Dan Șucu a ieșit public și a făcut marele anunț despre demiterea lui Marius Șumudică. Patronul celor de la Rapid București a vrut să fie clar pentru toată lumea: „Toată lumea trebuie să înțeleagă asta”

Dan Șucu a ieșit public și a făcut marele anunț despre demiterea lui Marius Șumudică. Patronul celor de la Rapid Bucureș
📅 2024-10-17

Dan Șucu a ieșit în spațiul public și a făcut anunțul despre demiterea lui Marius Șumudică de la Rapid București.

Patronul lui Rapid București a vorbit despre potențiala demitere a lui Marius Șumudică de la Rapid București. Finanțatorul giuleștenilor a spus că este exclus ca Marius Șumudică, numit recent în funcția de principal al echipei de lângă podul Grant, să fie dat afară.

Dan Șucu a făcut anunțul în privința demiterii lui Marius Șumudică de la Rapid București

Dan Șucu a dorit să menționeze că postul lui Marius Șumudică nu este pus în pericol, iar o eventuală demitere a lui este scoasă din calcul. De altfel, Șucu a vrut să prezinte calitățile pentru care a luat decizia de a-l numi în fruntea echipei pe care o patronează.

„Marius Șumudică are în acest moment contract cu noi pentru întregul an. Noi nu vom face o evaluare asupra rezultatelor decât la sfârșitul anului.

Toată lumea să înțeleagă că Marius este antrenorul nostru, că avem un președinte, un director sportiv și un club întreg alături de el. Formăm o echipă, ne sprijinim.

Toți fanii sunt convins că înțeleg că este aici pe termen lung. Am ales un antrenor competent, experimentat, dedicat și iubitor al Rapidului. Dorim să-i dăm toate șansele de pe pământ să experimenteze, să facă tot ce găsește de cuviință ca să ajungem la un rezultat bun”, a spus Dan Șucu, pentru canalul oficial de youtube al Rapidului, citat de DigiSport.

Rapid București, în continuare fără succes pe teren propriu

Formația alb-vișinie nu a câștigat pe teren propriu în noul sezon, deși s-au jucat 12 etape din stagiunea curentă de Superliga. Marius Șumudică a reușit să câștige doar două partide de când a preluat echipa, ambele în deplasare. Victoriile giuleștenilor au venit în fața nou-promovatei Unirea Slobozia, scor 1-2, respectiv la Poli Iași, scor 1-2.

Rapid București se află în prezent pe locul 12 în Superliga, cu 13 puncte acumulate (V2, E7, Î3), și cu un golaveraj pe minus, după ce a marcat de 12 ori și a încasat 15 goluri. Rapid o va găzdui în luni, 21 octombrie, pe Farul Constanța, de la o 21:00, în cadrul etapei a 13-a din Superliga.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri prosport

Dan Șucu a ieșit public și a făcut marele anunț despre demiterea lui Marius Șumudică. Patronul celor de la Rapid București a vrut să fie clar pentru toată lumea: „Toată lumea trebuie să înțeleagă asta”

Dan Șucu a ieșit în spațiul public și a făcut anunțul despre demiterea lui Marius Șumudică de la Rapid București. Patronul lui Rapid București a vorbit despre potențiala demitere a lui Marius Șumudică de la […] The post Dan Șucu a ieșit public și a făcut marele anunț despre demiterea lui Ma...

Cum își distruge Gigi Becali un fotbalist de 5.000.000 de euro printr-un transfer. Ciprian Tătărușanu a dat verdictul: „Pe unul dintre ei îl omori”

Ciprian Tătărușanu a vorbit recent despre planurile pe care Gigi Becali le are la FCSB și a dezvăluit cum latifundiarul din Pipera poate distruge un fotbalist de cinci milioane de euro. Fostul internațional a dat […] The post Cum își distruge Gigi Becali un fotbalist de 5.000.000 de euro pr...

Dan Șucu, atac devastator la foștii conducători ai Rapidului. Patronul giuleștenilor a rostit două nume: „Nenorocirile lor ne-au costat 3.000.000 de euro! Au distrus”

Dan Șucu a lansat un atac devastator la adresa foștilor conducători ai Rapidului. Patronul giuleștenilor nu s-a ferit de cuvinte și a dat și două nume, despre care a spus că au distrus clubul. Totodată, […] The post Dan Șucu, atac devastator la foștii conducători ai Rapidului. Patronul giul...

Mircea Lucescu a luat cea mai importantă decizie a momentului. „Pe 5 decembrie!”

Mircea Lucescu a luat o decizie importantă și totul se va întâmpla pe 5 decembrie. „Il Luce” a preluat naționala României, iar debutul din Liga Națiunilor a fost excelent. „Tricolorii” au câștigat toate meciurile disputate […] The post Mircea Lucescu a luat cea mai importantă decizie a mome...

Steaua întoarce scorul și își ia revanșa în fața Concordiei, pentru eliminarea din Cupă. Echipa lui Oprița își continuă invincibilitatea în Liga 2, în timp ce ”Liță” Dumitru debutează cu eșec la trupa din Chiajna

După un weekend fără meci oficial, primele două ligi fiind întrerupte pentru a doua oară în acest sezon pe durata acțiunilor echipelor naționale, campionatul Ligii 2 se reia cu etapa a 10-a. Primul joc al […] The post Steaua întoarce scorul și își ia revanșa în fața Concordiei, pentru elimi...

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.