Scandal politic major in Franta. Un deputat a fost prins cu droguri folosite la petreceri sexuale

Scandal politic major in Franta. Un deputat a fost prins cu droguri folosite la petreceri sexuale
📅 2024-10-22

Andy Kerbrat, în vârstă de 34 de ani este un deputat care face parte din partidul stângii radicale "Franța Rebelă". Acesta a povestit pe rețelele sociale cum a fost prins cu droguri în timpul unui control de rutină.

Politicianul și-a asumat vina în totalitate și a transmis că totul s-ar fi întâmplat din cauza unor probleme personale.

"Am recunoscut imediat acuzațiile aduse împotriva mea și m-am prezentat a doua zi la secția de poliție pentru o audiere. Îmi asum întreaga responsabilitate pentru acțiunile mele și sunt acum la dispoziția organelor de anchetă", a adăugat politicianul pe platforma X.

Potrivit autorităților, deputatul avea asupra lui metafedronă, drogul care este consumat în rândul petrecerilor sexuale. Drogul este un înlocuitor al cocainei prin simplul fapt că are efecte similare și este foarte popular în rândul tinerilor.

Deputatul a asigurat alegătorii că va face tot posibilul pentru a învinge dependența și va urma un tratament de detoxifiere pentru a-și putea relua activitatea parlamentară. 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Veniturile din București, aproape de cele din Vestul Europei. Un locuitor din Sectorul 1 cheltuie 22.000 de euro anual

Pentru prima oară, de la Revoluție încoace, veniturile românilor s-au apropiat extrem de mult de sumele câștigate de cei din Europa de Vest.

Scandal politic major în Franța. Un deputat a fost prins cu droguri folosite la petreceri sexuale

Scandal politic major în Franța. Un deputat a fost prins cu droguri folosite la petreceri sexuale și a recunoscut faptul că este consumator. În apărarea sa, acesta a anunțat că va urma un tratament pentru a scăpa de dependență înainte de a-și relua activitatea parlamentară. 

Mircea Abrudean (PNL): România este considerată de OCDE reper de bună practică în domeniul guvernării deschise și este dată exemplu

Liberalul Mircea Abrudean a fost prezent la Forumul OCDE, alături de reprezentanți din statele membre ale celei mai puternice organizații de cooperare economică la nivel global.

George Simion: „Sunt candidatul care are una dintre cele mai mari șanse de a intra în turul 2”

George Simion iese la atac și reacționează în mega scandalul voturilor. Șeful partidului spune că scandalul e o manevră pentru a-l face să renunțe la candidatura pentru prezidențiale deoarece este singurul care are cele mai multe șanse să intre în turul doi. 

UE îi dă lovitura de grație lui Putin. Împrumut de 35 de miliarde de euro pentru Ucraina, garantat cu banii Rusiei

Parlamentul European a votat marţi în favoarea acordării unui împrumut de până la 35 de miliarde de euro Ucrainei, care va fi finanţat din profiturile generate de activele ruseşti îngheţate în Europa. Textul a fost adoptat cu 518 voturi pentru, 56 împotrivă şi 61 de abţineri. „Rusia trebuie să pl...

5 moduri prin care ne apărăm de ploșnițele urât mirositoare apărute toamna

Moduri prin care ne aparam de ploșnite urât mirositoare apărute toamna și care ne ivadează locuința. Acestea s-au înmulțit excesiv în ultima perioadă și reprezintă o problemă pentru oricine, deoarece pătrund în locuințe și se ascund peste tot. Chiar dacă nu produc pagube, emană un miros extrem de...

Ce fructe și legume de toamnă care sunt considerate medicamente naturale

Odată cu sfârșitul verii și cu scăderea temperaturilor, vei da piept cu lunile mai răcoroase. Pentru a le face față și a crește imunitatea organismului în fața virusurilor, fă alegeri înțelepte. Ce fructe și legume de toamnă care sunt considerate medicamente naturale.

Secretele întunecate ale zodiilor. Ce se ascunde, de fapt, în spatele fiecărui nativ din zodiac: astrologul Alexandra Coman a dezlegat MISTERUL

Ne place să evidențiem calitățile și punctele tari ale fiecărei zodii, dar cum rămâne cu defectele? Noi îți spunem cu ce "defecte" se poate lăuda fiecare zodie în parte și cum îi pot tempera cei din jurul lor, astfel încât să poată conviețui împreună fără mari probleme. 

Marius Pieleanu, analiza momentului. Sondajul care arată câștigătorul prezidențialelor. Ce candidați vor trece în turul 2 VIDEO

Profesorul și sociologul Marius Pieleanu a comentat, în exclusivitate pentru Realitatea Plus, în emisiunea „Raport de Zi”, cel mai nou sondaj privind alegerile prezidențiale din noiembrie.

Cum să prepari cel mai natural îngrășământ pentru grădina ta. Compostul din frunze uscate

Având în vedere toate caracteristicile și elementele nutritive ce se găsesc în frunze, aceste materii sunt ideale pentru a produce un compost de calitate. Cu toate astea, operațiunea de compostare nu este una deloc ușoară, dar dacă respecți niște reguli simple rezultatele obținute vor fi remarcab...

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.