Actriţa Glenn Close va primi un premiu pentru întreaga carieră

Actriţa Glenn Close va primi un premiu pentru întreaga carieră
📅 2024-10-23

Evenimentul va avea loc pe 11 ianuarie 2025.

Close, în vârstă de 77 de ani, are în spate o carieră ce se întinde pe cinci decenii, incluzând filme de succes precum The Big Chill, Fatal Attraction şi Dangerous Liaisons. Într-o declaraţie de presă, Close s-a arătat onorată de premiu, adăugând că se simte „încă de 35 de ani”.

AARP Movies for Grownups susţine publicul de peste 50 de ani şi luptă împotriva discriminării pe bază de vârstă în industrie, promovând filme şi emisiuni care rezonează cu această categorie de vârstă.

Martha Boudreau, vicepreşedinte executiv al AARP, a lăudat-o pe Close, adăugând că succesul actriţei a sfidat stereotipurile legate de vârstă la Hollywood.

Printre proiectele recente ale lui Glenn Close se numără drama juridică All’s Fair şi Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery, care va avea premiera în 2025.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Glasgow Rangers - FCSB, în grupele Ligii Europa. Gigi Becali a aruncat în aer cotele la pariuri

Campioana României la fotbal o înfruntă joi, de la ora 22.00, pe Glasgow Rangers, în etapa a 3-a din Europa League.

Instructorul de zbor al filmului „Top Gun: Maverick” a murit într-un accident de avion

Charles Thomas „Chuck” Coleman, instructorul de zbor care a pregătit actorii pentru filmul „Top Gun: Maverick”, a murit marţi într-un accident de avion în timpul unui spectacol aerian în New Mexico, SUA, scrie Sky News.

Marea Britanie şi Germania vor semna un tratat de apărare „istoric”

Marea Britanie şi Germania vor semna ceea ce guvernul britanic numeşte un „acord istoric în domeniul apărării”, menit să stimuleze securitatea, investiţiile şi locurile de muncă, relatează BBC.

Tomac, despre Ciucă: Cel mai bine ar fi să vă retrageţi, domnule Ciucă

Singurul lucru pe care liderul PNL „l-a reuşit cu adevărat în scurta sa carieră politică este să transforme, la ordinul lui Iohannis, PNL în anexa PSD”, afirmă preşedintele PMP, Eugen Tomac: „Acum, cel mai bine ar fi să vă retrageţi, domnule Ciucă”.

Războiul din Ucraina, ziua 973. Zelenski îndeamnă aliaţii să sporească presiunea asupra Coreei de Nord / Armata rusă ocupă încă un sat din regiunea Doneţk

5 morţi şi 14 răniţi în ultima zi, în Ucraina, în urma atacurilor ruseşti

Atacurile ruseşti asupra mai multor regiuni din Ucraina au provocat moartea a cel puţin cinci persoane şi rănirea a 14 în ultimele 24 de ore, au declarat autorităţile regionale miercuri, scrie The Kyiv Independent.

Clujenii iau cele mai mari credite ipotecare. Timişenii şi constănţenii au cele mai mici rate

Focar letal de infecţie cu E.coli în SUA, din cauza unor burgeri de la McDonald's

O persoană a murit şi alte 10 au fost transportate la spital, în urma unei epidemii de E.coli legată de burgerii „Quarter Pounder” de la McDonald's, în SUA, relatează Sky News.

Actriţa Glenn Close va primi un premiu pentru întreaga carieră

Actriţa Glenn Close va primi premiul pentru întreaga carieră în cadrul evenimentului anual AARP Movies for Grownups, scrie publicaţia Deadline.

Ionel Dancă (Forţa Dreptei): Planul fiscal pregătit de Guvern va omorî bruma de creştere economică a României

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.