E gata transferul verii la FCSB! Elias Charalambous e mulțumit: va putea juca deja cu Petrolul Ploiești

E gata transferul verii la FCSB! Elias Charalambous e mulțumit: va putea juca deja cu Petrolul Ploiești
📅 2024-09-20

Antrenorul celor de la FCSB Elias Charalambous este mulțumit, după ce Daniel Bîrligea, proaspăt venit la echipă, va juca în meciul cu Petrolul Ploiești.

Astfel, atacantul transferat la începutul lui septembrie de la CFR Cluj își va face debutul la echipa condusă de Gigi Becali în meciul de sâmbătă seară cu Petrolul Ploiești, pe stadionul Steaua.

Daniel Bîrligea a fost spectator la meciul FCSB – CFR Cluj, din cauza unei clauze din contract, iar acum e pregătit să joace pentru gruparea bucureșteană.

Daniel Bîrligea va putea juca pentru FCSB în meciul cu Petrolul Ploiești

Înaintea partidei de sâmbătă seară, antrenorul Elias Charalambous a vorbit despre Daniel Bîrligea.

„Nu știu dacă mâine va marca, la meciul de debut. Știu doar că e pregătit să debuteze. Mâine va juca. Nu vreau să pun presiune pe el. I-am văzut calitățile de marcator la antrenamente.

Sunt sigur că va ajuta echipa, dar nu poate să facă asta de unul singur. Trebuie să fie ajutat și de restul colegilor.

Îmi doresc de la el să dea tot ce are mai bun mâine. Calitatea este acolo și sunt sigur că o va demonstra. Aștept asta de la fiecare jucător de la FCSB, nu doar de la el. Repet, nu vreau să pun nicio presiune”, a declarat Elias Charalambous.

Daniel Bîrligea: „Sunt pregătit pentru luptă!”

Transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB a fost unul dintre cele mai importante pentru Gigi Becali.

„Sunt foarte fericit că sunt aici. Am fost foarte bine primit. Sunt pregătit pentru luptă! Ca să fiu sincer, de la ora 3 până la 10 cred că am avut 70 de apeluri. La un moment dat i-am și spus agentului să rezolve el, că eu vreau să mă odihnesc.

Ai nevoie de încredere ca să obții rezultate. Am primit încredere și vreau să răsplătesc cu fapte. Aveam apeluri peste apeluri, dar eram fericit că voi face un pas în față.

Tot ce a ieșit în presă e adevărat, au fost și ofertele din Rusia. Ne pregătim pentru meciurile mari din Europa.

Eu am decis tot, cum a zis și domnul Becali. Agentul e cu partea birocratică. Deciziile le iau eu. Dacă nu voiam să vin aici, nu veneam. Am avut câteva mesaje, dar nu m-au influențat. Vreau să marchez cât pot de mult. Mă ajută mai mult un stil combinativ, ai mai multe șanse” a spus Daniel Bîrligea.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri prosport

Dorinel Munteanu a făcut iureș, după Oțelul Galați – Dinamo București 1-1! A luat decizia și a anunțat că va da afară câțiva fotbaliști: „Vom aduce 5 jucători. Am greșit cu cei pe care i-am luat în vară”

Antrenorul Dorinel Munteanu a făcut iureș, după Oțelul Galați – Dinamo București 1-1, și a anunțat că va da afară câțiva fotbaliști. Echipa Oțelul Galați rămâne neînvinsă în actuala stagiune a Superligii, după remiza de […] The post Dorinel Munteanu a făcut iureș, după Oțelul Galați &...

Zeljko Kopic a cerut transferuri de top de urgență, chiar la finalul meciului Oțelul Galați – Dinamo București 1-1

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, a cerut transferuri la finalul meciului cu Oțelul, scor 1-1, din a 10-a etapă a Superligii. Croatul a venit cu un mesaj cât se poate de clar pentru conducerea clubului […] The post Zeljko Kopic a cerut transferuri de top de urgență, chiar la finalul meci...

Dorinel Munteanu, reacție incredibilă după gestul cu care l-a scuturat pe Maftei, în timpul meciului Oțelul Galați – Dinamo București 1-1! S-a enervat la întrebarea reporterului: „Să audă toți fotbaliștii, tineri sau bătrâni! Eu nu sunt antrenor de paie! Trebuia să fiu mai dur cu el”

Antrenorul Dorinel Munteanu a avut o reacție incredibilă după ce l-a scuturat pe Maftei, în timpul meciului Oțelul Galați – Dinamo București 1-1. Oțelul Galați și Dinamo București au terminat la egalitate, 1-1, în cel […] The post Dorinel Munteanu, reacție incredibilă după gestul cu c...

Acționarul Andrei Nicolescu a anunțat transferuri de play-off, imediat după Oțelul Galați – Dinamo București 1-1. „Nu facem doar de dragul de a face”

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat noi transferuri la clubul din Ștefan cel Mare. Vestea a venit chiar după remiza cu Oțelul Galați, scor 1-1, din a 10-a etapă a Superligii. Acționarul […] The post Acționarul Andrei Nicolescu a anunțat transferuri de play-off...

E gata transferul verii la FCSB! Elias Charalambous e mulțumit: va putea juca deja cu Petrolul Ploiești

Antrenorul celor de la FCSB Elias Charalambous este mulțumit, după ce Daniel Bîrligea, proaspăt venit la echipă, va juca în meciul cu Petrolul Ploiești. Astfel, atacantul transferat la începutul lui septembrie de la CFR Cluj […] The post E gata transferul verii la FCSB! Elias Charalambous e...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..