Trump se întoarce în Pennsylvania, locul tentativei de asasinat: Să ne terminăm discursul

Trump se întoarce în Pennsylvania, locul tentativei de asasinat: Să ne terminăm discursul
📅 2024-10-05

Elon Musk spune că va fi „acolo pentru a-l susţine” pe Donald Trump sâmbătă, când fostul preşedinte se va întoarce în Butler, Pennsylvania, pentru a ţine un miting în locul în care a avut loc prima tentativă de asasinat împotriva sa la începutul acestui an, scrie Fox News.

Candidatul republican la preşedinţie urmează să ţină un discurs pe 5 octombrie la târgul Butler Farm Show din suburbia situată la nord de Pittsburgh.

„Voi fi acolo pentru a-l susţine!” a scris Musk pe X la sfârşitul zilei de joi, ca răspuns la o imagine pe care Trump a distribuit-o promovând viitorul eveniment.

„Butler sâmbătă - istoric!” a scris Trump pe X, alături de o imagine cu el ridicând pumnul. Imaginea a fost făcută pe 13 iulie, la câteva momente după ce a fost împuşcat.

Musk declarase după acel miting: „îl susţin pe deplin pe preşedintele Trump şi sper într-o recuperare rapidă”.

Campania lui Trump a declarat săptămâna trecută că „preşedintele Donald J. Trump se va întoarce în Butler, Pennsylvania, pentru a ţine un miting pe acelaşi teren unde a fost la un pas de a-şi pierde viaţa în urmă cu mai puţin de trei luni”.

În timpul unui miting desfăşurat săptămâna trecută în Carolina de Nord, Trump a declarat că doreşte să se întoarcă la locul de desfăşurare din Butler pentru „a ne termina discursul”.

„După cum ştiţi, au existat două tentative de asasinat asupra vieţii mele despre care ştim... şi primul caz în Butler, Pennsylvania, un loc minunat, şi ne vom întoarce la Butler”, a spus el. „Ne vom întoarce şi ne vom termina discursul”.

 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Armata israeliană a distrus mai multe depozite de arme şi tuneluri ale Hezbollah din Liban

Trump se întoarce în Pennsylvania, locul tentativei de asasinat: Să ne terminăm discursul

Polonia va începe să consolideze apărarea din nord-est până la sfârşitul anului

Polonia va începe construirea primelor elemente ale liniilor de apărare consolidate la graniţele cu Rusia şi Belarus până la sfârşitul anului 2024, a declarat un ministru adjunct al apărării, citat de Reuters.

Constatarea Marinei Regale: femeile din serviciul submarinelor, supuse misoginismului şi intimidării

Femeile din Serviciul de submarine au fost victime ale misoginismului, intimidării şi altor comportamente inacceptabile, a constatat o investigaţie a Marinei Regale, citată de BBC.

Descoperiri ştiinţifice demne de premiul Nobel care încă aşteaptă recunoaşterea

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..