Războiul din Ucraina, ziua 974. Casa Albă: Trupele nord-coreene din Ucraina sunt ţinte legitime / Preşedintele Finlandei: Intrarea Ucrainei în NATO este o chestiune de timp

Războiul din Ucraina, ziua 974. Casa Albă: Trupele nord-coreene din Ucraina sunt ţinte legitime / Preşedintele Finlandei
📅 2024-10-24

UPDATE Preşedintele Finlandei: Intrarea Ucrainei în NATO este o chestiune de timp

Preşedintele finlandez Alexander Stubb a declarat, în cadrul unui interviu pentru Deutsche Welle, că este convins că Ucraina va deveni în mod inevitabil membră a NATO.

De asemenea, el a menţionat că, atunci când vine vorba de sprijinirea Ucrainei, Finlanda aude ceea ce solicită preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski.

„Mesajul său este că are nevoie de arme şi că nu are nevoie de limite în utilizarea acestor arme. Finlanda nu a pus nicio limită la armele pe care Ucraina le poate folosi venind din Finlanda”, a declarat preşedintele finlandez.

UPDATE Marea Britanie pregăteşte încă un grup de viitori piloţi ucraineni de F-16

Un alt grup de militari ucraineni a finalizat pregătirea elementară de zbor pentru avioanele de vânătoare F-16 în Marea Britanie, a informat Royal Air Force (RAF) britanică pe 22 octombrie, notează Kyiv Independent.

Instructorii britanici au pregătit până acum un total de 200 de piloţi ucraineni, potrivit subsecretarului de stat britanic pentru forţele armate, Luke Pollard.

Casa Albă afirmă că trupele nord-coreene din Ucraina sunt ţinte legitime

Casa Albă consideră că dacă trupele nord-coreene sunt atrase în războiul Rusiei împotriva Ucrainei, acestea ar fi considerate ţinte legitime, la fel ca trupele ruse, afirmă John Kirby, consilierul pentru comunicaţii în domeniul securităţii naţionale al Casei Albe.

„Dacă ele [trupele nord-coreene] se vor desfăşura pentru a lupta împotriva Ucrainei, ele sunt un joc corect, sunt ţinte corecte, iar armata ucraineană se va apăra împotriva soldaţilor nord-coreeni în acelaşi mod în care se apără împotriva soldaţilor ruşi”, a adăugat el.

„Prin urmare, posibilitatea ca soldaţi nord-coreeni morţi şi răniţi să lupte împotriva Ucrainei este absolut reală în cazul în care vor fi desfăşuraţi”, a subliniat consilierul Casei Albe.

 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Flori în amintirea mamei, plantate la „Urgenţa” Spitalului Judeţean Sibiu

Ion Cristoiu: În unele aspecte, democraţia e mai parşivă decît dictatura

Războiul din Ucraina, ziua 974. Casa Albă: Trupele nord-coreene din Ucraina sunt ţinte legitime / Preşedintele Finlandei: Intrarea Ucrainei în NATO este o chestiune de timp

Cum s-a produs atentatul cu bombă asupra milionarului ucis la Arad. Noi informaţii din caz

Milonarul Ioan Crişan, ucis în urmă cu mai bine de 3 ani, a murit după explozia unui dispozitiv improvizat, pus în mişcare de un mecanism folosit ca detonator, arată Parchetul General într-un comunicat de presă în care arată, oficial, reţinerea celor trei persoane acuzate de omor. ...

Fiica milionarului ucis în atentatul cu bombă din Arad a fost reţinută

Turcia atacă ţinte ale militanţilor kurzi din Irak şi Siria în urma atentatului terorist

Forţele aeriene ale Turciei au lovit miercuri ţinte ale militanţilor kurzi în Irak şi Siria, într-o ripostă aparentă la un atacul de la o companie de apărare de stat cheie în urma căruia au murit cinci persoane şi alte peste 20 au fost rănite, potrivit AP News.

Kamala Harris, discurs în faţa votanţilor cu mai puţin de 2 săptămâni înaintea alegerilor

Doi morţi şi 20 de răniţi după un accident între un autobuz şi o maşină condusă de un şofer de 17 ani

Lahore este oficial cel mai poluat oraş din lume. Smogul asediază populaţia

Oraşul Lahore, din Pakistan, se află pe primul loc printre cele mai poluate oraşe din lume.

Unui europarlamentar din Spania i s-a interzis să poarte kufiya în Parlamentul European

Irene Montero a fost nevoită să lase eşarfa deoparte, înainte să-şi ţină discursul.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.