Fostul prezentator Top Gear, Jeremy Clarkson, forţat să îşi schimbe stilul de viaţă după operaţie

Fostul prezentator Top Gear, Jeremy Clarkson, forţat să îşi schimbe stilul de viaţă după operaţie
📅 2024-10-26

Jeremy Clarkson a declarat că medicul său i-a spus să îşi reducă activitatea fizică, după ce a suferit recent o operaţie pe cord. Prezentatorul britanic al emisiunii câştigătoare a premiilor BAFTA a dezvăluit la începutul acestei luni că i s-au montat două stenturi - care îmbunătăţesc fluxul de sânge către inimă - după o „deteriorare bruscă” a stării sale de sănătate.

Vineri, Clarkson a declarat că operaţia nu i s-a părut înfricoşătoare, dar „ceea ce este înfricoşător este ceea ce a urmat după - sfaturile despre cum trebuie să-mi trăiesc viaţa de acum înainte”.

Fostul prezentator Top Gear a declarat că „nu mai are voie să se distreze” şi că medicul său i-a spus că „o mare parte” din munca fizică pe care o face „va trebui să dispară”. Clarkson a spus că medicul său i-a sugerat să o înlocuiască cu golful.

„Dacă nu aş munci, aş sta acasă toată ziua, putrezind”, a spus el, înainte de a adăuga: „Cea mai gravă problemă este totuşi dieta”.

„Pentru a-mi reduce nivelul alarmant de ridicat de colesterol, trebuie să renunţ complet la tot ceea ce îmi place să mănânc”, a spus Clarkson. „Şunca, cârnaţii, carnea de vită, de miel, de porc, untul, chipsurile, laptele de vacă, batoanele Cadbury cu fructe şi nuci”, a adăugat el.

Prezentatorul a spus că va „continua” să lucreze, dar îşi va schimba dieta - adăugând că ştie că stilul său de viaţă „nu îl va ajuta să trăiască până la 112 ani”. Clarkson a declarat că „îşi doreşte să trăiască puţin mai mult” după operaţie şi că vrea să îşi vadă „nepoţii crescând”.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Fostul prezentator Top Gear, Jeremy Clarkson, forţat să îşi schimbe stilul de viaţă după operaţie

Fostul prezentator al emisiunii Top Gear, Jeremy Clarkson, în vârstă de 64 de ani, a suferit o operaţie pe cord luna aceasta, după o „deteriorare bruscă” a stării sale de sănătate, a declarat el, citat de Sky News.

Un grup de escroci a furat 22 de tone de brânză cheddar de lux. Jamie Oliver denunţă jaful

Superliga: Petrolul Ploieşti a învins Poli Iaşi pe teren propriu

Petrolul Ploieşti a obţinut o victorie importantă pe teren propriu împotriva Politehnicii Iaşi, scor 3-1.

Atac cibernetic asupra serverelor Primăriei Sectorului 5. Hackerii cer răscumpărare 5 milioane de dolari

Războiul din Ucraina, ziua 976. Trupe nord-coreene se îndreaptă spre Kursk / Ucraina anunţă că Rusia a pierdut 687.600 de soldaţi din 24 februarie 2022 / Moscova se făleşte că a cucerit unui sat din regiunea Doneţk

Zelenski spune că trupele nord-coreene vor activa în Ucraina încă de duminică.

Oamenii de ştiinţă au descoperit o nouă emoţie umană, care explică de ce plângem de bucurie

Oamenii de ştiinţă au identificat o nouă emoţie umană mai puţin cunoscută, numită „kama muta”, care a evoluat pentru a ne lega de ceilalţi şi pentru a ne consolida relaţiile, potrivit psihologilor, citaţi de The Guardian.

Un stat balcanic e aproape de aderarea la UE. Ursula von der Leyen spune că obiectivul de a deveni membru în 2028 e „realizabil”

Ambiţia Muntenegrului de a deveni membru al Uniunii Europene până în 2028 este „realizabilă”, a declarat sâmbătă preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Al patrulea film Spider-Man cu Tom Holland va fi lansat în iulie 2026

Zece poliţişti de frontieră iranieni, ucişi într-un atac în apropierea frontierei sud-estice

Zece poliţişti de frontieră iranieni au fost ucişi într-un atac care a avut loc sâmbătă în sud-estul ţării, în cea mai recentă confruntare cu presupuşi militanţi musulmani suniţi, relatează presa de stat, citată de Reuters.

Liderii Comunităţii Naţiunilor discută despre despăgubirile pentru sclavie în cadrul unui summit

Cei 56 de membri ai Comunităţii Naţiunilor, grup care include în principal Marea Britanie şi fostele sale colonii, au declarat sâmbătă, în cadrul unui summit organizat la Samoa, că „a venit timpul” să discute despre despăgubirile pentru sclavie, relatează AFP.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.