După ce s-a declarat de partea Kamalei Harris, popularitatea vedetei Taylor Swift a luat-o la vale

După ce s-a declarat de partea Kamalei Harris, popularitatea vedetei Taylor Swift a luat-o la vale
📅 2024-09-28

La câteva minute după încheierea ultimei dezbateri TV în care a apărut fostul preşedinte republican Donald Trump, Taylor Swift a anunţat, printr-o postare pe Instagram - unde o urmăresc aproape 285 de milioane de oameni - sprijinul pentru Kamala Harris în cursa prezidenţială, la alegerile din SUA.

A fost momentul în care Trump i-a prezis starului pop că poziţionarea pro-candidatul democrat ar putea avea consecinţe negative asupra popularităţii ei.

Descriindu-se o posesoare de pisică fără copii, expresie folosită de candidatul la vicepreşedinţie al lui Trump, J.D. Vance pentru a le denigra femeile care nu au urmaşi, Swift şi-a exprimat sprijinul pentru Harris printr-o postare lungă pe Instagram care o arată pozând cu o pisică în braţe.

Potrivit unui sondaj realizat de New York Times, Philadelphia Inquirer şi Siena College, desfăşurat între 11 şi 16 septembrie, „44% dintre alegătorii la nivel naţional au opinii favorabile despre starul muzicii, iar 34% - nefavorabile”.

The Times nu i-a chestionat niciodată pe alegători despre Swift, dar decizia ei pare să-i fi divizat rapid pe americanii: dintre democraţi, 70% o apreciază, comparativ cu doar 23% dintre republicani.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

WADA contestă achitarea tenismenului Jannik Sinner în cazul de dopaj

Agenţia Mondială Anti-Doping (WADA) a contestat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) decizia de achitare a tenismenului italian Jannik Sinner într-un caz de dopaj.

Cine a fost liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah. Se afla în fruntea teroriştilor din 1992

Hassan Nasrallah, despre care Israelul a afirmat că a fost ucis într-un atac asupra sudului Beirutului, a transformat Hezbollah într-una dintre cele mai puternice forţe paramilitare din Orientul Mijlociu.

După ce s-a declarat de partea Kamalei Harris, popularitatea vedetei Taylor Swift a luat-o la vale

Numărul alegătorii republicani care o judecă negativ sunt în creştere, arată cifrele.

Alerte de viituri pentru 20 de bazine hidrografice şi râurile din Dobrogea

Hidrologii au instituit alerte cod portocaliu şi galben de viituri pentru 20 de bazine hidrografice şi râurile din Dobrogea.

Rafale de vânt de 80 km/h pun în gardă ministerul Energiei. Ia naştere un nou comandament

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, anunţă încheierea unui nou comandament energetic, menit să pregătească ţara pentru condiţiile meteorologice extreme prognozate în următoarele zile.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..