Româncă ucisă de un adolescent în Italia, „din curiozitate”, după o întâlnire pe net

Româncă ucisă de un adolescent în Italia, „din curiozitate”, după o întâlnire pe net
📅 2024-09-28

În zilele anterioare, adolescentul a căutat pe internet informaţii privind practici sexuale extreme. Joi, 19 septembrie, s-a uitat pe profilurile femeilor de pe site-urile de întâlniri şi, în cele din urmă, s-a înţeles la telefon cu românca Maria Campai, care se afla la o soră din Parma.

Cei doi s-au întâlnit pe o stradă întunecată din Viadana, o localitate cu 20.000 de locuitori din provincia Mantova. Adolescentul îi promisese femeii bani, conform Milano Corriere. Ulterior, femeia a dispărut timp de o săptămână, după care poliţiştii au reuşit să îl prinză pe tânăr.

„Am vrut să ştiu cum e să ucizi”, sunt cuvintele pe care, potrivit Gazzetta di Mantova, le-ar fi rostit adolescentul, într-un fel de confesiune făcută carabinierilor, adolescentul de 17 ani, acuzat că a ucis-o cu premeditare pe Maria Campai în garajul locuinţei sale şi că i-a ascuns apoi cadavrul în grădina unei case nelocuite din apropiere.

Băiatul nu a dat niciun semn de părere de rău. Pasionat de arte marţiale, el ar fi ucis femeia cu mâinile goale, căutând mai întâi pe internet de mai multe ori cum să facă acest lucru.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Româncă ucisă de un adolescent în Italia, „din curiozitate”, după o întâlnire pe net

Un adolescent de 17 ani din Viadana, Italia, a mărturisit că a ucis o femeie de 42 de ani „din curiozitate", pentru a afla cum e să iei o viaţă. Femeia era din România, divorţată şi mamă a doi copii.

Răspunsul Hezbollah la uciderea liderului Hassan Nasrallah. Au fost vizate mai multe locaţii din Israel

Hezbollah a lansat un „tir de rachete” asupra mai multor locaţii din Israel, după ce Israelul a afirmat că l-a ucis pe liderul Hassan Nasrallah într-un atac aerian.

WADA contestă achitarea tenismenului Jannik Sinner în cazul de dopaj

Agenţia Mondială Anti-Doping (WADA) a contestat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) decizia de achitare a tenismenului italian Jannik Sinner într-un caz de dopaj.

Cine a fost liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah. Se afla în fruntea teroriştilor din 1992

Hassan Nasrallah, despre care Israelul a afirmat că a fost ucis într-un atac asupra sudului Beirutului, a transformat Hezbollah într-una dintre cele mai puternice forţe paramilitare din Orientul Mijlociu.

După ce s-a declarat de partea Kamalei Harris, popularitatea vedetei Taylor Swift a luat-o la vale

Numărul alegătorii republicani care o judecă negativ sunt în creştere, arată cifrele.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..