România pierde meciul cu Polonia, după ce a ratat un penalty şi a terminat meciul în 10

România pierde meciul cu Polonia, după ce a ratat un penalty şi a terminat meciul în 10
📅 2024-10-25

România a deschis scorul în minutul 18, după ce Bălăceanu a profitat de o eroare a defensivei poloneze şi a plecat singură pe contraatac, marcând cu un şut din interiorul careului.

În debutul reprizei secunde, România a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, după un fault în careu asupra lui Carp. Florentina Olar a executat slab şi portarul polonez a plonjat respingând şutul.

În minutul 73, Pajor a egalat după o acţiune personală, la capătul căreia, jucătoarea de la FC Sevilla a şutat din marginea careului.

Cu două minute înainte de cele 90 de minute regulamentare de joc, Ficzay faultează în careu din postură de ultimă apărătoare pe aceaşi Pajor şi este eliminată.

Arbitrul meciului dictează lovitură de la 11 metri, pe care Pajor o transformă cu siguranţă.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Washington Post refuză să susţină un candidat la preşedinţie. Decizia a fost luată de proprietarul ziarului, Jeff Bezos

Traficant de cocaină, membru al mafiei italiene, a fost arestat după ce a pozat lângă mormântul lui Escobar

Un fugar al mafiei italiene - care a servit drept intermediar pentru bandele de traficanţi de droguri columbiene - a fost arestat după aproape patru ani de fugă în America de Sud.

Postolachi salvează in extemis un punct pentru CFR Cluj, în remiza din Gruia, cu Sepsi OSK

Războiul din Ucraina, ziua 975. Zelenski a refuzat o întâlnire cu secretarul general al ONU, după vizita acestuia în Rusia / Putin aruncă bomba: acceptase pacea propusă de Ucraina prin intermediul Turciei / Când ar urma să fie aruncaţi în luptă militarii nord-coreeni înrolaţi de Rusia

Beyoncé merge alături de Kamala Harris la mitingul din Texas

Beyoncé va apărea alături de vicepreşedintele Kamala Harris la un miting în Texas vineri, a relatat CBS News, partenerul de ştiri al BBC din SUA, citând o sursă familiarizată cu acest subiect.

Paolo Gentiloni afirmă că taxele UE asupra vehiculelor electrice fabricate în China nu sunt o măsură protecţionistă

Comisarul european pentru economie, Paolo Gentiloni, a declarat că taxele Uniunii Europene asupra vehiculelor electrice fabricate în China nu pot fi considerate protecţionism.

Clădire rezidenţială din Kiev, lovită de o dronă rusească. Sunt incendii la etajele superioare

O dronă rusească a lovit vineri seara o clădire rezidenţială cu mai multe etaje din capitala ucraineană Kiev, declanşând incendii la ultimele etaje ale clădirii, au declarat oficialii, citaţi de Reuters.

Judecătorul respinge acuzaţia de omor involuntar în cazul actorului Alec Baldwin

Un judecător din New Mexico şi-a menţinut decizia de a respinge acuzaţia de omor involuntar împotriva lui Alec Baldwin, celebrul actor care a împuşcat un director de imagine pe platoul de filmare al unui western, relatează AP News.

Nvidia a depăşit Apple, devenind cea mai valoroasă companie din lume

Nvidia a depăşit Apple şi a devenit, pentru câteva minute, cea mai valoroasă companie a lumii, cu o capitalizare de piaţă de 3,53 mii de miliarde de dolari, scrie Ziarul Financiar, citând Reuters.

România pierde meciul cu Polonia, după ce a ratat un penalty şi a terminat meciul în 10

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.