PNL susţine referendumul primarului Capitalei. Nicuşor Dan încă nu a ales pe cine susţine la prezidenţiale

PNL susţine referendumul primarului Capitalei. Nicuşor Dan încă nu a ales pe cine susţine la prezidenţiale
📅 2024-10-18

„Am convenit pe subiectele legate de susţinerea proiectelor comune, inclusiv pe susţinerea candidaturii la alegerile prezidenţiale şi, de asemenea, pe aspectele legate de susţinerea de către PNL a reeferendumului propus de primarul general al Capitalei”, spune Ciucă.

De asemenea, Nicuşor Dan şi Nicolae Ciucă au discutat cele 20 de solicitări pe care primarul general le-a înaintat tuturor candidaţilor la alegerile prezidenţiale. PNL a avut două completări, iar apoi Ciucă a semnat lista lui Dan.

„În acestă dimineaţă le-am clarificat şi am şi semnat această listă cu solicitări, o listă pe care o înmânez domnului primar. Sunt 2 observaţii pe care le-am înscris în listă. Este vorba de respectarea şi stabilriea unor criterii obiective atunci când vine vorba de repartizarea bugetului, aspect care se va analiza în detaliu între primarul general şi primarii de sectoare şi o solicitare care este absolut necesară nu din punct de vedere politic, ci din punct de vedere al creşterii capacităţii administrative la nivelul Primăriei Generale, ţinând cont de faptul că toţi cei cu care am discutat se plâng de timpul foarte mare pentru obţinerea avizelor. Acestea au fost cele două completări pe care le-am înscris”, a mai spus preşedintele PNL.

Cu toate acestea, Nicuşor Dan spune că nu este încă ferm convins pe cine va susţine la prezidenţiale. Întrebat de jurnalişti pe cine va susţine, el a răspuns: „Am semnat acea listă de susţinere a candidaturii, aşa cum am semnat şi pentru alţi doi candidaţi de dreapta. Nu am luat o decizie fermă cu privire la susţinerea pentru turul 1 şi o să vedem în turul 2”.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Oameni înarmaţi au intrat în Israel din Iordania şi au deschis focul asupra militarilor

PNL susţine referendumul primarului Capitalei. Nicuşor Dan încă nu a ales pe cine susţine la prezidenţiale

Ciucă: Combaterea consumului de droguri în şcoli, temă pentru întreaga ţară, nu doar în Bucureşti

Combaterea consumului de droguri în şcoli este o temă foarte actuală, care trebuie să vizeze întreaga ţară, nu doar Bucureştiul, spune Nicolae Ciucă, despre anunţul lui Marcel Ciolacu că reprezentanţii PSD în Consiliul General vor propune o întrebare privind prevenţia consumului de ...

Ciolacu susţine organizarea referendumului în Capitală: consilierii PSD vor propune o întrebare despre prevenţia consumului de droguri

Zelenski: Invitarea Ucrainei în NATO este singura cale de a opri Rusia

Volodimir Zelenski a declarat că o invitaţie oficială de a adera la NATO este „singura modalitate” prin care Ucraina poate supravieţui invaziei Rusiei, în timp ce preşedintele ucrainean a îndemnat aliaţii occidentali să sprijine planul său de a pune capăt războiului.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.