Romania a obtinut doua medalii de bronz in prima zi a Openului European de Judo de la Saraievo

Romania a obtinut doua medalii de bronz in prima zi a Openului European de Judo de la Saraievo
📅 2024-10-26

Două sportive de origine cubaneză, Amanda Zuaznabar-Torres şi Thalia Castellano Narino, au adus succesul pentru România.

La cat. 63 kg, Amanda Zuaznabar-Torres a fost învinsă în sferturi de Laura Vazquez Fernandez (Spania), dar a continuat în recalificări, unde a trecut de Kamila Badurova (Rusia), iar în meciul pentru bronz a dispus de maghiara Brigitta Varga.

Thalia Castellano Narino a învins-o în sferturile cat. +78 kg pe bosniaca Lana Bjelica, dar a pierdut semifinala cu croata Tina Radic, câştigând bronzul după un meci cu românca Daria Tudorache.

Tudorache a pierdut în sferturi în faţa bosniacei Sara Maric, iar Paula Paştiu a fost întrecută în aceeaşi fază de slovena Urska Torkar. În recalificări, Tudorache a dispus de Paştiu, dar apoi a fost învinsă în meciul pentru bronz. La cat. 70 kg, românca Maidelines Gorguet-Veranes s-a impus în sferturi în faţa irlandezei Rachael Hawkes, dar a a pierdut semifinala cu sârboaica Jovana Cakarevic şi apoi şi meciul pentru bronz cu belgianca Maxine Heyns, clasându-se pe cinci.

Andrei Anghel a fost învins în sferturile cat. 60 kg de slovenul David Starkel, iar apoi a pierdut şi în recalificări, în faţa sârbului Rastko Andjelovic.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

România a obţinut două medalii de bronz în prima zi a Openului European de Judo de la Saraievo

România a obţinut două medalii de bronz, sâmbătă, la Openul European de judo de la Sarajevo (Bosnia-Herţegovina).

Trump și Kamala Harris, vizați de atacuri ale hackerilor din China. Ce informații vizează infractorii cibernetici

Hackerii chinezi au vizat date din telefoanele candidatului republican la președinția SUA, Donald Trump, și ale candidatului său la vicepreședinție, J.D. Vance, ale liderului majorității democrate din Senat, Chuck Schumer, ale persoanelor din staff-ul vicepreședintelui și candidatului la președin...

HOROSCOP. Care sunt cei mai PUTERNICI 4 ANI în care te puteai naște, conform astrologiei?

Unii ani vor fi mai puternici decât alții, iar cei născuți în acești ani au o misiune specială în viață.De exemplu, în 2024, Pluto a schimbat semnele pentru prima dată în 16 ani, pornind de la o generație complet nouă. 

Horoscop special. Configurații MISTICE pe cer între 28-31 octombrie 2024

Pentru că multe planete se află în jurul gradului 27 al semnului lor, ele formează mai multe configurații geometrice importante. Începând cu 28 octombrie, avem Marele Trigon de Apă cu Mercur în Scorpion, Marte în Rac și Neptun în Pești.

Tragedie aviatică, în Rusia. Un elicopter s-a prăbușit, toți cei 4 ocupanți au murit pe loc

Un elicopter Mi-2 s-a prăbușit în regiunea Kirov din centrul Rusiei. Toate cele patru persoane aflate la bord au murit.

Bărbat arestat după ce a întreținut relații sexuale cu fiica în vârstă de 11 ani a concubinei sale

Un bărbat din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, în vârstă de 38 de ani a fost arestat preventiv, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu fiica concubinei sale, în vârstă de doar 11 ani. 

Tragedie fără margini. Fetiță de 7 ani, ucisă cu mai multe lovituri de cuțit de sora sa în vârstă de 13 ani

O fetiță de 7 ani a decedat din cauza mai multor răni provocate prin înjunghiere de către sora ei de 13 ani. Tragedia a avut loc în cartierul Kleinzschocher din orașul Leipzig, din estul Germaniei.

Florin Roman, atac la Câciu: „Se pricepe la politici și politică la fel de mult ca Ciolacu la limba engleză”

Deputatul PNL Florin Roman îi dă replica, sâmbătă, ministrului Investiţiilor, Adrian Câciu, după ce acesta a ironizat planul lui Nicolae Ciucă şi Nicuşor Dan pentru Bucureşti.

Ora de iarnă 2024. De ce dăm ceasurile înapoi în această noapte. Când a intrat în vigoare pentru prima oară acest sistem

România va trece la ora oficială „de iarnă” în noaptea de sâmbătă spre duminică 26-27 octombrie. Atunci ora 4.00 devine ora 3.00.

Accident în Mexic, la granița cu Statele Unite. Un autocar a intrat într-un tractor. 24 de oameni au murit

Accident grav în Mexic, la granița cu Statele Unite. Un autocar a intrat în remorca unui tractor care căra porumb. Autoritățile anunță cel puțin 24 de morți și 5 oameni grav răniți.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.