Alerta de la Ministerul de Externe. Sunt vizati romanii care vor sa ajunga in Belgia

Alerta de la Ministerul de Externe. Sunt vizati romanii care vor sa ajunga in Belgia
📅 2024-10-22

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români aflaţi în tranzit sau care vor să călătorească în Regatul Belgiei că, din cauza unui protest al personalului aeroportuar, programat pentru marţi, 22 octombrie 2024, operaţiunile de decolare vor fi anulate toată ziua pe aeroportul Bruxelles-Charleroi.

Zborurile pasagerilor care sosesc pe aeroportul Bruxelles-Charleroi ar urma să fie operate în regim normal, însă cetăţenii români sunt sfătuiţi să verifice informații despre zboruri la compania aeriană sau pe site-ul aeroportului.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles: +32 (0) 2 347 5338, +32 (0) 2 344 1658, +32 (0) 2 343 69 35, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, pot apela la telefonul de permanenţă al Ambasadei României în Belgia: + 32 (0) 2 346 9814, mai informează MAE.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Horoscop 23 octombrie 2024. Ghinion în dragoste și necazuri la locul de muncă

Horoscop 23 octombrie 2024. Este o zi ideală pentru a reflecta asupra relațiilor personale și pentru a aborda provocările cu calm și deschidere. Fie că te confrunți cu obstacole la locul de muncă sau în dragoste, este important să rămâi conectat cu intuiția ta. Fii pregătit pentru revelații care ...

O contabilă de la MAE a plăti cu BANI DE LA STAT salariul iubitului și fiului acestuia, deși NU sunt angajați la minister! Fals uriaș în acte, timp de 12 ani

Scandal-monstru la MAE. Institutia se afla in centrul unei anchete realizate de Parchetul Militar. Totul, după ce o contabilă a instituției este suspectată că, timp de 12 ani, a transferat lunar salarii iubitului său și fiului acestuia, deși niciunul dintre cei doi nu sunt angajați ai instituției...

PHILIP MORRIS România participă la inițiativa globală IQOS Together X, de la Tokio (P)

Inițiativa celebrează comunitatea celor peste 30 de milioane de consumatori care au ales să renunțe la țigări. PMI lansează un apel către societate să își unească eforturile pentru a  construi un viitor fără fum.

Alertă de la Ministerul de Externe. Sunt vizați românii care vor să ajungă în Belgia

Proteste de amploare în Belgia ale angajaților din Aeroportul Charleroi, Bruxelles, care au paralizat traficul. Toate decolările au fost anulate, anunță Ministerul Afacerilor Externe.

Luptă tot mai furibundă între Trump și Harris. Ce strategii abordează fiecare pentru drumul către Casa Albă

Kamala Harris și Donald Trump duc o campanie pe un ton tot mai vehement pe zi ce trece. Cu 15 zile înaintea alegerilor prezidențiale din America, sondajele îi arată pe cei doi într-o luptă strânsă pentru Casa Albă. În această perioadă, cei doi merg în cele mai strategice state, relatează o agenți...

DNA intră puternic în Protecția Consumatorului. Angajați ANPC, suspectați că au luat șpagă ca să „închidă ochii”

Procurorii DNA fac percheziții în două județe într-un dosar în care angajaţi ai Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului sunt suspectaţi că au primit bani în perioada 2023 – 2024.

Amendamentul PNL pentru organizarea referendumului a trecut de Comisia Juridică din Camera Deputaților

PNL a depus un amendament pentru ca, în situația în care referendumurile naționale și locale sunt organizate în aceeași zi cu alegerile prezidentiale, parlamentare, europarlamentare sau locale, alegătorii să voteze în aceleași secții de votare.

A murit Paul di’Anno, fostul lider al trupei Iron Maiden. Doliu uriaș în muzica internațională

Paul Di’Anno, celebrul cântăreț englez de heavy metal care a fost solistulul trupei Iron Maiden în primii ani ai acesteia, respectiv în perioada 1978-1981, a murit la vârsta de 66 de ani. Casa sa de discuri, Conquest Music, a confirmat informația, precizând că Di'Anno a murit acasă în Salisbury.

Marcel Ciolacu, chemat în Parlament să dea explicații pe cheltuieli! Se pregătesc noi TAXE

Sunt tensiuni uriașe după ce unul dintre liderii PSD a recunoscut că se pregătesc creșteri de taxe de anul viitor.

Prognoza meteo pe o lună: schimbări nefirești în regimul termic. Când lovesc ploile de toamnă

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că în următoarele patru săptămâni (21.10.2024 - 18.11.2024), vremea se va răci în anumite regiuni, iar în rest temperaturile medii se vor situa ușor peste cele normale. Ploile revin de săptămâna viitoare în sud-vestul și vestul țării, dar și...

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.