Tragedie fara margini. Fetita de 7 ani, ucisa cu mai multe lovituri de cutit de sora sa in varsta de 13 ani

Tragedie fara margini. Fetita de 7 ani, ucisa cu mai multe lovituri de cutit de sora sa in varsta de 13 ani
📅 2024-10-26

O purtătoare de cuvânt poliției locale a menționat că arma cu care copila ar fi fost ucisă a fost confiscată și că pe aceasta au fost descoperite urme de sânge, dar nu au fost oferite detalii suplimentare despre aceasta.

Conform datelor din anchetă, adolescenta de 13 ani a apelat vineri seară, 25 octombrie, serviciile de urgență dintr-un bloc de apartamente din cartierul Kleinzschocher, anunțând că sora ei a fost înjunghiată. Poliția s-a deplasat de urgență la fața locului și a găsit-o pe fetița de 7 ani grav rănită. Aceasta a fost transportată la spital, unde a decedat ulterior.

Conform autorităților, adolescenta de 13 ani beneficiază în prezent de asistență psihologică într-o clinică specializată.

"Părinții nu erau acasă în momentul incidentului, dar au fost informați în aceeași seară", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, adăugând că la discuție a participat o echipă de intervenție la criză.

Polițiștii și procurorii au demarat o investigație pentru a stabili circumstanțele precise în care a avut loc incidentul.

Autoritățile au anunțat că va fi realizată o autopsie a corpului, însă nu au oferit detalii despre momentul în care aceasta va avea loc sau când vor fi făcute publice rezultatele.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Tragedie fără margini. Fetiță de 7 ani, ucisă cu mai multe lovituri de cuțit de sora sa în vârstă de 13 ani

O fetiță de 7 ani a decedat din cauza mai multor răni provocate prin înjunghiere de către sora ei de 13 ani. Tragedia a avut loc în cartierul Kleinzschocher din orașul Leipzig, din estul Germaniei.

Florin Roman, atac la Câciu: „Se pricepe la politici și politică la fel de mult ca Ciolacu la limba engleză”

Deputatul PNL Florin Roman îi dă replica, sâmbătă, ministrului Investiţiilor, Adrian Câciu, după ce acesta a ironizat planul lui Nicolae Ciucă şi Nicuşor Dan pentru Bucureşti.

Ora de iarnă 2024. De ce dăm ceasurile înapoi în această noapte. Când a intrat în vigoare pentru prima oară acest sistem

România va trece la ora oficială „de iarnă” în noaptea de sâmbătă spre duminică 26-27 octombrie. Atunci ora 4.00 devine ora 3.00.

Accident în Mexic, la granița cu Statele Unite. Un autocar a intrat într-un tractor. 24 de oameni au murit

Accident grav în Mexic, la granița cu Statele Unite. Un autocar a intrat în remorca unui tractor care căra porumb. Autoritățile anunță cel puțin 24 de morți și 5 oameni grav răniți.

Ora de iarnă dă este cap traficul feroviar. Peste 80 de trenuri vor staționa la noapte timp de aproape 5.000 de minute

Trecerea la ora de iarnă va afecta parcursul a 81 de garnituri feroviare de la CFR, care vor staționa aproape 5.000 de minute, în total.

Clipe de groază la Moscova. Un individ a deschis focul într-un parc din centrul orașului VIDEO

Potrivit canalelor rusești de Telegram, citate de publicația sârbă Informer, un bărbat a deschis focul, după care cei prezenți au început să fugă de la fața locului.

Alegeri complicate în Georgia. Și puterea și opoziția se declară câștigătoare ale scrutinului

Partidul de guvernământ în Georgia şi formaţiunile de opoziţie au revendicat victoria în alegerile parlamentare de sâmbătă.

Moarte cumplită pentru un bărbat de 38 de ani, din Gorj. A fost înjunghiat şi lăsat să agonizeze într-un şanţ

Sfârșit terifiant pentru un bărbat de 38 de ani din Gorj. Acesta a fost înjunghiat în piept și a fost aruncat într-un șanț și lăsat acolo să agonizeze.Înainte de moarte bărbatul a fost bătut, pentru că a fost găsit cu mandibula ruptă

Accident grav în Sibiu. O șoferiță a rănit 4 oameni după ce s-a oprit cu mașina într-un zid

Cinci oameni au ajuns la spital în stare gravă, după ce o șoferiță de 19 ani s-a oprit cu mașina într-un zid. Poliția spune că aceasta circula cu o viteză mult prea mare și a pierdut controlul automobilului.

Orientul Mijlociu, în pragul unui conflict. Iranul promite represalii fără precent: „Nu există limite!”

Determinarea Iranului de a se apăra 'nu are limite', a declarat sâmbătă ministrul de externe Abbas Araghchi, după atacurile israeliene împotriva unor obiective militare din țară.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.