Al patrulea film Spider-Man cu Tom Holland va fi lansat în iulie 2026

Al patrulea film Spider-Man cu Tom Holland va fi lansat în iulie 2026
📅 2024-10-26

Daniel Destin Cretton, cunoscut mai ales pentru regia filmului Marvel „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, a semnat, de asemenea, pentru a regiza al patrulea film Spider-Man, care nu are încă un titlu. Anterior, Cretton fusese rugat să regizeze „Avengers: Kang Dynasty”, dar a părăsit proiectul.

Jon Watts a regizat primele trei filme Spider-Man cu Tom Holland. Împreună, „Spider-Man: Homecoming”, „Spider-Man: Far From Home” şi „Spider-Man: No Way Home” au generat încasări de peste 3,9 miliarde de dolari, la nivel global.

Holland a declarat recent la emisiunea „Good Morning America” că ideea pe care se bazează cel de-al patrulea film „este o nebunie”.

„Este puţin diferit de tot ceea ce am făcut până acum, dar cred că fanii vor reacţiona cu adevărat la el”, a spus Holland.

Studioul a transmis că filmul va fi lansat în cinematografe pe data de 24 iulie 2026. La începutul acestei săptămâni, Holland a declarat în cadrul unei emisiuni că intenţionează să înceapă filmările vara viitoare.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Al patrulea film Spider-Man cu Tom Holland va fi lansat în iulie 2026

Zece poliţişti de frontieră iranieni, ucişi într-un atac în apropierea frontierei sud-estice

Zece poliţişti de frontieră iranieni au fost ucişi într-un atac care a avut loc sâmbătă în sud-estul ţării, în cea mai recentă confruntare cu presupuşi militanţi musulmani suniţi, relatează presa de stat, citată de Reuters.

Liderii Comunităţii Naţiunilor discută despre despăgubirile pentru sclavie în cadrul unui summit

Cei 56 de membri ai Comunităţii Naţiunilor, grup care include în principal Marea Britanie şi fostele sale colonii, au declarat sâmbătă, în cadrul unui summit organizat la Samoa, că „a venit timpul” să discute despre despăgubirile pentru sclavie, relatează AFP.

Patru persoane au fost arestate în Italia după ce au accesat ilegal baze de date ale statului

Poliţia italiană a plasat patru persoane în arest la domiciliu, în cadrul unei anchete privind presupusul acces ilegal la bazele de date ale statului de către o firmă privată de informaţii condusă de un fost poliţist, potrivit Reuters.

Alegeri parlamentare în Georgia. Partidul de la putere vrea pace cu Rusia, opoziţia vrea apropierea de UE

Georgienii merg sâmbătă la vot în cadrul alegerilor parlamentare care ar putea determina dacă ţara din Caucazul de Sud se va apropia de Uniunea Europeană sau de Moscova.

Persoanele cu ADHD prosperă în perioade de stres, arată un nou studiu

Un studiu recent a arătat că unele persoane cu tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenţie (ADHD) se descurcă cel mai bine în perioadele de stres ridicat, potrivit The Guardian.

Ministerul Finanţelor a publicat planul de reducere a deficitului bugetar: Documentul deschide larg calea modificării sistemului de impozitare, dar prevede şi limitarea creşterii de salarii în sectorul public

Ministerul Finanţelor a publicat în transperenţă decizională, vineri seara, Planul Bugetar-Structural Naţional pe termen mediu 2025-2031, document care va ghida politica fiscală a statului în următorii ani.

Olaf Scholz, mesaj pentru Iran în urma atacurilor israeliene: Trebuie să înceteze acum

Cancelarul german Olaf Scholz a declarat sâmbătă că mesajul său către Iran este unul clar: „Nu putem continua cu astfel de mişcări masive de escaladare, acest lucru trebuie să înceteze acum”, relatează The Guardian.

Deputatul Iulian Bulai conduce misiunea APCE de supraveghere a alegerilor parlamentare din Georgia

Deputatul USR Iulian Bulai conduce o delegaţie a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) pentru monitorizarea alegerilor parlamentare din Georgia.

Ursula von der Leyen a anulat întâlnirea cu premierul Serbiei, după ce acesta a avut o întrevedere cu un ministru rus

La scurt timp după ce a salutat la Belgrad un „parteneriat (...) care se consolidează cu Serbia, al cărei viitor este în Uniunea Europeană”, preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a refuzat să se întâlnească cu premierul sârb, care tocmai se întâlnise cu un ministru rus...

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.