Percheziţii în dosarul exploziei maşinii unui om de afaceri din Arad, care a explodat în 2021

Percheziţii în dosarul exploziei maşinii unui om de afaceri din Arad, care a explodat în 2021
📅 2024-10-23

„Procurorii Secţiei de Urmărire Penală a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi ofiţeri din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române efectuează, în această dimineaţă, 7 percheziţii domiciliare în cauza privind săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui om de afaceri din Arad, la data de 29 mai 2021. Dosarul privind explozia unui autoturism marca Mercedes Benz în parcarea magazinului Profi, din cartierul Vlaicu- zona Lebăda, din Arad, în dimineaţa zilei de 29.05.2021, a fost preluat de PÎCCJ de la parchetul local având în vedere complexitatea cauzei dată de gravitatea faptelor, impactul social major, aspectele de fapt investigate fiind extrem de grave”, anunţă Parchetul General.

Procurorii arată că „au fost alocate importante resurse umane şi logistice de către Poliţia Română, care şi-au desăşurat activitatea sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de urmărire penală”.

„În cauză au fost efectuate numeroase activităţi investigative şi de cercetare penală, activităţi derulate în mod constant şi care au presupus inclusiv activităţi de cooperare judiciară internaţională”, se menţionează în finalul comunicatului.

O explozie urmată de un incendiu şi soldată cu un deces a avut loc în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, pe 29 mai 2021. Bărbatul care a decedat este Ioan Crişan, om de afaceri arădean, patronul firmei piscicole Crimatex.
Maşina bărbatului în vârstă de 66 de ani a explodat în momentul în care acesta a pornit motorul.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Tomac, despre Ciucă: Cel mai bine ar fi să vă retrageţi, domnule Ciucă

Singurul lucru pe care liderul PNL „l-a reuşit cu adevărat în scurta sa carieră politică este să transforme, la ordinul lui Iohannis, PNL în anexa PSD”, afirmă preşedintele PMP, Eugen Tomac: „Acum, cel mai bine ar fi să vă retrageţi, domnule Ciucă”.

Războiul din Ucraina, ziua 973. Zelenski îndeamnă aliaţii să sporească presiunea asupra Coreei de Nord / Armata rusă ocupă încă un sat din regiunea Doneţk

5 morţi şi 14 răniţi în ultima zi, în Ucraina, în urma atacurilor ruseşti

Atacurile ruseşti asupra mai multor regiuni din Ucraina au provocat moartea a cel puţin cinci persoane şi rănirea a 14 în ultimele 24 de ore, au declarat autorităţile regionale miercuri, scrie The Kyiv Independent.

Clujenii iau cele mai mari credite ipotecare. Timişenii şi constănţenii au cele mai mici rate

Focar letal de infecţie cu E.coli în SUA, din cauza unor burgeri de la McDonald's

O persoană a murit şi alte 10 au fost transportate la spital, în urma unei epidemii de E.coli legată de burgerii „Quarter Pounder” de la McDonald's, în SUA, relatează Sky News.

Actriţa Glenn Close va primi un premiu pentru întreaga carieră

Actriţa Glenn Close va primi premiul pentru întreaga carieră în cadrul evenimentului anual AARP Movies for Grownups, scrie publicaţia Deadline.

Ionel Dancă (Forţa Dreptei): Planul fiscal pregătit de Guvern va omorî bruma de creştere economică a României

Amazon fixează preţuri ultra-scăzute pentru noul său magazin online care rivalizează cu Temu

Gigantul comerţului electronic Amazon se pregăteşte să lanseze un nou magazin online low-cost şi va impune plafoane de preţ stricte pentru comercianţii de pe platformă, potrivit The Information, citat de Reuters.

NASA prezintă un nou telescop capabil să detecteze unde gravitaţionale

NASA a prezentat un nou telescop prototip destinat detectării undelor gravitaţionale, în cadrul misiunii Laser Interferometer Space Antenna (LISA), condusă de Agenţia Spaţială Europeană (ESA) în parteneriat cu NASA, scrie Engadget.

Ciolacu: Liderul Opoziţiei din România în acest moment este Nicuşor Dan

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.