Romaşcanu: PSD are voturi cât pentru doi candidaţi, PNL nu are voturi pentru Dl. Ciucă

Romaşcanu: PSD are voturi cât pentru doi candidaţi, PNL nu are voturi pentru Dl. Ciucă
📅 2024-10-23

Comentariul a fost făcut pe Facebook.

„Zicerea zilei, comentată pe toate mediile, este că dă PSD 20 voturi per secţie către Simion. Total FALS! Totuşi, se desprind două concluzii: PSD are suficiente voturi cât pentru doi candidaţi în turul doi, PNL nu are 20 de voturi per secţie pentru Dl. Ciucă”, a scris Romaşcanu.

Reprezentantul PSD mai susţine că Simion este ajutat de campania liberalilor.

„Later edit: Pentru că ne plictiseam, avem acum ştirea că Becali a fost îndemnat de Hrebenciuc să-l bage pe Simion în turul doi... Se naşte o dilemă logică elementară: Simion e candidatul AUR deci al lui Becali, la ce bun să-l roage cineva să facă ce are în fişa postului, adică susţinerea candidatului propriu? Dacă asta e campania PNL, aici este motivul pentru care creşte Simion. Ce să zic, felicitări”, a precizat Lucian Romaşcanu.

Candidatul PSD, Marcel Ciolacu, are cele mai mari şanse să ajungă în turul doi al alegerilor prezidenţiale. Pentru al doilea loc se bat mai mulţi candidaţi, inclusiv reprezentanţii AUR şi PNL, George Simion şi Nicolae Ciucă.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Ciolacu, despre acuzaţiile privind planul Hrebenciuc-Simion: o tâmpenie, un plan secret ştiut de toţi

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat acuzaţiile privitoare la un plan secret prin care candidatul AUR, George Simion, să fie ajutat să ajungă în turul doi al alegerilor prezidenţiale. O tâmpenie, un plan secret ştiut de toată lumea, a spus Ciolacu.

Percheziţii în dosarul exploziei maşinii unui om de afaceri din Arad, care a explodat în 2021

Procurorii efectuează, miercuri, şapte percheziţii domiciliare în cauza privind săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui om de afaceri din Arad, la data de 29 mai 2021.

Romaşcanu: PSD are voturi cât pentru doi candidaţi, PNL nu are voturi pentru Dl. Ciucă

Alegeri SUA. Donald Trump acuză Partidul Laburist din Marea Britanie de „interferenţă străină”

O companie aeriană va furniza pasagerilor internet de mare viteză de la Starlink-ul lui Elon Musk

Serviciile secrete americane estimează că Rusia se află în spatele videoclipului fals care îl defăimează pe Tim Walz

Serviciile secrete americane au declarat că în spatele videoclipului fals, care îl defăimează pe candidatul democrat la vicepreşedinţia SUA, Tim Walz, se află agenţi ruşi.

Moment istoric: LeBron şi Bronny James, primul duo tată-fiu care joacă în NBA

LeBron James şi Bronny James au făcut istorie în NBA. Ei sunt prima pereche tată-fiu care joacă în aceeaşi echipă şi în acelaşi meci din NBA. Cei doi joacă pentru Los Angeles Lakers.

Războiul din Ucraina, ziua 973. Zelenski îndeamnă aliaţii să sporească presiunea asupra Coreei de Nord / Armata rusă ocupă încă un sat din regiunea Doneţk

Haos în Mexic: un preot a fost asasinat, 19 membri ai unui cartel au fost împuşcaţi

19 membri ai unui cartel din Sinaloa, Mexic, au fost împuşcaţi în timpul unui incident. Un lider al organizaţiei a fost arestat. Un membru de cartel din altă zonă a ţării a fost arestat fiind acuzat că a omorât un preot care milita împotriva consumului de droguri.

Ion Cristoiu: Jurnalistul caltaboş

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.