Gigi Becali, principalul informator pentru rivala Dinamo Bucureşti. Reacția lui Florentin Petre

Gigi Becali, principalul informator pentru rivala Dinamo Bucureşti. Reacția lui Florentin Petre
📅 2024-10-18

Florentin Petre, secundul lui Zeljko Kopic la Dinamo, a anunțat că urmărește orice informație pe care Gigi Becali o divulgă la TV despre FCSB înaintea Eternului Derby al fotbalului românesc.

Derby-ul Dinamo – FCSB este programat duminică seară, de la ora 21.00, pe o Arena Națională care se anunță una plină ochi, în cadrul etapei a 13-a din Superligă.

Gigi Becali, principala sursă de informație pentru rivala Dinamo înaintea derby-ului de duminică

Gigi Becali a anunțat cu câteva zile înainte ce echipă de start va introduce în derby-ul cu Dinamo, iar asta le ușurează foarte mult munca lui Zeljko Kopic și a colaboratorilor săi. Fapt recunoscut și de Florentin Petre, secundul antrenorului croat, cel care susține că urmărește cu mare interes în aceste zile toate secretele pe care Gigi Becali le devulgă în direct la TV în legătura cu titularii pe care are de gând să-i arunce în luptă în meciul cu Dinamo.

„(n.r. – Gigi Becali a anunţat echipa, voi urmăriţi astfel de lucruri?) Normal că ne uităm. Aşteptăm orice informaţie pe care ne-o oferă domnul Becali pe internet, dar până la meci mai sunt zile”, a declarat Florentin Petre, pentru as.ro.

Pe de altă parte, „Piticul” a oferit detalii despre situaţia jucătorilor accidentați de la Dinamo și le dă o veste excelentă fanilor „câinilor”. Zeljko Kopic se va putea baza duminică, după foarte mult timp, pe toţi jucătorii importanți din lot, cu excepția lui Bordușanu și Florescu.

„Cel mai important și cel mai important e să ai primul 11 sănătos și să nu ai probleme medicale în lot, atâta timp cât ai lotul valid normal să aibă o calitate în plus. Nu mai avem probleme medicale, acum este foarte importantă inspirația antrenorului și forma jucătorilor”, a mai spus Florentin Petre.

„Piticul” se înclină în fața fanilor. „Au respectul și recunoștința mea pe viață”

Antrenorul secund al lui Dinamo se așteaptă la atmosferă electrizantă făcută de fanii roș-albi la derby-ul de duminică seară cu FCSB și, cu această ocazie, le mulțumește și se înclină în fața lor pentru eforturile supraomenești pe care le-au depus în ultimii ani de a salva echipa de la dispriție.

„Ştim că suporterii sunt alături de noi şi le mulţumim pe calea asta. Dinamo, fără fani, nu mai exista în momentul de față. S-au făcut atâtea sacrificii, iar ei au fost și la bine și la greu alături de echipă. Pentru asta au respectul și recunoștința mea pe viață”, a conchis fosta legendă dinamovistă pentru sursa de mai sus.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri prosport

De ce a semnat cu FCSB. Adevăratul motiv pentru care jucătorul a acceptat oferta lui Gigi Becali

A fost deslușit misterul care a învăluit transferul portarului Lukas Zima la FCSB. Impresarul Mihai Stan a explicat cum au decurs negocierile și a dezvăluit, totodată, provocarea lansată jucătorului său. Cele două cluburi au ajuns […] The post De ce a semnat cu FCSB. Adevăratul motiv pentru...

Gigi Becali, principalul informator pentru rivala Dinamo Bucureşti. Reacția lui Florentin Petre

Florentin Petre, secundul lui Zeljko Kopic la Dinamo, a anunțat că urmărește orice informație pe care Gigi Becali o divulgă la TV despre FCSB înaintea Eternului Derby al fotbalului românesc. Derby-ul Dinamo – FCSB este […] The post Gigi Becali, principalul informator pentru rivala Din...

Costel Gâlcă spune că se poate bate la titlu cu lotul pe care i l-a pus la dispoziţie Mihai Rotaru: „E mult mai bine, avem de unde alege”

În etapa a 13-a a Superligii, Universitatea Craiova joacă pe teren propriu cu FC Botoşani, duminică, de la ora 16.00, pe arena „Ion Oblemenco”. Tehnicianul gazdelor, Costel Gâlcă, se declară mulţumit de lotul pe care-l […] The post Costel Gâlcă spune că se poate bate la titlu cu lotul...

Liga 3, etapa 8 | 21 de meciuri se dispută ACUM. Șapte echipe sunt încă neînvinse în acest sezon, dar niciuna nu mai are punctaj maxim

Etapa a 8-a a Ligii 3, ediția 2024-2025, debutează vineri, 18 octombrie 2024, de la ora 15:00, când sunt programate 21 de meciuri din totalul de 50. Sâmbătă, 19 octombrie, tot de la ora 15:00, […] The post Liga 3, etapa 8 | 21 de meciuri se dispută ACUM. Șapte echipe sunt încă neînvinse în ...

Cei trei fotbalişti despre care Ronaldinho crede că au fost mai buni decât Leo Messi

Ronaldinho, 44 de ani, a anunțat cei trei fotbaliști care au fost mai buni ca Leo Messi. Brazilianul a fost coleg cu Messi, 37 de ani, la FC Barcelona. Diego Maradona, Pele și Ronaldo Nazario […] The post Cei trei fotbalişti despre care Ronaldinho crede că au fost mai buni decât Leo Messi a...

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.