Florin Roman, despre blatul politic PSD-AUR: Ciolacu si Simion nu au calculat ca Becali e slobod la gura. Glontul a pornit pe teava si s-a dus!

Florin Roman, despre blatul politic PSD-AUR: Ciolacu si Simion nu au calculat ca Becali e slobod la gura. Glontul a porn
📅 2024-10-23
„Blatul politic între PSD/AUR și Marcel Ciolacu/George Simion a fost confirmat cu nonșalanță din interior. Ce nu au calculat Ciolacu/Simion este ca dl Becali a fost întotdeauna slobod la gura!
Nici vorbele, de obicei meșteșugite ale domnului Romașcanu, nici iritarea vizibilă a lui Marcel Ciolacu nu pot opri glonțul care a pornit de pe țeavă și s-a dus. Nici propaganda PSD nu a mai putut ascunde public subiectul blatului Ciolacu/Simion.
Un blat care este ticluit de multă vreme, mai ales în parlament. PSD s-a folosit permanent de AUR, câteodată și de USR, pentru a hărțui doar miniștri PNL. Cele mai multe chemări ale miniștrilor PNL pentru a fi tocați au fost comandate de PSD, prin mână afiliaților din AUR în special. De când avem guvernul Ciolacu s-a făcut liniște. Ministrul Rafila nu a putut fi ignorat în cazul Pantelimon, în rest liniște și pace. Vă amintiți desigur cum guvernul Cîțu a fost demis prin moțiune de cenzură de USR și AUR, ajutați de PSD!
Ultima mostră de ipocrizie politică a fost chiar marți în Comisia de buget-finante a Camerei Deputatilor, când un proiect care presupune reavizarea contra-cost a 650000 de aparate de marcat, dar și costuri suplimentare de 65 milioane de lei, propus de USR a trecut cu toate voturile PSD și AUR”, a transmis Florin Roman.
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Detaliul care îl trage în jos pe Ciolacu în bătălia pentru Cotroceni: "Am o reținere, pentru că nu stăpânesc foarte bine"

Premierul Marcel Ciolacu este "certat" cu limba engleză. A recunoscut-o chiar de în repetate rânduri. În cea mai recentă apariție la un post de radio, Ciolacu, care este și candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, a refuzat să-și facă o scurtă descriere în engleză. "Am o reţinere şi este normal...

24 octombrie, ziua în care caloriferele din București se vor încălzi. NU însă toate! Sectoarele 4 și 5 stau prost cu agentul termic

Termoenergetica anunță începerea furnizării agentului termic, joi pe 24 octombrie. Însă, nu toate asociațiile au deschis circuitul de încălzire, iar în multe zone funcționarea este deficitară, mai ales din sectoarele 4 şi 5. 

Florin Roman, despre blatul politic PSD-AUR: Ciolacu și Simion nu au calculat că Becali e slobod la gură. Glonțul a pornit pe țeavă și s-a dus!

Florin Roman notează într-o postare pe Facebook că blatul dintre PSD și AUR a fost dat în vileag de un personaj din interior, anume de Gigi Becali. Deputatul PNL deplânge felul în care PSD, ajutați de AUR, dar și de USR, s-au raportat la unii miniștri liberali.

Influenceriță italiancă celebră, ucisă în timp ce făcea surfing. Femeia a fost atacată de un peşte spadă

Italianca Giulia Manfrini, influenceriţă şi practicantă de surfing, a murit după ce a fost atacată de un peşte spadă, care i-a străpuns pieptul. Tragicul incident s-a petrecut la finalul săptămânii trecute, în vestul Indoneziei.

Proteste masive în București. Vineri, Piața Victoriei va fi luată cu asalt de pensionarii din silvicultură

Federaţia Sindicatelor din Silvicultură Silva a anunțat o acțiune de protest în Piața Victoriei care va avea loc vineri, 25 octombrie. Revendicările vizează Legea pensiilor.

Finanțatorii campaniei lui Mircea Geoană, făcuți publici după alegeri: Nu avem absolut nimic de ascuns

Detalii de ultimă oră despre finanțatorii lui Mircea Geoană. Până la 900 de donatori au contribuit la campania fostului secretar general adjunct al NATO prin intermediul platformei România Renaște. Geoană spune că întreaga operațiune a fost făcută conform legii și că identitatea donatorilor va fi...

Când trebuie tăiate mușcatele și de ce. La ce temperaturi trebuie ținute pe perioada iernii. Sfaturi utile de îngrijire a acestor flori

Când trebuie tăiate mușcatele și de ce. Sfaturi de îngrijire. De ce trebuie tăiate și cum se procedează. Iată tot ce trebuie să știi dacă iubești aceste flori.

„România prosperă și sigură”. Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, își lansează, astăzi, programul prezidențial, într-un eveniment care va avea loc în Capitală.

Alegeri Moldova. Urmează clipe de foc pentru Maia Sandu. Rusia va pune totul în joc pentru a nu câștiga încă un mandat

Maia Sandu va trebui să ducă o luptă intensă, în următoarele două săptămâni de campanie pentru președinția Moldovei, nu doar cu contracandidatul său, ci și cu Moscova. Kremlinul nu precupețește niciun efort ca să o împiedice să câștige încă un mandat în fruntea țării.

Comisar şef adjunct de la Protecția Consumatorului Ilfov, urmărit penal pentru luare de MITĂ. Bărbatul a fost pus sub control judiciar

Comisarul-şef adjunct al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) Ilfov, Daniel Popa, a fost pus sub urmărire penală şi va fi cercetat sub control judiciar pentru luare de mită. Acesta este, de asemenea, cercetat pentru folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii...

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.