Mircea Lucescu, reacție de mare campion, după Kosovo - România 0-3

Mircea Lucescu, reacție de mare campion, după Kosovo - România 0-3
📅 2024-09-16

Mircea Lucescu, selecționerul României, a oferit o reacție de mare campion după meciul dintre Kosovo și România, încheiat cu scorul de 0-3.

Experimentatul tehnician a vorbit despre jocul prestat de „tricolori”  și a ținut să le mulțumească tuturor antrenorilor care au pregătit prima reprezentativă înaintea luit.

Mircea Lucescu, reacție de mare campion, după Kosovo – România 0-3

România a debutat cu dreptul în UEFA Nations League, iar naționala pregătită de Mircea Lucescu s-a impus la Priștina, scor 0-3.

La finalul meciului cu Kosovo, experimentatul tehnician a oferit o reacție de ,mare campion, vorbind despre jocul prestat de „tricolori”. „Il Luce” a ținut să le mulțumească antrenorilor care au pregătit echipa națională a României înaintea lui și este de părere că jocul prestat dă încredere pentru calificarea la Campionatul Mondial 20226.

„Eu am vrut să ridicăm puțin ștacheta ca să putem să facem față. Din punctul ăsta de vedere s-au descurcat foarte bine. Meritul acestei victorii este și al antrenorilor care au fost înaintea mea: Contra, Edi Iordănescu, Rădoi. Toți cei care au contribuit la formarea acestui grup de jucători. Ne dă încredere, ne dă speranțe. Trebuie să facem tot posibilul să confirmăm evoluția din seara asta. Am controlat jocul, am știut să construim, am știut să menținem posesia mingii.

Când ai trei jucători cu viteză cum am avut noi astăzi în atac e mai simplu să joci cu mingi lungi. Deocamdată am jucat cu o singură formație. Vine și rândul lor. Și ei trebuie să demonstreze. Nu mi-e deloc greu. Măcar să-mi fie mie greu să aleg jucătorii care trebuie se joace. E doar un meci, nimic nu s-a întâmplat. Ne trebuie în continuare foarte mare atenție și o pregătire foarte bună. Surprizele în fotbal pot veni de la orice echipă”, a declarat Mircea Lucescu la Antena 1.

Pentru echipa națională de fotbal a României urmează meciul cu Lituania, care se va disputa pe data de 9 septembrie 2024.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri prosport

Gestul de disperare al lui Marius Şumudică, după ce Braun a făcut penalty în Rapid Bucureşti – U Cluj

Marius Șumudică a făcut un gest de disperare, după ce fundașul în care avea cea mai mare încredere, Chirstopher Braun, a faultat în propriul careu în Rapid Bucureşti – U Cluj. Rapid a revenit pe […] The post Gestul de disperare al lui Marius Şumudică, după ce Braun a făcut penalty în ...

Gigi Becali a transferat un atacant care va uimi România: „Va marca 25 de goluri”

Gigi Becali a transferat atacantul cu care vrea să domine Superliga și a anunțat că acesta va marca 25 de goluri în acest sezon. FCSB a avut o campanie de transferuri în care a investit […] The post Gigi Becali a transferat un atacant care va uimi România: „Va marca 25 de goluri” appeared f...

Rapid București – U Cluj 0-2, în etapa a 9-a din Superliga. Lecție de fotbal predată de Neluțu Sabău pe Giulești în fața unui Marius Șumudică fără replică!

Duelul dintre Rapid București și Universitatea Cluj are loc în cadrul etapei a 9-a din Superliga, de la ora 21:00, pe stadionul Valentin Stănescu, fiind primul meci „acasă” de la revenirea lui Marius Șumudică, iar […] The post Rapid București – U Cluj 0-2, în etapa a 9-a din Superliga...

Valentin Mihăilă s-a accidentat şi a fost scos pe brațe de pe teren! Lovitură grea pentru român

Lovitură grea pentru Valentin Mihăilă. Mijlocașul ofensiv al Parmei, a ieșit accidentat și scos pe brațe, în meciul pe care echipa sa l-a cedat cu Udinese, scor 2-3. Internaționalul român, autor a unei pase de […] The post Valentin Mihăilă s-a accidentat şi a fost scos pe brațe de pe teren!...

Andrei Prepeliță, dezvăluiri uluitoare despre tatăl său: „A fost mereu critic cu mine! N-a venit niciodată la un meci”. EXCLUSIV

Andrei Prepeliță, demis recent de la Gloria Buzău, a povestit în premieră că tatăl său a fost extrem de critic cu el încă de la începuturile în fotbal și nu a venit niciodată la meciurile […] The post Andrei Prepeliță, dezvăluiri uluitoare despre tatăl său: „A fost mereu critic cu mine! N-a...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..