, scor 2-3. Internaționalul român, autor a unei pase de […] The post Valentin Mihăilă s-a accidentat şi a fost scos pe brațe de pe teren!...

Andrei Prepeliță, dezvăluiri uluitoare despre tatăl său: „A fost mereu critic cu mine! N-a venit niciodată la un meci”. EXCLUSIV

Andrei Prepeliță, demis recent de la Gloria Buzău, a povestit în premieră că tatăl său a fost extrem de critic cu el încă de la începuturile în fotbal și nu a venit niciodată la meciurile […] The post Andrei Prepeliță, dezvăluiri uluitoare despre tatăl său: „A fost mereu critic cu mine! N-a...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..