Ce a simțit Dennis Man cu Mircea Lucescu în vestiarul tricolor, la meciul Kosovo - România 0-3

Ce a simțit Dennis Man cu Mircea Lucescu în vestiarul tricolor, la meciul Kosovo - România 0-3
📅 2024-09-16

Ce a simțit Dennis Man cu Mircea Lucescu în vestiarul tricolor, la meciul Kosovo – România 0-3. România a câștigat la scor prima partidă cu Mircea Lucescu pe bancă după 38 de ani, iar Dennis Man a fost om de bază, reușind să deschidă scorul partidei de la Priștina.

Dennis Man a vorbit despre schimbările pe care le-a avut atât la echipa națională, cât și la echipa de club. Fotbalistul Parmei a spus că respectul pe care jucătorii îl au pentru Mircea Lucescu este imens, iar prezența lui „Il Luce” în vestiar emană este impunătoare.

Ce a simțit Dennis Man cu Mircea Lucescu în vestiar, la meciul Kosovo – România 0-3 

Dennis Man a deschis „balul” la Priștina, în minutul 40 al partidei pe care România a câștigat-o fără mari emoții. Jucătorul care a revenit în Serie A alături de Parma a declarat că este un pas înainte făcut alături de Mircea Lucescu, care a preluat un grup unit și dornic să performeze.

„Sunt bine, fericit, mă bucur că am reușit să câștigăm astăzi. Ce pot spune mai mult, trebuie să ne pregătim pentru al doilea meci. Mai dificil ca data trecută, nu cred. Data trecută nu prea am reușit să jucăm fotbal, deoarece era mai multă apă pe teren. Știam ce aveam de făcut, nea Mircea ne-a ajutat mult. De schimbat nu prea a avut timp să schimbe ceva. E normal, cred că oricare dintre noi avem un respect mare pentru el, suntem fericiți să îl avem aici.

Da, va fi greu. Am început bine, am început cu dreptul. Asta ne-am propus. Venim de la EURO, am trecut printr-un moment bun pentru echipă și am câștigat pe merit.

Noi trebuie să ne vedem de treaba noastră (n.r. referitor la gesturile fanilor din Kosovo), ce avem de făcut pe teren, iar restul lucrurilor nu depind de noi.

Pare mai ușor (n.r. meciul cu Lituania), dar important este să fim concentrați, să intrăm pe teren cu gândul la victorie. Nu am făcut nimic special, mă pregătesc zi de zi. Sunt fericit că reușesc să ajut echipa”, a declarat Dennis Man la Antena 1.

România a debutat cu dreptul în grupa din Nations League

„Tricolorii” au făcut un pas important către Campionatul Mondial din 2026, după ce au câștigat partida din deplasarea din Kosovo. România poate obține un jackpot financiar de peste 2.000.000 de euro dacă va câștiga grupa din care face parte, dar și un loc într-o urmă valorică mai bună pentru preliminariile ce contează pentru calificarea la Cupa Mondială.

„Această ediție a Ligii Națiunilor e cea mai importantă, prin posibilele efecte pentru tricolori. Preliminariile CM care încep în martie 2025 înseamnă grupe, dar numai prima merge la CM. Locul 2 merge la baraj.

Tragerea la sorți se face la începutul lunii decembrie, după Nations League, și se ține cont de clasamentul FIFA de la acea vreme. Dacă vom câștiga grupa din Liga Națiunilor și facem destule puncte, avem șanse să ne conservăm locul în urna 2 valorică.

Putem forța locul 1 în preliminariile CM. Dacă nu câștigăm grupa, înseamnă că vom fi în urna 3, adică vom avea ca adversară o forță de renume, plus o echipă foarte tare din urna 2.

A doua însemnătate a Ligii Națiunilor este legată tot de Campionatul Mondial. Din grupele preliminare merg câștigătoarele plus alte șase de pe locul 2, în urma unor baraje.

De asemenea, la Campionatul Mondial mai ajung 4 dintre câștigătoarele grupelor din Liga Națiunilor. Dacă terminăm pe locul 3 sau 4 în preliminarii, dar câștigăm Liga Națiunilor, mergem la baraj”, a spus Gabriel Berceanu, la ProSport Live.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri prosport

Gestul de disperare al lui Marius Şumudică, după ce Braun a făcut penalty în Rapid Bucureşti – U Cluj

Marius Șumudică a făcut un gest de disperare, după ce fundașul în care avea cea mai mare încredere, Chirstopher Braun, a faultat în propriul careu în Rapid Bucureşti – U Cluj. Rapid a revenit pe […] The post Gestul de disperare al lui Marius Şumudică, după ce Braun a făcut penalty în ...

Gigi Becali a transferat un atacant care va uimi România: „Va marca 25 de goluri”

Gigi Becali a transferat atacantul cu care vrea să domine Superliga și a anunțat că acesta va marca 25 de goluri în acest sezon. FCSB a avut o campanie de transferuri în care a investit […] The post Gigi Becali a transferat un atacant care va uimi România: „Va marca 25 de goluri” appeared f...

Rapid București – U Cluj 0-2, în etapa a 9-a din Superliga. Lecție de fotbal predată de Neluțu Sabău pe Giulești în fața unui Marius Șumudică fără replică!

Duelul dintre Rapid București și Universitatea Cluj are loc în cadrul etapei a 9-a din Superliga, de la ora 21:00, pe stadionul Valentin Stănescu, fiind primul meci „acasă” de la revenirea lui Marius Șumudică, iar […] The post Rapid București – U Cluj 0-2, în etapa a 9-a din Superliga...

Valentin Mihăilă s-a accidentat şi a fost scos pe brațe de pe teren! Lovitură grea pentru român

Lovitură grea pentru Valentin Mihăilă. Mijlocașul ofensiv al Parmei, a ieșit accidentat și scos pe brațe, în meciul pe care echipa sa l-a cedat cu Udinese, scor 2-3. Internaționalul român, autor a unei pase de […] The post Valentin Mihăilă s-a accidentat şi a fost scos pe brațe de pe teren!...

Andrei Prepeliță, dezvăluiri uluitoare despre tatăl său: „A fost mereu critic cu mine! N-a venit niciodată la un meci”. EXCLUSIV

Andrei Prepeliță, demis recent de la Gloria Buzău, a povestit în premieră că tatăl său a fost extrem de critic cu el încă de la începuturile în fotbal și nu a venit niciodată la meciurile […] The post Andrei Prepeliță, dezvăluiri uluitoare despre tatăl său: „A fost mereu critic cu mine! N-a...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..