Zeljko Kopic a cerut transferuri de top de urgență, chiar la finalul meciului Oțelul Galați - Dinamo București 1-1

Zeljko Kopic a cerut transferuri de top de urgență, chiar la finalul meciului Oțelul Galați - Dinamo București 1-1
📅 2024-09-20

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, a cerut transferuri la finalul meciului cu Oțelul, scor 1-1, din a 10-a etapă a Superligii.

Croatul a venit cu un mesaj cât se poate de clar pentru conducerea clubului din Ștefan cel Mare.

Zeljko Kopic a cerut transferuri de top de urgență, chiar la finalul meciului Oțelul Galați – Dinamo București 1-1

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, e mulțumit de jocul prestat de echipa sa în meciul cu Oțelul, scor 1-1.

Întrebat de transferuri, croatul a spus că așteaptă să i se aducă noi jucători. Tehnicianul formației din Ștefan cel Mare vrea ca transferurile să se ridice la nivelul lui Dinamo.

„A fost un joc bun, cu multă intensitate, energie. Suntem mulțumiți. Am făcut acel pressing și am reușit să marcăm din penalty. Am pierdut o mulțime de mingi sub presiunea adversarilor. Egalul este rezultatul corect.

Nu vorbesc niciodată despre deciziile arbitrilor. (despre accidentați) Vor fi bine. A fost puțin prea mult pentru unii dintre ei, asta nu e perfect. Asta este. Trebuie să supraviețuim în aceste momente dificile, să trecem peste.

Pentru mine acest lucru este foarte important. Îmi place să joc un fotbal frumos, dar fără luptă, energie, atitudine e imposibil să faci lucruri bune în fotbal pe termen lung. Este ceea ce cer în fiecare zi, la fiecare antrenament.

(n.r. dacă mai așteaptă jucători noi) Da. Nu vreau să dau nume, îl avem pe președintele Nicolescu, avem departamentul nostru de scouting. Profilul? Trebuie să fie de nivelul lui Dinamo. Vreau să aduc jucători care merită să îmbrace tricoul acestei echipe”, a declarat Kopic.

Cred că o remiză este rezultatul corect să fiu sincer. (n.r. despre faza golului) L-am pus sub presiune pe portar, știam că va pierde mingea. Nu am simulat, m-a atins.

Știu că pot face mai mult, pot înscrie și pot da mai multe assist-uri. Sperăm ca acesta să fie doar începutul. Continuăm să muncim”, a declarat Astrit Selmani, marcatorul lui Dinamo.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri prosport

Dorinel Munteanu a făcut iureș, după Oțelul Galați – Dinamo București 1-1! A luat decizia și a anunțat că va da afară câțiva fotbaliști: „Vom aduce 5 jucători. Am greșit cu cei pe care i-am luat în vară”

Antrenorul Dorinel Munteanu a făcut iureș, după Oțelul Galați – Dinamo București 1-1, și a anunțat că va da afară câțiva fotbaliști. Echipa Oțelul Galați rămâne neînvinsă în actuala stagiune a Superligii, după remiza de […] The post Dorinel Munteanu a făcut iureș, după Oțelul Galați &...

Zeljko Kopic a cerut transferuri de top de urgență, chiar la finalul meciului Oțelul Galați – Dinamo București 1-1

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, a cerut transferuri la finalul meciului cu Oțelul, scor 1-1, din a 10-a etapă a Superligii. Croatul a venit cu un mesaj cât se poate de clar pentru conducerea clubului […] The post Zeljko Kopic a cerut transferuri de top de urgență, chiar la finalul meci...

Dorinel Munteanu, reacție incredibilă după gestul cu care l-a scuturat pe Maftei, în timpul meciului Oțelul Galați – Dinamo București 1-1! S-a enervat la întrebarea reporterului: „Să audă toți fotbaliștii, tineri sau bătrâni! Eu nu sunt antrenor de paie! Trebuia să fiu mai dur cu el”

Antrenorul Dorinel Munteanu a avut o reacție incredibilă după ce l-a scuturat pe Maftei, în timpul meciului Oțelul Galați – Dinamo București 1-1. Oțelul Galați și Dinamo București au terminat la egalitate, 1-1, în cel […] The post Dorinel Munteanu, reacție incredibilă după gestul cu c...

Acționarul Andrei Nicolescu a anunțat transferuri de play-off, imediat după Oțelul Galați – Dinamo București 1-1. „Nu facem doar de dragul de a face”

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat noi transferuri la clubul din Ștefan cel Mare. Vestea a venit chiar după remiza cu Oțelul Galați, scor 1-1, din a 10-a etapă a Superligii. Acționarul […] The post Acționarul Andrei Nicolescu a anunțat transferuri de play-off...

E gata transferul verii la FCSB! Elias Charalambous e mulțumit: va putea juca deja cu Petrolul Ploiești

Antrenorul celor de la FCSB Elias Charalambous este mulțumit, după ce Daniel Bîrligea, proaspăt venit la echipă, va juca în meciul cu Petrolul Ploiești. Astfel, atacantul transferat la începutul lui septembrie de la CFR Cluj […] The post E gata transferul verii la FCSB! Elias Charalambous e...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..