Tatal si fratele unui cunoscut cantaret de la noi din tara, condamnati la 23 de ani de inchisoare pentru omor calificat!

Tatal si fratele unui cunoscut cantaret de la noi din tara, condamnati la 23 de ani de inchisoare pentru omor calificat!
📅 2024-10-27

Artistul spune că pedeapsa este mult prea aspră și face acuzații grave. În perioada pandemiei de COVID, tatăl și fratele artistului au făcut contrabandă cu spirt, ce conținea alcool metilic în loc de etilic, iar 17 dintre cumpărători au murit după ce au băut soluția dezinfectantă. 

Hamude Dawoud a mai dezvăluit că părintele său, în vârstă de 73 de ani, a făcut cancer din cauza stresului în spatele gratiilor. Tatăl și fratele artistului au fost reținuți în 2020, iar apoi plasați în arest preventiv. În timp ce tatăl este închis în penitenciarul Rahova, fratele lui Hamude se află în închisoarea de maximă siguranță din Giurgiu. 

@hamude.dawoud

Îmi doresc din suflet de la voi redistribuiri și păreri în comentarii !!!!!

♬ sunet original - HAMUDE

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Tatăl și fratele unui cunoscut cântăreț de la noi din țară, condamnați la 23 de ani de închisoare pentru omor calificat!

Tatăl și fratele unui cunoscut cântăreț de la noi din țară au fost condamnați la 23 de ani de închisoare pentru omor calificat! Hamude Dawoud, căci despre el este vorba, a avut și prima reacție după decizia instanței. 

România a obţinut două medalii de bronz în prima zi a Openului European de Judo de la Saraievo

România a obţinut două medalii de bronz, sâmbătă, la Openul European de judo de la Sarajevo (Bosnia-Herţegovina).

Trump și Kamala Harris, vizați de atacuri ale hackerilor din China. Ce informații vizează infractorii cibernetici

Hackerii chinezi au vizat date din telefoanele candidatului republican la președinția SUA, Donald Trump, și ale candidatului său la vicepreședinție, J.D. Vance, ale liderului majorității democrate din Senat, Chuck Schumer, ale persoanelor din staff-ul vicepreședintelui și candidatului la președin...

HOROSCOP. Care sunt cei mai PUTERNICI 4 ANI în care te puteai naște, conform astrologiei?

Unii ani vor fi mai puternici decât alții, iar cei născuți în acești ani au o misiune specială în viață.De exemplu, în 2024, Pluto a schimbat semnele pentru prima dată în 16 ani, pornind de la o generație complet nouă. 

Horoscop special. Configurații MISTICE pe cer între 28-31 octombrie 2024

Pentru că multe planete se află în jurul gradului 27 al semnului lor, ele formează mai multe configurații geometrice importante. Începând cu 28 octombrie, avem Marele Trigon de Apă cu Mercur în Scorpion, Marte în Rac și Neptun în Pești.

Tragedie aviatică, în Rusia. Un elicopter s-a prăbușit, toți cei 4 ocupanți au murit pe loc

Un elicopter Mi-2 s-a prăbușit în regiunea Kirov din centrul Rusiei. Toate cele patru persoane aflate la bord au murit.

Bărbat arestat după ce a întreținut relații sexuale cu fiica în vârstă de 11 ani a concubinei sale

Un bărbat din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, în vârstă de 38 de ani a fost arestat preventiv, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu fiica concubinei sale, în vârstă de doar 11 ani. 

Tragedie fără margini. Fetiță de 7 ani, ucisă cu mai multe lovituri de cuțit de sora sa în vârstă de 13 ani

O fetiță de 7 ani a decedat din cauza mai multor răni provocate prin înjunghiere de către sora ei de 13 ani. Tragedia a avut loc în cartierul Kleinzschocher din orașul Leipzig, din estul Germaniei.

Florin Roman, atac la Câciu: „Se pricepe la politici și politică la fel de mult ca Ciolacu la limba engleză”

Deputatul PNL Florin Roman îi dă replica, sâmbătă, ministrului Investiţiilor, Adrian Câciu, după ce acesta a ironizat planul lui Nicolae Ciucă şi Nicuşor Dan pentru Bucureşti.

Ora de iarnă 2024. De ce dăm ceasurile înapoi în această noapte. Când a intrat în vigoare pentru prima oară acest sistem

România va trece la ora oficială „de iarnă” în noaptea de sâmbătă spre duminică 26-27 octombrie. Atunci ora 4.00 devine ora 3.00.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.