Coeficientul de umplere a lacurilor de acumulare, mai mic decât cel din 2023

Coeficientul de umplere a lacurilor de acumulare, mai mic decât cel din 2023
📅 2024-10-23

Coeficientul de umplere a principalelor lacuri de acumulare este de 70%, mai mic decât cel din 2023, a anunţat miercuri Administraţia Naţională Apele Române.

Coeficientul de umplere a lacurilor de acumulare, mai mic decât cel din 2023

Coeficientul de umplere în principalele 40 de lacuri de acumulare este de 70%, faţă de 74% cât era în 2023 şi de 72% cât era în 2022.

„Asigurăm necesarul de apă pentru toţi beneficiarii care se alimentează centralizat din sursele de apă de suprafaţă, prioritară fiind alimentarea cu apă a populaţiei”, transmit reprezentanţii Apelor Române.

Din cauza lipsei de precipitaţii, coeficiente de umplere scăzute se înregistrează în această perioadă în acumularea Paltinu (58%, faţă de 72% în 2023 şi 70% în 2022) şi în acumularea Măneciu (26% faţă de 67% în 2023 şi 50% în 2022).

Specialiştii reiau recomandările de a utiliza raţional apa.

FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei

PROSPORT.RO

Fiul lui Reghecampf o pune la punct pe Anamaria Prodan: ”Să înceteze cu intrigile! Nu sunt fiul ei! Am o singură mamă, pe care o iubesc!”

CANCAN.RO

De câte ori pe zi mănâncă, de fapt, concurenții de la Asia Express. Victor Slav și Selina s-au dat de gol

GANDUL.RO

 
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Harvey Weinstein se întoarce la tribunal pentru audieri înainte de rejudecarea infracţiunilor

Harvey Weinstein va reveni miercuri în faţa instanţei din New York pentru o audiere, înainte de rejudecarea sa pentru acuzaţiile de infracţiuni sexuale din cazul său istoric, care stă la baza mişcării #MeToo, relatează The Guardian.

Guvernul dispune suspendări şi amânări ale sancţiunilor privind utilizarea aparatelor de marcat

Premieră în fotbal. Messi va purta o cameră care va transmite live pe TikTok în timpul meciurilor lui Inter Miami în MLS Cup

Guvernul a stabilit pentru 2025 acciza la bere la un nivel de 4,82 lei/l grad Plato

Acciza la bere pentru anul 2025 a fost stabilită la un nivel de 4,82 lei/hl/1 grad Plato, iar pentru 2026 nivelul acesteia va fi de 5,06 lei/hl/1 grad Plato, potrivit unei ordonanţe adoptate miercuri de Guvern.

Guvernul a aprobat începerea negocierilor pentru un tratat de extrădare între România şi Canada

Guvernul a aprobat în şedinţa de miercuri începerea negocierilor pentru un tratat de extrădare între România şi Canada, a anunţat Ministerul Justiţiei.

SUA a anunţat pentru prima dată că are dovezi ale prezenţei trupelor nord-coreene în Rusia. Soldaţii sunt trimişi să sprijine războiul Kremlinului în Ucraina

Statele Unite, prin oficialii săi, au declarat pentru prima dată miercuri că au văzut dovezi ale prezenţei trupelor nord-coreene în Rusia, iar parlamentarii sud-coreeni au declarat că aproximativ 3 000 de soldaţi au fost trimişi să sprijine războiul Kremlinului în Ucraina şi că urme...

Măsuri de siguranţă pentru pelerinii prezenţi la Sărbătoarea Sf. Dimitrie cel Nou

Jandarmeria Capitalei anunţă o serie de măsuri de siguranţă pentru manifestările religioase care vor avea loc de joi până duminică, de Sărbătoarea Sfântului Dimitrie cel Nou, la Catedrala Patriarhală de pe Dealul Mitropoliei şi Catedrala Metropolitană Sfântul Spiridon-Nou.

Turcia anunţă că există morţi şi răniţi în urma atentatului de la TUSAŞ

Există victime în urma atacului la sediul companiei aerospaţiale Turkish Aerospace Industries (TUSAŞ) din apropierea capitalei Ankara.

Alertă pe aeroportul din Birmingham: Zboruri anulate şi pasageri evacuaţi. Vehicul suspect

Coeficientul de umplere a lacurilor de acumulare, mai mic decât cel din 2023

Coeficientul de umplere a principalelor lacuri de acumulare este de 70%, mai mic decât cel din 2023, a anunţat miercuri Administraţia Naţională Apele Române.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.