Şeful ONU, „profund îngrijorat” de escaladarea situaţiei din Orientul Mijlociu după atacurile israeliene asupra Iranului

Şeful ONU, „profund îngrijorat” de escaladarea situaţiei din Orientul Mijlociu după atacurile israeliene asupra Iranului
📅 2024-10-26

Secretarul general al ONU, António Guterres, este „profund îngrijorat” de escaladarea situaţiei din Orientul Mijlociu în urma atacurilor lansate peste noapte de Forţele de Apărare ale Israelului asupra Iranului, potrivit unei declaraţii a purtătorului său de cuvânt, citate de The Guardian.

Purtătorul de cuvânt al şefului ONU, Stéphane Dujarric, a declarat într-un comunicat că António Guterres este „profund îngrijorat” de escaladarea continuă în regiune.

„Toate actele de escaladare sunt condamnabile şi trebuie să înceteze”, se arată în declaraţie.

„Secretarul general îşi reiterează de urgenţă apelul către toate părţile să înceteze toate acţiunile militare, inclusiv în Gaza şi Liban, să depună eforturi maxime pentru a preveni un război regional total şi să revină pe calea diplomaţiei”, se mai precizează în comunicat.

FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap

PROSPORT.RO

Ce au pregătit Mama Geta și fetele sale pentru nunta lui Iancu Sterp. Au scos ceaunul în curte și s-au apucat de treabă

CANCAN.RO

Cel mai mare ESCROC din istorie! L-a păcălit pe AL CAPONE și a vândut Turnul Eiffel de două ori

GANDUL.RO

 
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Şeful ONU, „profund îngrijorat” de escaladarea situaţiei din Orientul Mijlociu după atacurile israeliene asupra Iranului

Secretarul general al ONU, António Guterres, este „profund îngrijorat” de escaladarea situaţiei din Orientul Mijlociu în urma atacurilor lansate peste noapte de Forţele de Apărare ale Israelului asupra Iranului, potrivit unei declaraţii a purtătorului său de cuvânt, citate de The Gu...

Fostul prezentator Top Gear, Jeremy Clarkson, forţat să îşi schimbe stilul de viaţă după operaţie

Fostul prezentator al emisiunii Top Gear, Jeremy Clarkson, în vârstă de 64 de ani, a suferit o operaţie pe cord luna aceasta, după o „deteriorare bruscă” a stării sale de sănătate, a declarat el, citat de Sky News.

Un grup de escroci a furat 22 de tone de brânză cheddar de lux. Jamie Oliver denunţă jaful

Superliga: Petrolul Ploieşti a învins Poli Iaşi pe teren propriu

Petrolul Ploieşti a obţinut o victorie importantă pe teren propriu împotriva Politehnicii Iaşi, scor 3-1.

Atac cibernetic asupra serverelor Primăriei Sectorului 5. Hackerii cer răscumpărare 5 milioane de dolari

Războiul din Ucraina, ziua 976. Trupe nord-coreene se îndreaptă spre Kursk / Ucraina anunţă că Rusia a pierdut 687.600 de soldaţi din 24 februarie 2022 / Moscova se făleşte că a cucerit unui sat din regiunea Doneţk

Zelenski spune că trupele nord-coreene vor activa în Ucraina încă de duminică.

Oamenii de ştiinţă au descoperit o nouă emoţie umană, care explică de ce plângem de bucurie

Oamenii de ştiinţă au identificat o nouă emoţie umană mai puţin cunoscută, numită „kama muta”, care a evoluat pentru a ne lega de ceilalţi şi pentru a ne consolida relaţiile, potrivit psihologilor, citaţi de The Guardian.

Un stat balcanic e aproape de aderarea la UE. Ursula von der Leyen spune că obiectivul de a deveni membru în 2028 e „realizabil”

Ambiţia Muntenegrului de a deveni membru al Uniunii Europene până în 2028 este „realizabilă”, a declarat sâmbătă preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Al patrulea film Spider-Man cu Tom Holland va fi lansat în iulie 2026

Zece poliţişti de frontieră iranieni, ucişi într-un atac în apropierea frontierei sud-estice

Zece poliţişti de frontieră iranieni au fost ucişi într-un atac care a avut loc sâmbătă în sud-estul ţării, în cea mai recentă confruntare cu presupuşi militanţi musulmani suniţi, relatează presa de stat, citată de Reuters.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.