Acționarul Andrei Nicolescu a anunțat transferuri de play-off, imediat după Oțelul Galați - Dinamo București 1-1. „Nu facem doar de dragul de a face”

Acționarul Andrei Nicolescu a anunțat transferuri de play-off, imediat după Oțelul Galați - Dinamo București 1-1. „Nu fa
📅 2024-09-20

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat noi transferuri la clubul din Ștefan cel Mare.

Vestea a venit chiar după remiza cu Oțelul Galați, scor 1-1, din a 10-a etapă a Superligii.

Acționarul Andrei Nicolescu a anunțat transferuri de play-off, imediat după Oțelul Galați – Dinamo București 1-1. „Nu facem doar de dragul de a face”

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat că e în căutare de jucători care să se muleze pe stilul de joc impus de Zeljko Kopic. Acționarul „câinilor” a rămas discret și nu a vrut să dea nume: „nu vă pot confirma nimic”.

Nicolescu crede că Dinamo trebuie să își aleagă cu grijă transferurile, nu să le facă doar de dragul de a le face.

„Nu vă pot confirma nimic, vă pot confirma că suntem în căutare de jucători care să intre în viziunea lui Kopic. Dacă toate lucrurile astea se aliniază vor mai fi transferuri la Dinamo.

Întârzie pentru că acum Dinamo este într-o fază de construcție. Dinamo în momentul ăsta nu vrea. Nu că nu își permite, nu trebuie să facă această greșeală de a cădea în capcana de a face transferuri doar de dragul de a le face.

Dinamo trebuie să aleagă foarte atent, trebuie să construiască. Adevărul e că avem niște restricții. Ne dorim ca de la anul să îndeplinim regula FRF-ului, anul ăsta n-am reușit, am fost într-o istorie foarte complicată pe final de an trecut.

A trebuit să rezolvăm o problemă pe care cumva am apreciat-o greșit. Am pierdut vreo 6 luni în construcția proiectului în care cred. În acest an sunt din ce în ce mai sigur că ne vom lupta pentru play-off. Primul obiectiv este să ne luptăm pentru play-off.

Dennis este foarte bine. Boa este bine, cred că săptămâna viitoare va reveni. Edy a avut un eveniment în familie. Cred că suntem într-o zonă în care ne vom echilibra și vom fi din ce în ce mai bine”, a declarat Andrei Nicolescu după egalul cu Oțelul Galați, scor 1-1, potrivit Digi Sport.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri prosport

Caracatiță imobiliară și un prejudiciu de 10.000.000 de euro! DNA a trimis în judecată un grup de persoane care vindea terenuri pe baza unor acte ce ar fi fost falsificate: Mitică Dragomir e printre cei care a cumpărat, cu 1.200.000 de euro, și a făcut un bloc de locuințe de lux

La începutul lunii septembrie, Direcția Națională Anticorupție a trimis în judecată nouă persoane acuzate că au constituit un grup infracțional organizat care a intrat, în mod fraudulos, în posesia mai multor zeci de terenuri de […] The post Caracatiță imobiliară și un prejudiciu de 10.000....

Dorinel Munteanu a făcut iureș, după Oțelul Galați – Dinamo București 1-1! A luat decizia și a anunțat că va da afară câțiva fotbaliști: „Vom aduce 5 jucători. Am greșit cu cei pe care i-am luat în vară”

Antrenorul Dorinel Munteanu a făcut iureș, după Oțelul Galați – Dinamo București 1-1, și a anunțat că va da afară câțiva fotbaliști. Echipa Oțelul Galați rămâne neînvinsă în actuala stagiune a Superligii, după remiza de […] The post Dorinel Munteanu a făcut iureș, după Oțelul Galați &...

Zeljko Kopic a cerut transferuri de top de urgență, chiar la finalul meciului Oțelul Galați – Dinamo București 1-1

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, a cerut transferuri la finalul meciului cu Oțelul, scor 1-1, din a 10-a etapă a Superligii. Croatul a venit cu un mesaj cât se poate de clar pentru conducerea clubului […] The post Zeljko Kopic a cerut transferuri de top de urgență, chiar la finalul meci...

Dorinel Munteanu, reacție incredibilă după gestul cu care l-a scuturat pe Maftei, în timpul meciului Oțelul Galați – Dinamo București 1-1! S-a enervat la întrebarea reporterului: „Să audă toți fotbaliștii, tineri sau bătrâni! Eu nu sunt antrenor de paie! Trebuia să fiu mai dur cu el”

Antrenorul Dorinel Munteanu a avut o reacție incredibilă după ce l-a scuturat pe Maftei, în timpul meciului Oțelul Galați – Dinamo București 1-1. Oțelul Galați și Dinamo București au terminat la egalitate, 1-1, în cel […] The post Dorinel Munteanu, reacție incredibilă după gestul cu c...

Acționarul Andrei Nicolescu a anunțat transferuri de play-off, imediat după Oțelul Galați – Dinamo București 1-1. „Nu facem doar de dragul de a face”

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat noi transferuri la clubul din Ștefan cel Mare. Vestea a venit chiar după remiza cu Oțelul Galați, scor 1-1, din a 10-a etapă a Superligii. Acționarul […] The post Acționarul Andrei Nicolescu a anunțat transferuri de play-off...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..