Tomac, despre Ciucă: Cel mai bine ar fi să vă retrageţi, domnule Ciucă

Tomac, despre Ciucă: Cel mai bine ar fi să vă retrageţi, domnule Ciucă
📅 2024-10-24

„Domnul Ciucă are un discurs ce se învârte în jurul unor clişee pe care le repetă obsesiv, indiferent de context. L-am auzit ieri din nou pe aceeaşi notă goală, susţinând că doreşte să unifice dreapta. Nimic mai fals! Singurul lucru pe care l-a reuşit cu adevărat în scurta sa carieră politică este să transforme, la ordinul lui Iohannis, PNL în anexa PSD. Acum, cel mai bine ar fi să vă retrageţi, domnule Ciucă, şi să susţineţi singurul candidat autentic de dreapta - un adevărat liberal care a ales să părăsească PNL în semn de protest faţă de asocierea cu PSD”, scrie pe Facebook Eugen Tomac.

El afirmă că Marcel Ciolacu poate fi învins, iar „PNL-ul poate fi salvat”.

„Dar pentru asta, trebuie să ieşiţi de la guvernare şi să veniţi în spatele omului care are potenţialul de a învinge PSD, aşa cum am făcut în 2019, când am reuşit să asigurăm căderea acestuia prin moţiune de cenzură. Ţara aceasta aşteaptă, domnule Ciucă! Faceţi un pas în spate şi susţineţi-l pe Ludovic Orban. Numai astfel dreapta va putea fi cu adevărat unificată, în jurul celui mai bun candidat”, încheie Tomac.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a făcut un apel public către liderul USR, Elena Lasconi, şi îi cere să se retragă din cursa prezidenţială. „Dânsa trebuie să înţeleagă care este valoarea numerică a cifrelor”, spunea la România TV candidatul liberal la preşedinţie.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Israelul susţine că şase reporteri Al Jazeera sunt militanţi din Gaza

Armata israeliană a numit şase reporteri palestinieni de la Al Jazeera din Gaza despre care afirmă că sunt şi membri ai grupărilor militante Hamas sau Jihadul Islamic.

Ţigările electronice de unică folosinţă, interzise în Anglia

Elevii din România vor beneficia de sprijin pentru sănătate mintală şi emoţională

Proiectul lansat joi de Ministerul Educaţiei în colaborare cu UNICEF şi Comisia Europeană va fi testat iniţial în 8-10 şcoli din România.

Cea mai mare bancă din Italia scoate securea concedierilor

Războiul din Ucraina, ziua 974. Casa Albă: Trupele nord-coreene din Ucraina sunt ţinte legitime / Preşedintele Finlandei: Intrarea Ucrainei în NATO este o chestiune de timp / Cel puţin 7 ţări se opun aderării Ucrainei la NATO

Două mari ţări ale lumii pun la cale propriul lor plan de pace în Ucraina

Planul de pace chinezo-brazilian poate aduce liniştea speră să aducă liniştea pe frontul din Ucraina.

Steven Spielberg lansează un documentar despre viaţa compozitorului de coloane sonore John Williams

Prezentat pentru prima dată miercuri în deschiderea festivalului American Film Institute din Los Angeles, documentarul „Music by John Williams” urmăreşte cariera compozitorului coloanelor sonore originale ale filmelor Star Wars, Harry Potter şi Jaws, potrivit AFP.

Brigadă de arbitri britanici la meciul de fotbal feminin România – Polonia

Nicuşor Dan: Vrem să construim un nou parc sau o pădure urbană, în zona Şos. Vitan Bârzeşti

„Vrem să construim un nou parc sau o pădure urbană/de agrement, în zona Şoseaua Vitan Bârzeşti 20 A, pe un teren de aproape şase hectare care a fost transferat în anul 2000 de la Ministerul Apărării către CGMB”, spune primarul general Nicuşor Dan.

Restricţii de trafic în Bucureşti. Retragere cu torţe şi ceremonii militare de Ziua Armatei

Capitala va găzdui vineri mai multe evenimente dedicate Zilei Armatei Române, iar şoferii trebuie să fie pregătiţi pentru restricţii de circulaţie în mai multe zone importante ale oraşului.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.