Michelle Obama a participat la un miting de susţinere pentru Kamala Harris

Michelle Obama a participat la un miting de susţinere pentru Kamala Harris
📅 2024-10-27

Mitingul din Kalamazoo a fost prima apariţie a lui Obama în campania electorală de când a luat cuvântul la Convenţia Naţională Democrată din vară, iar remarcile sale în sprijinul lui Harris au fost arzătoare şi pasionale.

„Din toate punctele de vedere, a demonstrat că este pregătită”, a declarat fosta primă doamnă. „Adevărata întrebare este, noi, ca ţară, suntem pregătiţi pentru acest moment?”

Obama a adăugat: „Nu credeţi în minciunile conform cărora nu ştim cine este Kamala sau ce reprezintă ea. Este cineva care vă înţelege, pe voi toţi”.

Fosta primă doamnă a descris asaltul asupra dreptului la avort ca fiind prevestitorul unor limitări periculoase ale asistenţei medicale pentru femei în SUA. Deşi unii bărbaţi ar putea fi tentaţi să voteze pentru Trump din cauza furiei lor faţă de ritmul lent al progresului, a spus Obama, „furia aceasta nu există în vid”.

„Dacă nu reuşim să câştigăm aceste alegeri, soţia voastră, fiica voastră, mama voastră, noi ca femei vom deveni victime colaterale ale furiei voastre”, a spus Obama. „Aşadar, sunteţi pregătiţi, ca bărbaţi, să vă uitaţi în ochii femeilor şi copiilor pe care îi iubiţi şi să le spuneţi că aţi sprijinit acest atac asupra siguranţei lor?”.

Deşi, de-a lungul anilor, Obama a fost o militantă reticentă, sâmbătă, ea nu a exprimat nicio ezitare în discursul său, care a trecut de la politic la personal. Obama a declarat că se teme pentru ţară şi că se străduieşte să înţeleagă de ce cursa prezidenţială rămâne strânsă.

„Stau trează noaptea întrebându-mă: Ce se întâmplă în lume?”, a spus ea.

Harris a urcat pe scenă după Obama şi a promis mulţimii că va ţine cont de interesele lor, spre deosebire de Trump, pe care l-a acuzat că este interesat doar de el însuşi.

„Ţara noastră tânjeşte după un preşedinte care vede oamenii, care nu se uită doar în oglindă tot timpul, ci vede oamenii, care vă înţelege şi care va lupta pentru voi”, a spus ea.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Google dezvoltă un instrument AI capabil să preia controlul asupra calculatoarelor

Google dezvoltă o nouă tehnologie de inteligenţă artificială care preia controlul un motor de căutare web pentru a îndeplini sarcini precum cercetarea sau cumpărăturile, a raportat sâmbătă The Information, citată de Reuters.

Michelle Obama a participat la un miting de susţinere pentru Kamala Harris

Michelle Obama a participat sâmbătă la un miting de susţinere pentru Kamala Harris, avertizând că vieţile femeilor ar fi în pericol dacă Donald Trump s-ar întoarce la Casa Albă, potrivit AP News.

Ion Cristoiu: Gura duşmanului de clasă adevăr grăieşte!

Au început alegerile parlamentare anticipate în Bulgaria

Bulgarii votează duminică în cadrul alegerilor parlamentare anticipate, în timp ce naţionaliştii pro-ruşi din Partidul Vazrajdane (Renaşterea) se impun permanent în peisajul politic, relatează AFP.

Ilia Topuria, luptător de MMA, s-a îngraşat 10 kilograme în 24 de ore. Goana nebună, explicată de nutriţionist

Dr. Riccardo Roveda, biolog nutriţional, spune că hispano-georgianul a aplicat o tactică de deshidratare şi de hidratare controlată extrem de periculoasă pentru sănătatea lui.

DiCaprio a dezvăluit pe cine va vota la alegerile prezidenţiale din SUA

Implicat în acţiuni pentru protecţia mediului, Leonardo DiCaprio a fost afectat de amploarea dezastrelor produse de uraganele Helene şi Milton.

Războiul din Ucraina, ziua 977. Serviciile de informaţii estoniene: Forţele lui Putin se confruntă cu 40.000 de victime în această lună

Potrivit informaţiilor estoniene, victimele trupelor ruse ar putea ajunge la aproximativ 40.000 până în octombrie.

Barcelona a dezmembrat-o pe Real Madrid în El Clasico

După 0-0 la pauză, trupa catalană s-a dezlănţuit în partea secundă, marcând de 4 ori.

Zelenski cere mai multă hotărâre din partea aliaţilor Ucrainei, după ultimele atacuri ruseşti

O serie de atacuri ruseşti au ucis şi rănit civili în regiuni diferite ale Ucrainei, determinându-l pe preşedintele Volodimir Zelenski să lanseze sâmbătă un nou apel către aliaţii Kievului pentru a intensifica presiunile asupra Moscovei, relatează Reuters.

Marea Britanie îşi propune să reducă emisiile de carbon cu 81% până în 2035

Cu câteva zile înainte de Conferinţa Naţiunilor Unite privind schimbările climatice (COP29), care va avea loc în noiembrie în Azerbaidjan, guvernul laburist a solicitat Comisiei pentru schimbări climatice (CCC) consultanţă cu privire la planul său de reducere a emisiilor de CO2, scr...

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.