Gică Popescu s-a convins, după Kosovo - România 0-3! Cei doi fotbaliști care l-au impresionat

Gică Popescu s-a convins, după Kosovo - România 0-3! Cei doi fotbaliști care l-au impresionat
📅 2024-09-16

Gică Popescu, președintele Farului, a venit cu o primă reacție după victoria României cu Kosovo, scor 3-0, de la Priștina.

Fostul căpitan al Barcelonei a dezvăluit care sunt cei doi fotbaliști care l-au impresionat.

Gică Popescu s-a convins, după Kosovo – România 0-3! Cei doi fotbaliști care l-au impresionat

România a zdrobit-o pe Kosovo, scor 3-0, în primul meci din Nations League. La final, Gică Popescu a lăudat jocul naționalei noastre și a vorbit la superlativ de Dennis Man și Valentin Mihăilă.

Președintele Farului spune că cei doi colegi de la Parma au avut o evoluție extraordinară în meciul de la Priștina

„Vine de la încrederea pe care acest grup a acumulat-o la Turneul final. Este încrederea pe care o capeţi după o evoluţie pe care o capeţi la turneului final.

Evoluţia din seara asta a fost la nivelul jocului de la EURO. Am început să împingem jocul în terenul advers. Au început foarte bine kosovarii, au avut posesie. În repriză a doua a fost un galop.

Este o victorie extraordinară. Ne uitam la calitatea jucătorilor pe care îi au kosovarii. Iată că nu apartenența de cluburile mari, ci grupul şi unitatea grupului. Grupul este mult mai important decât valoarea individuală.

Au fost jucătorii cei mai buni în seara asta, au fost cei mai importanţă. Man cu primul gol extraordinar, Mihăilă cu barele. Am stat bine şi în apărare. Am excelat la toate capitalele şi evoluţia extraordinară a lui Mihăilă şi Man.

Când vine Mircea Lucescu cu atâta experienţă e clar că vrei să impresionezi. Evoluţia din seara aceasta îi uşurează misiunea lui Mircea Lucescu pentru că are un grup deja format.

Chiar dacă este primul meci, am luat o opţiune importantă pentru că îţi dă multă încredere. Avem 40 – 50 la sută şanse de calificare acum”, a spus Gică Popescu, potrivit as.ro.

Eu am vrut să ridicăm puțin ștacheta ca să putem să facem față. Din punctul ăsta de vedere s-au descurcat foarte bine. Meritul acestei victorii este și al antrenorilor care au fost înaintea mea: Contra, Edi Iordănescu, Rădoi. Toți cei care au contribuit la formarea acestui grup de jucători. Ne dă încredere, ne dă speranțe”, a declarat Mircea Lucescu, selecționerul României.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri prosport

Gestul de disperare al lui Marius Şumudică, după ce Braun a făcut penalty în Rapid Bucureşti – U Cluj

Marius Șumudică a făcut un gest de disperare, după ce fundașul în care avea cea mai mare încredere, Chirstopher Braun, a faultat în propriul careu în Rapid Bucureşti – U Cluj. Rapid a revenit pe […] The post Gestul de disperare al lui Marius Şumudică, după ce Braun a făcut penalty în ...

Gigi Becali a transferat un atacant care va uimi România: „Va marca 25 de goluri”

Gigi Becali a transferat atacantul cu care vrea să domine Superliga și a anunțat că acesta va marca 25 de goluri în acest sezon. FCSB a avut o campanie de transferuri în care a investit […] The post Gigi Becali a transferat un atacant care va uimi România: „Va marca 25 de goluri” appeared f...

Rapid București – U Cluj 0-2, în etapa a 9-a din Superliga. Lecție de fotbal predată de Neluțu Sabău pe Giulești în fața unui Marius Șumudică fără replică!

Duelul dintre Rapid București și Universitatea Cluj are loc în cadrul etapei a 9-a din Superliga, de la ora 21:00, pe stadionul Valentin Stănescu, fiind primul meci „acasă” de la revenirea lui Marius Șumudică, iar […] The post Rapid București – U Cluj 0-2, în etapa a 9-a din Superliga...

Valentin Mihăilă s-a accidentat şi a fost scos pe brațe de pe teren! Lovitură grea pentru român

Lovitură grea pentru Valentin Mihăilă. Mijlocașul ofensiv al Parmei, a ieșit accidentat și scos pe brațe, în meciul pe care echipa sa l-a cedat cu Udinese, scor 2-3. Internaționalul român, autor a unei pase de […] The post Valentin Mihăilă s-a accidentat şi a fost scos pe brațe de pe teren!...

Andrei Prepeliță, dezvăluiri uluitoare despre tatăl său: „A fost mereu critic cu mine! N-a venit niciodată la un meci”. EXCLUSIV

Andrei Prepeliță, demis recent de la Gloria Buzău, a povestit în premieră că tatăl său a fost extrem de critic cu el încă de la începuturile în fotbal și nu a venit niciodată la meciurile […] The post Andrei Prepeliță, dezvăluiri uluitoare despre tatăl său: „A fost mereu critic cu mine! N-a...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..