Harvey Weinstein se întoarce la tribunal pentru audieri înainte de rejudecarea infracţiunilor

Harvey Weinstein se întoarce la tribunal pentru audieri înainte de rejudecarea infracţiunilor
📅 2024-10-23

Printre altele, se aşteaptă ca judecătorul Curtis Farber să răspundă unei cereri a acuzării de a consolida acest caz şi o acuzaţie mai nouă în cadrul unui singur proces.

Fostul magnat al cinematografiei a fost rejudecat pentru două acuzaţii de infracţiuni sexuale, după ce cea mai înaltă instanţă a statului a anulat condamnarea sa din 2020 la începutul acestui an. Apoi, în septembrie, a fost acuzat de o altă agresiune. El a pledat nevinovat.

Biroul procurorului districtual din Manhattan, Alvin Bragg, a susţinut în documentele depuse în instanţă că organizarea de procese separate ar fi „extraordinar de ineficientă” şi ar risipi resursele judiciare. Procurorii au declarat că aceste cazuri se suprapun în mod semnificativ, deoarece implică legi penale, martori, mărturii ale experţilor şi dovezi documentare similare.

Avocaţii lui Weinstein au susţinut în documentele depuse în instanţă că dosarele ar trebui să rămână separate. Aceştia au afirmat că procurorii încearcă să „extindă domeniul de aplicare” al rejudecării ordonate de instanţă şi să o transforme într-o „procedură complet nouă” prin includerea noilor acuzaţii.

Se ridică, de asemenea, problema momentului în care se preconizează că va începe rejudecarea procesului lui Weinstein.

Începerea procesului lui Weinstein era programată provizoriu pe 12 noiembrie, însă atât avocaţii apărării, cât şi procurorii şi-au exprimat îngrijorarea că această dată nu va oferi părţilor lor suficient timp pentru a se pregăti.

Weinstein este deţinut la complexul penitenciar Rikers Island şi s-a confruntat cu numeroase complicaţii de sănătate în timp ce se afla după gratii.

Fostul producător în vârstă de 72 de ani a co-fondat companiile de producţie de film şi televiziune Miramax şi Weinstein Company. El a produs filme celebre precum Shakespeare in Love şi The Crying Game.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Războiul din Ucraina, ziua 973. Zelenski îndeamnă aliaţii să sporească presiunea asupra Coreei de Nord / Armata rusă ocupă încă un sat din regiunea Doneţk

Cel puţin 3 persoane au fost ucise şi 14 rănite în „atacul terorist” de lângă Ankara

Cel puţin trei persoane au fost ucise şi 14 rănite în „atacul terorist” la sediul uneia dintre cele mai importante companii de apărare din Turcia, a declarat ministrul de interne al ţării.

Rareş Bogdan, despre varianta Elena Lasconi premier: N-a reuşit nici măcar să-şi asfalteze strada principală

„Pentru numele lui Dumnezeu, această doamnă n-a reuşit nici măcar să-şi asfalteze strada principală dintr-un oraş de 7.000 de locuitori”, declară prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan, despre varianta Elena Lasconi premier.

Hezbollah confirmă decesul unui înalt oficial, Hashem Safieddine

Hezbollah a confirmat moartea lui Hashem Safieddine, unul dintre candidaţii care ar fi putut prelua conducerea grupării după asasinarea liderului Hassan Nasrallah, relatează CNN.

Luare de ostatici în urma atentatului de la TUSAŞ

O „luare de ostatici” este în curs de desfăşurare în urma atacului la sediul companiei aerospaţiale Turkish Aerospace Industries (TUSAŞ) din apropierea capitalei Ankara.

Harvey Weinstein se întoarce la tribunal pentru audieri înainte de rejudecarea infracţiunilor

Harvey Weinstein va reveni miercuri în faţa instanţei din New York pentru o audiere, înainte de rejudecarea sa pentru acuzaţiile de infracţiuni sexuale din cazul său istoric, care stă la baza mişcării #MeToo, relatează The Guardian.

Guvernul dispune suspendări şi amânări ale sancţiunilor privind utilizarea aparatelor de marcat

Premieră în fotbal. Messi va purta o cameră care va transmite live pe TikTok în timpul meciurilor lui Inter Miami în MLS Cup

Guvernul a stabilit pentru 2025 acciza la bere la un nivel de 4,82 lei/l grad Plato

Acciza la bere pentru anul 2025 a fost stabilită la un nivel de 4,82 lei/hl/1 grad Plato, iar pentru 2026 nivelul acesteia va fi de 5,06 lei/hl/1 grad Plato, potrivit unei ordonanţe adoptate miercuri de Guvern.

Guvernul a aprobat începerea negocierilor pentru un tratat de extrădare între România şi Canada

Guvernul a aprobat în şedinţa de miercuri începerea negocierilor pentru un tratat de extrădare între România şi Canada, a anunţat Ministerul Justiţiei.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.