Un copil de 10 ani din Dâmboviţa a fost dat dispărut după ce a plecat de acasă pentru o trotinetă. Unde a fost găsit

Un copil de 10 ani din Dâmboviţa a fost dat dispărut după ce a plecat de acasă pentru o trotinetă. Unde a fost găsit
📅 2024-10-18

În luna septembrie, el plecase de acasă pentru a aduna pet-uri ca să îşi cumpere trotineta dorită.

”Pentru o trotinetă, un copil de 10 ani a plecat la 40 de km de casă. A fost găsit de jandarmi sub un pod. Este vorba despre băiatul din Dâmboviţa care, în urmă cu o lună, a fost dus acasă de jandarmi, după ce plecase din sat pentru a aduna peturi ca să îşi cumpere o trotinetă. A dispărut din nou cu acelaşi gând: să strângă bani pentru trotineta visată”, a transmis, vineri, Jandarmeria Română.

Copilul a fost dat dispărut de bunica sa, după ce nu s-a mai întors de la şcoală. El a fost văzut, joi, în jurul orei 23.00, de către jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, sub un pod.

Atunci când l-au găsit jandarmii, Daniel era îngheţat şi avea cu el ghiozdanul şi bicicleta.

”Colegii noştri l-au dus la căldură, în maşină, i-au oferit mâncare şi apă, apoi l-au condus la sediul poliţiei, de unde a fost dus acasă, în comuna Bucşani, judeţul Dâmboviţa”, a precizat sursa citată.

În luna septembrie, băiatul de 10 ani a fost căutat de poliţiştii din Dâmboviţa, fiind dat dispărut de bunica sa. Atunci, el a fost găsit în localitatea Ulmi. În acest caz a fost sesizată Direcţia de Protecţie a Copilului. Băiatul le-a spus jandarmilor care l-au găsit că voia să ducă pet-uri la reciclat pentru a strânge bani să îşi cumpere o trotinetă electrică.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Un copil de 10 ani din Dâmboviţa a fost dat dispărut după ce a plecat de acasă pentru o trotinetă. Unde a fost găsit

Un copil de zece ani din localitatea Bucsani, judeţul Dâmboviţa, a plecat, pentru a doua oară de acasă, pentru a reuşi să îşi procure o trotinetă electrică. El a fost găsit de jandarmii din Prahova sub un pod.

(P) Transportul pentru afaceri între Timișoara și Budapesta: Cum să optimizezi călătoriile de business

Călătoriile de afaceri între Timișoara și Budapesta sunt frecvente pentru mulți profesioniști, având în vedere importanța celor două orașe în regiune.

Zelenski susţine că 10.000 de nord-coreeni vor lupta alături de ruşi în Ucraina: „Este primul pas către războiul mondial”

Preşedintele Ucrainei a acuzat joi Coreea de Nord că a desfăşurat ofiţeri alături de Rusia şi se pregăteşte să trimită mii de soldaţi pentru a ajuta efortul de război al Moscovei, relatează Reuters.  

Ministerul ucrainean de Externe a negat că intenţionează să dezvolte arme nucleare de distrugere în masă

Ministerul ucrainean de Externe a negat, într-un comunicat, că intenţionează să dezvolte arme de distrugere în masă, aşa cum s-a sugerat în informaţiile publicate de ziarul german BILD, informează vineri EFE.

Reacția lui Eduard Novak în scandalul celor 160.000 de euro din medaliile olimpice. „Ridică multe semne de întrebare”

Fostul ministru Eduard Novak a făcut precizări vineri, după decizia de a acorda o recompensă în cuantum de 160.000 de euro contabilei de la Federaţia Române de Canotaj, instituţie condusă de Elisabeta Lipă.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.