Dan Șucu, atac devastator la foștii conducători ai Rapidului. Patronul giuleștenilor a rostit două nume: „Nenorocirile lor ne-au costat 3.000.000 de euro! Au distrus”

Dan Șucu, atac devastator la foștii conducători ai Rapidului. Patronul giuleștenilor a rostit două nume: „Nenorocirile l
📅 2024-10-17

Dan Șucu a lansat un atac devastator la adresa foștilor conducători ai Rapidului. Patronul giuleștenilor nu s-a ferit de cuvinte și a dat și două nume, despre care a spus că au distrus clubul.

Totodată, omul de afaceri a vorbit și despre rezultatele pe care le-am obținut Rapid București de când el se află la cârma echipei.

Dan Șucu, atac devastator la foștii conducători ai Rapidului

Dan Șucu a acordat recent un interviu pentru site-ul clubului Rapid București, în cadrul căruia a răspuns la mai multe întrebări adresate chiar de suporterii alb-vișinii. Patronul giuleștenilor nu s-a ferit de cuvinte și a lansat un atac devastator la adresa foștilor conducători de la Rapid.

Patronul echipei i-a luat la țintă pe Dinu Gheorghe și pe Constantin Zota, despre care a spus că au distrus clubul din Giulești.

„Nu ascult puncte de vedere care vin de la oameni care nu numai că nu au construit ceva, ci toată viața lor au distrus. Vă dau exemple, cum este domnul Dinu Gheorghe, domnul Zota, care au distrus ce s-a întâmplat în Rapid în anii anteriori. Acum vin să ne învețe cum putem să rezolvăm orice problemă. Este fără sens. Nenorocirile lor ne-au costat peste 3 milioane de euro. Trebuie să fim foarte atenți cu cine ne consultăm. Mai sunt mulți alții care au furat, au distrus, au delapidat, au ajuns la pușcărie, iar acum vin să ne învețe ce avem de făcut. Este fără sens!”, a declarat Dan Șucu pentru site-ul oficial al clubului.

Dan Șucu primește sfaturi de la Mircea Lucescu

În interviul pe care l-a acordat, Dan Șucu a recunoscut că obișnuiește să se consulte cu Mircea Lucescu, selecționerul României, și că apreciază foarte mult sfaturile pe care le primește de la experimentatul tehnician.

„Este evident că atunci când bugetul crește iar rezultatele nu se văd în plan sportiv, eficiența cheltuielilor scade. Pentru un om de afaceri, eficiența, randamentul, sunt cuvinte cheie. Pe mine mă obsedează. Ca om de afaceri te sfătuiești cu cei care au construit ceva în viață pentru a găsi o soluție pentru lipsa de eficiență. Dacă poți fi învins de o echipă care are o treime din bugetul tău, trebuie corectate anumite lucruri. Asta facem în momentul de față, la asta lucrăm.

În mod curent, pe partea sportivă, pentru că îmi trebuie și mie o competență suplimentară, mă consult foarte des, cât pot de mult, cu oameni pe care îi respect. Cu cineva cum este domnul Mircea Lucescu îmi face multă plăcere să vorbesc. El mi-a spus lucruri care mă pot ajuta să cresc valoarea Rapidului. Mi-a explicat toată gândirea lui în ceea ce privește cantonamentele și modul în care se face ca o echipă să funcționeze. Mi-a făcut mare plăcere să vorbesc cu oameni care au construit toată viața lor”, a mai spus Dan Șucu, conform sursei menționate anterior.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri prosport

Cum își distruge Gigi Becali un fotbalist de 5.000.000 de euro printr-un transfer. Ciprian Tătărușanu a dat verdictul: „Pe unul dintre ei îl omori”

Ciprian Tătărușanu a vorbit recent despre planurile pe care Gigi Becali le are la FCSB și a dezvăluit cum latifundiarul din Pipera poate distruge un fotbalist de cinci milioane de euro. Fostul internațional a dat […] The post Cum își distruge Gigi Becali un fotbalist de 5.000.000 de euro pr...

Dan Șucu, atac devastator la foștii conducători ai Rapidului. Patronul giuleștenilor a rostit două nume: „Nenorocirile lor ne-au costat 3.000.000 de euro! Au distrus”

Dan Șucu a lansat un atac devastator la adresa foștilor conducători ai Rapidului. Patronul giuleștenilor nu s-a ferit de cuvinte și a dat și două nume, despre care a spus că au distrus clubul. Totodată, […] The post Dan Șucu, atac devastator la foștii conducători ai Rapidului. Patronul giul...

Mircea Lucescu a luat cea mai importantă decizie a momentului. „Pe 5 decembrie!”

Mircea Lucescu a luat o decizie importantă și totul se va întâmpla pe 5 decembrie. „Il Luce” a preluat naționala României, iar debutul din Liga Națiunilor a fost excelent. „Tricolorii” au câștigat toate meciurile disputate […] The post Mircea Lucescu a luat cea mai importantă decizie a mome...

Steaua întoarce scorul și își ia revanșa în fața Concordiei, pentru eliminarea din Cupă. Echipa lui Oprița își continuă invincibilitatea în Liga 2, în timp ce ”Liță” Dumitru debutează cu eșec la trupa din Chiajna

După un weekend fără meci oficial, primele două ligi fiind întrerupte pentru a doua oară în acest sezon pe durata acțiunilor echipelor naționale, campionatul Ligii 2 se reia cu etapa a 10-a. Primul joc al […] The post Steaua întoarce scorul și își ia revanșa în fața Concordiei, pentru elimi...

Dan Şucu a anunțat câte milioane de euro a pierdut anul acesta cu Rapid Bucureşti: „Deficitul e important”

Dan Șucu a declarat câte milioane de euro a pierdut anul acesta la Rapid București. Rapid București a avut o campanie de transferuri masivă în perioada de mercato din vară, însă rezultatele obținute în startul […] The post Dan Şucu a anunțat câte milioane de euro a pierdut anul acesta cu Ra...

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.