Mama copiilor lui Cristiano Ronaldo a petrecut patru zile în spital cu pneumonie

Mama copiilor lui Cristiano Ronaldo a petrecut patru zile în spital cu pneumonie
📅 2024-10-25

Modelul hispano-argentinian în vârstă de 30 de ani a vizitat Săptămâna Modei de la Paris şi Saint-Tropez în ultimele săptămâni, superstarul portughez Ronaldo alăturându-se ei pentru a doua dintre aceste călătorii - în timp ce se bucura de o vacanţă de lux.

Cu toate acestea, Georgina şi-a informat urmăritorii de pe reţelele de socializare că a petrecut ceva timp în îngrijire medicală. Ea a postat o imagine care arată o perfuzie în braţul ei, vedeta spunând totuşi că s-a întors în casa familiei pe care o împarte cu atacantul Al-Nassr Ronaldo în Arabia Saudită.

Georgina a spus, atunci când a postat o actualizare cu privire la sănătatea ei: „În sfârşit înapoi acasă! Am petrecut 4 zile la spital cu pneumonie, sunt mai bine acum, dar încă mă recuperez acasă cu familia mea. Trebuie să spun un mare MULŢUMESC tuturor membrilor personalului, medicilor, asistentelor şi tuturor celor de la spital... Au avut grijă de mine atât de minunat şi sunt foarte recunoscătoare pentru asta. Vă mulţumesc tuturor pentru o şedere atât de minunată”.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Olanda anunţă reguli stricte pentru a combate migraţia: reintroduce controalele la frontieră şi limitează durata de valabilitate a permiselor de azil

UE se pregăteşte pentru o victorie a lui Donald Trump. Întoarcerea lui Trump la Casa Albă „ar avea un impact uriaş în Europa”

Şase candidaţi au pază SPP pe perioada campaniei electorale

Şase candidaţi au solicitat, până în prezent, şi le este asigurată protecţia prin Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP).

UE ajută Moldova cu securitatea cibernetică pe durata alegerilor prezidenţiale. Experţi din opt state membre au fost trimişi la Chişinău

Coreea de Nord spune că trimiterea militarilor, dacă e adevărată, respectă normele internaţionale

Studiu ASE: 1 leu cheltuit prin carduri de masă generează 2,63 lei suplimentari în PIB

Biletele de valoare continuă să aibă un rol semnificativ în economie, generând venituri suplimentare la bugetul de stat, stimulând consumul şi contribuind la creşterea PIB, 1 leu cheltuit pe carduri de masă de exemplu generând 2,63 lei suplimentari pentru PIB, arată un studiu realiz...

UE şi China, „dezacorduri majore” cu privire la importurile de maşini electrice

Există încă „dezacorduri majore” privind negocierile dintre Uniunea Europeană şi China pentru a evita suprataxele UE pentru importurile de maşini electrice, a declarat vineri comisarul european pentru comerţ, Valdis Dombrovskis, citat de AFP.

Germania curtează India pe măsură ce relaţiile cu China se înrăutăţesc. Scholz s-a întâlnit cu Modi la New Delhi

Oamenii de afaceri germani critică eventuala plafonare a adaosului comercial la alimente

Oamenii de afaceri germani critică eventuala plafonare a adaosului comercial la alimente şi produse agricole şi avertizează că măsura ar duce la blocarea lantului de aprovizionare şi încălcarea regulilor pietei libere, scrie Ziarul Financiar.

Gruparea militantă kurdă PKK revendică atacul asupra Turkish Aerospace Industries

Gruparea militantă kurdă PKK a declarat că este responsabilă pentru atacul de miercuri asupra sediului fabricii de stat din apropierea capitalei turce, Ankara, în urma căruia cinci persoane au fost ucise, relatează vineri BBC.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.