Mircea Lucescu a luat cea mai importantă decizie a momentului. „Pe 5 decembrie!”

Mircea Lucescu a luat cea mai importantă decizie a momentului. „Pe 5 decembrie!”
📅 2024-10-17

Mircea Lucescu a luat o decizie importantă și totul se va întâmpla pe 5 decembrie.

„Il Luce” a preluat naționala României, iar debutul din Liga Națiunilor a fost excelent. „Tricolorii” au câștigat toate meciurile disputate până acum, iar calificarea de pe primul loc este aproape asigurată. Dănuț Lupu, fost elev al lui Mircea Lucescu, a anunțat că tehnicianul ar trebui să se opereze la șold, iar intervenția a fost amânată pentru data de 5 decembrie, pentru că naționala joacă în luna noiembrie.

Mircea Lucescu urmează să se opereze la șold pe 5 decembrie, spune Dănuț Lupu

Mircea Lucescu are probleme la șold și a dorit să se opereze înainte de dubla cu Cipru și Lituania, însă a luat decizia de a amâna operația pentru data de 5 decembrie. Dănuț Lupu a spus că motivul pentru care Lucescu a dorit să amâne intervenția pentru a putea să se concentreze pe meciurile rămase ale naționalei României.

„Să știi că nu a crezut nici el că o să aibă patru victorii din patru. Ușor, ușor. Problema lui la ora actuală e că-l supără piciorul foarte tare, dar în rest nu. Pe 5 decembrie parcă (se operează, n.r.). Chiar au spus la televizor că se operează acum după meciurile astea două, dar nu.

Hai să-ți spun ceva. Dorința lui e să se califice la Campionatul Mondial. Și trebuie să continue. De ce a venit? Trebuie să recunoaștem, are o echipă eu spun bună”, a declarat Dănuț Lupu, potrivit Fanatik.

Gică Popescu apreciază eforturile lui Mircea Lucescu

Fostul internațional și component al Generației de Aur, Gică Popescu, a spus că apreciază eforturile pe care „Il Luce” le depune pentru ca „tricolorii” să dea cel mai bun randament, dar și pentru că Lucescu pune preț pe omogenitatea echipei naționale.

„Mircea Lucescu a pus un mare preț pe omogenitatea echipei. În momentul în care schimbi foarte mulți jucători, e posibil să strici echilibrul. Nu am făcut meciul pe care l-am făcut în Cipru, dar și adversarul a fost diferit. Lituania a fost periculoasă în anumite situații.

În prima repriză am fost destul de amorțiți, nu știu dacă e de vină frigul de acolo. Până la urmă meciurile se câștigă și prin suferință. Singurul obiectiv de astăzi au fost punctele, să aducem cele trei puncte acasă.

Deocamdată nu am câștigat nicio echipă mare, dar aceste rezultate îți dau încredere. Atunci când vom întâlni echipe din prima urnă valorică, o să avem încredere. Aceste victorii ne dau încredere, lucru care ne poate ajuta enorm în campania pentru Mondiale.

Acum a dispărut această temere atunci când jucăm cu echipele din urna a treia valorică. Am început să câștigăm ușor. Îmi place ceea ce face Mircea Lucescu. Toată experiența dânsului se transformă în rezultate”, a declarat Gică Popescu, pentru Antena 1.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri prosport

Cum își distruge Gigi Becali un fotbalist de 5.000.000 de euro printr-un transfer. Ciprian Tătărușanu a dat verdictul: „Pe unul dintre ei îl omori”

Ciprian Tătărușanu a vorbit recent despre planurile pe care Gigi Becali le are la FCSB și a dezvăluit cum latifundiarul din Pipera poate distruge un fotbalist de cinci milioane de euro. Fostul internațional a dat […] The post Cum își distruge Gigi Becali un fotbalist de 5.000.000 de euro pr...

Dan Șucu, atac devastator la foștii conducători ai Rapidului. Patronul giuleștenilor a rostit două nume: „Nenorocirile lor ne-au costat 3.000.000 de euro! Au distrus”

Dan Șucu a lansat un atac devastator la adresa foștilor conducători ai Rapidului. Patronul giuleștenilor nu s-a ferit de cuvinte și a dat și două nume, despre care a spus că au distrus clubul. Totodată, […] The post Dan Șucu, atac devastator la foștii conducători ai Rapidului. Patronul giul...

Mircea Lucescu a luat cea mai importantă decizie a momentului. „Pe 5 decembrie!”

Mircea Lucescu a luat o decizie importantă și totul se va întâmpla pe 5 decembrie. „Il Luce” a preluat naționala României, iar debutul din Liga Națiunilor a fost excelent. „Tricolorii” au câștigat toate meciurile disputate […] The post Mircea Lucescu a luat cea mai importantă decizie a mome...

Steaua întoarce scorul și își ia revanșa în fața Concordiei, pentru eliminarea din Cupă. Echipa lui Oprița își continuă invincibilitatea în Liga 2, în timp ce ”Liță” Dumitru debutează cu eșec la trupa din Chiajna

După un weekend fără meci oficial, primele două ligi fiind întrerupte pentru a doua oară în acest sezon pe durata acțiunilor echipelor naționale, campionatul Ligii 2 se reia cu etapa a 10-a. Primul joc al […] The post Steaua întoarce scorul și își ia revanșa în fața Concordiei, pentru elimi...

Dan Şucu a anunțat câte milioane de euro a pierdut anul acesta cu Rapid Bucureşti: „Deficitul e important”

Dan Șucu a declarat câte milioane de euro a pierdut anul acesta la Rapid București. Rapid București a avut o campanie de transferuri masivă în perioada de mercato din vară, însă rezultatele obținute în startul […] The post Dan Şucu a anunțat câte milioane de euro a pierdut anul acesta cu Ra...

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.