Amendamentul PNL pentru organizarea referendumului a trecut de Comisia Juridica din Camera Deputatilor

Amendamentul PNL pentru organizarea referendumului a trecut de Comisia Juridica din Camera Deputatilor
📅 2024-10-22

Amendamentul a fost depus la proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr.29/2019 privind modificarea şi completarea unor acte normative în materie electorală, precum şi pentru unele măsuri pentru organizarea alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European şi a referendumului naţional din 26 mai 2019 – PLx nr. 280/2019.

Proiectul de lege urmează să fie discutat și în Comisia pentru Administrație pentru că ulterior să ajungă în plenul Camerei Deputaților

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

DNA intră puternic în Protecția Consumatorului. Angajați ANPC, suspectați că au luat șpagă ca să „închidă ochii”

Procurorii DNA fac percheziții în două județe într-un dosar în care angajaţi ai Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului sunt suspectaţi că au primit bani în perioada 2023 – 2024.

Amendamentul PNL pentru organizarea referendumului a trecut de Comisia Juridică din Camera Deputaților

PNL a depus un amendament pentru ca, în situația în care referendumurile naționale și locale sunt organizate în aceeași zi cu alegerile prezidentiale, parlamentare, europarlamentare sau locale, alegătorii să voteze în aceleași secții de votare.

A murit Paul di’Anno, fostul lider al trupei Iron Maiden. Doliu uriaș în muzica internațională

Paul Di’Anno, celebrul cântăreț englez de heavy metal care a fost solistulul trupei Iron Maiden în primii ani ai acesteia, respectiv în perioada 1978-1981, a murit la vârsta de 66 de ani. Casa sa de discuri, Conquest Music, a confirmat informația, precizând că Di'Anno a murit acasă în Salisbury.

Marcel Ciolacu, chemat în Parlament să dea explicații pe cheltuieli! Se pregătesc noi TAXE

Sunt tensiuni uriașe după ce unul dintre liderii PSD a recunoscut că se pregătesc creșteri de taxe de anul viitor.

Prognoza meteo pe o lună: schimbări nefirești în regimul termic. Când lovesc ploile de toamnă

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că în următoarele patru săptămâni (21.10.2024 - 18.11.2024), vremea se va răci în anumite regiuni, iar în rest temperaturile medii se vor situa ușor peste cele normale. Ploile revin de săptămâna viitoare în sud-vestul și vestul țării, dar și...

Rugăciunea SPECIALĂ de marți. Ce trebuie să faci, într-o zi de marți, și ce este interzis

Fiecare zi a săptămânii are o rugăciune mai specială, dar există și serie de lucruri pe care nu este bine să la faci marțea. De exemplu, marți este ziua carierei, o excelentă zi pentru orice implică afaceri sau muncă.

Minutul de energie. Energia verde - soluția ieftină și sigură la combustibilii tradiționali

Energia verde, adică cea obținută din surse naturale, fie că vorbim de lumina solară, fluxuri de ape, vânt sau chiar valuri, este mult mai ieftină și extrem de puțin poluatoare, în comparație cu sursele clasice precum cărbunele sau gazele naturale.

Afecțiuni cauzate de statul pe scaun timp îndelungat. La ce boli ești predispus

Afecțiuni cauzate de statul pe scaun timp îndelungat. La ce boli ești predispus când stai mult timp așezat pe scaun. Iată ce afecțiuni poate să provoace munca de birou.

Cristian Cioacă își lansează cartea. Informații fără precedent despre dispariția Elodiei

Cel mai cunoscut criminal din România urmează să își lanseze cartea biografică pe care a scris-o în închisoare. Mama lui Cristian Cioacă a dezvăluit că vor apărea informații fără precedent despre dispariția Elodiei, una dintre cele mai mari enigme ale României. 

Primele rezultate ale expertizei toxicologice în cazul lui Liam Payne: "cocaina roz", găsită în sângele fostului membru al trupei One Direction. Detalii șocante

Cântăreţul britanic Liam Payne, decedat săptămâna trecută după ce a căzut de la balconul unui hotel din Argentina, consumase un cocktail de droguri, conform primelor rapoarte toxicologice făcute publice luni de mass-media americane. 

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.