CFC Argeș și Chindia sunt la egalitate înaintea meciului direct

CFC Argeș și Chindia sunt la egalitate înaintea meciului direct
📅 2024-10-18

Două meciuri între foste prim-divizionare au loc în această etapă a Ligii 2, iar primul dintre ele are loc astăzi, vineri, 18 octombrie 2024, de la ora 16:30.

La Mioveni, pe stadionul Orășenesc, se întâlnesc Campionii FC Argeș și Chindia Târgoviște, adică formațiile care au picat din prima ligă în vara anului 2023. În celălalt joc sunt față în față FCU Craiova și FC Voluntari, adică retrogradatele la braț din această vară, iar meciul lor direct are loc abia luni după-masă.

CFC Argeș e la al treilea meci cu Bogdan Andone antrenor

Campionii FC Argeș se va afla la al treilea meci sub conducerea lui Bogdan Andone ca antrenor. Până acum are o înfrângere, 0-1 acasă cu Corvinul, și o victorie, 2-1 la Clinceni cu Metaloglobus.

Trupa piteșteană se află pe locul 13 în clasamentul actual al Ligii 2, cu 12 puncte și golaveraj 8-7. Este la egalitate cu Metalul Buzău și Chindia Târgoviște, însă acestea stau mai bine în clasament datorită golaverajului.

Acasă pentru CFC Argeș este de mai bine de un an stadionul Orășenesc din Mioveni. Aici, trupa alb-violetă are în acest sezon două victorii (2-0 cu CSM Focșani și 3-2 cu Concordia) și două înfrângeri (0-1 cu FK Miercurea Ciuc și 0-1 cu Corvinul).

Argeșul nu a apucat să joace în acest sezon cu Viitorul Pandurii, astfel că nu va pierde trei puncte în clasament, spre deosebire de Chindia, de exemplu.

Chindia nu a strălucit în deplasare în acest sezon

De partea cealaltă, Chindia vine după două rezultate pozitive, două victorii în fața a doua echipe modeste din acest sezon: 3-0 la Severin cu Viitorul Pandurii, puncte pe care le va pierde în urma excluderii trupei gorjene, și 4-0 acasă cu AFC Câmpulung Muscel.

Echipa antrenată de cuplul Nicolae Croitoru – Marian Vătavu va fi la al șaselea joc disputat în deplasare în acest sezon, iar până acum are două victorii (1-0 la Reghin cu Unirea Ungheni și 3-0 la Severin cu Viitorul Pandurii) și trei eșecuri (2-3 la Clinceni cu Metaloglobus, 0-1 la FCU Craiova și 1-4 la FC Voluntari).

În clasament, așa cum spuneam, Chindia are același număr de puncte ca Metalul Buzău și Campionii FC Argeș, dar se află între ele datorită golaverajului, 13-11, pe locul 12.

Ovidiu Mazilu arbitrează CFC Argeș – Chindia

În ediția trecută a Ligii 2, în sezonul regular, Argeșul s-a impus acasă cu 1-0, iar în play-out, fiindcă ambele au jucat în această fază a campionatului, în aceeași grupă, Chindia s-a impus la Mioveni cu scorul de 2-0.

Meciul dintre CFC Argeș și Chindia Târgoviște este arbitrat de la centru de Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare), iar de la cele două tușe de asistenții Mihaiță Adrian Noroc (Botoşani) și Cosmin Cercel (Piatra Neamţ). Arbitru de rezervă este Cristian Moldoveanu (Sfântu Gheorghe).

Observator de arbitri este Luis Moisescu (Drobeta Turnu Severin), iar delegat de joc este Daniel Emanuel Băloi (Târgu Jiu).

COMENTARIUL LIVE:

CAMPIONII FC ARGEȘ – CHINDIA TÂRGOVIȘTE

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri prosport

ADVERTORIAL | Roata lui Vlad îți aduce premii Vladastice în fiecare zi

Vlad Cazino ți-a pregătit o nouă promoție spectaculoasă, gata să îți ofere și mai multă distracție autentică alături de experiențele cu care te-a obișnuit deja. Roțile cu premii se bucură de un succes semnificativ printre […] The post ADVERTORIAL | Roata lui Vlad îți aduce premii Vladastice...

Robert Niță, reacție incredibilă împotriva omului care l-a inventat la Rapid. Tupeul fostului fotbalist față de Dinu Gheorghe, preşedintele care l-a luat de la Fălticeni şi l-a scos din sărăcie: „Rupe mina de la creion când vorbeşte”

Robert Niță, 47 de ani, a avut o reacție vehementă la adresa lui Dinu Gheorghe, fost președinte al celor de la Rapid. Scandalul a izbucnit după ce acționarul majoritar al clubului din Giulești, Dan Șucu, […] The post Robert Niță, reacție incredibilă împotriva omului care l-a inventat la Rap...

CFC Argeș – Chindia se joacă de la ora 16:30. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte în Liga 2

Două meciuri între foste prim-divizionare au loc în această etapă a Ligii 2, iar primul dintre ele are loc astăzi, vineri, 18 octombrie 2024, de la ora 16:30. La Mioveni, pe stadionul Orășenesc, se întâlnesc […] The post CFC Argeș – Chindia se joacă de la ora 16:30. Cele două echipe s...

De ce a semnat cu FCSB. Adevăratul motiv pentru care jucătorul a acceptat oferta lui Gigi Becali

A fost deslușit misterul care a învăluit transferul portarului Lukas Zima la FCSB. Impresarul Mihai Stan a explicat cum au decurs negocierile și a dezvăluit, totodată, provocarea lansată jucătorului său. Cele două cluburi au ajuns […] The post De ce a semnat cu FCSB. Adevăratul motiv pentru...

Gigi Becali, principalul informator pentru rivala Dinamo Bucureşti. Reacția lui Florentin Petre

Florentin Petre, secundul lui Zeljko Kopic la Dinamo, a anunțat că urmărește orice informație pe care Gigi Becali o divulgă la TV despre FCSB înaintea Eternului Derby al fotbalului românesc. Derby-ul Dinamo – FCSB este […] The post Gigi Becali, principalul informator pentru rivala Din...

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.