ADVERTORIAL | Roata lui Vlad îți aduce premii Vladastice în fiecare zi

ADVERTORIAL | Roata lui Vlad îți aduce premii Vladastice în fiecare zi
📅 2024-10-18

Vlad Cazino ți-a pregătit o nouă promoție spectaculoasă, gata să îți ofere și mai multă distracție autentică alături de experiențele cu care te-a obișnuit deja.

Roțile cu premii se bucură de un succes semnificativ printre jucătorii de cazino online din țara noastră, dar nu-i așa că e o dezamăgire atunci când vezi că pe ele apar și secțiuni necâștigătoare? Unele au chiar mai multe secțiuni care nu aduc niciun premiu, ceea ce nu e pe placul tuturor jucătorilor.

Experiența de mii de ani a lui Vlad face însă diferența și el și-a dat seama de acest lucru. În castelul lui Vlad a fost montată o Roată a surprizelor plăcute în totalitate. Toți cei care învârt roata primesc ceva.

Până la 1 decembrie, poți să învârți Roata lui Vlad în fiecare zi, o provocare plină de adrenalină care îți oferă premii garantate la fiecare rotire. Ceea ce este și mai frumos este că nu trebuie să faci nimic în plus pentru a fi eligibil în cadrul acestei campanii marca Vlad Cazino. Cu o simplă depunere în cazinoul tău preferat vei fi eligibil să învârți Roata Surprizelor la Vlad Cazino în fiecare zi, timp de o săptămână.

Premii garantate la Roata lui Vlad

Roata lui Vlad este cu adevărat spectaculoasă sau, mai bine zis, Vladastică. Ceea ce o face atât de deosebită este că toți cei care participă vor încasa garantat un premiu. Fiecare parte a roții are câte o surpriză pentru jucători – de la rotiri gratuite, la bonusuri de cazino, premii cash ori chiar vouchere de 5.000 lei pentru cumpărături la evoMAG.

Poți profita de această promoție zilnic în bârlogul lui Vlad, în intervalul orar 01:00 – 00:59 (ora României). În fiecare zi ești eligibil să încasezi câștiguri extra de până la 5.000 lei în vouchere evoMAG.

Totul despre premiile oferite:

Cum poți participa la Roata lui Vlad?

Condițiile de participare sunt foarte simplu de îndeplinit. Ai nevoie de o depunere în ultimele 7 zile și să fii eligibil conform Termenilor și Condițiilor. Vlad Cazino dorește să se asigure că premiile ajung doar la jucători activi și care au împlinit vârsta legală de 18 ani.

Cine este Vlad Cazino?

Vlad Cazino a apărut pe piața din România în 2018 și s-a făcut remarcat imediat. Este primul cazino online cu specific românesc și este un operator licențiat ONJN (L1160657W000330) în care atmosfera autentică a unui cazinou este îmbinată excelent cu o experiență digitală de top.

Varietatea impresionantă de jocuri și campanii Vladastice face din Vlad Cazino un operator care le oferă clienților o aventură unică, plină de adrenalină, câștiguri și experiențe de neuitat. Fără niciun dubiu, Vlad este gazda perfectă pentru jucătorii care își doresc distracție pe bune și premii pe măsură, într-o atmosferă care pune accent pe Jocul Responsabil.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri prosport

ADVERTORIAL | Roata lui Vlad îți aduce premii Vladastice în fiecare zi

Vlad Cazino ți-a pregătit o nouă promoție spectaculoasă, gata să îți ofere și mai multă distracție autentică alături de experiențele cu care te-a obișnuit deja. Roțile cu premii se bucură de un succes semnificativ printre […] The post ADVERTORIAL | Roata lui Vlad îți aduce premii Vladastice...

Robert Niță, reacție incredibilă împotriva omului care l-a inventat la Rapid. Tupeul fostului fotbalist față de Dinu Gheorghe, preşedintele care l-a luat de la Fălticeni şi l-a scos din sărăcie: „Rupe mina de la creion când vorbeşte”

Robert Niță, 47 de ani, a avut o reacție vehementă la adresa lui Dinu Gheorghe, fost președinte al celor de la Rapid. Scandalul a izbucnit după ce acționarul majoritar al clubului din Giulești, Dan Șucu, […] The post Robert Niță, reacție incredibilă împotriva omului care l-a inventat la Rap...

CFC Argeș – Chindia se joacă de la ora 16:30. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte în Liga 2

Două meciuri între foste prim-divizionare au loc în această etapă a Ligii 2, iar primul dintre ele are loc astăzi, vineri, 18 octombrie 2024, de la ora 16:30. La Mioveni, pe stadionul Orășenesc, se întâlnesc […] The post CFC Argeș – Chindia se joacă de la ora 16:30. Cele două echipe s...

De ce a semnat cu FCSB. Adevăratul motiv pentru care jucătorul a acceptat oferta lui Gigi Becali

A fost deslușit misterul care a învăluit transferul portarului Lukas Zima la FCSB. Impresarul Mihai Stan a explicat cum au decurs negocierile și a dezvăluit, totodată, provocarea lansată jucătorului său. Cele două cluburi au ajuns […] The post De ce a semnat cu FCSB. Adevăratul motiv pentru...

Gigi Becali, principalul informator pentru rivala Dinamo Bucureşti. Reacția lui Florentin Petre

Florentin Petre, secundul lui Zeljko Kopic la Dinamo, a anunțat că urmărește orice informație pe care Gigi Becali o divulgă la TV despre FCSB înaintea Eternului Derby al fotbalului românesc. Derby-ul Dinamo – FCSB este […] The post Gigi Becali, principalul informator pentru rivala Din...

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.