Armata israeliană ar putea ataca un mare oraş din Liban

Armata israeliană ar putea ataca un mare oraş din Liban
📅 2024-10-23

Armata israeliană ar putea ataca un mare oraş din Liban. Este vorba despre Tir, al cincilea oraş ca mărime al ţării. Armata israeliană a cerut unor locuitori ai oraşului să plece de acasă.

Armata israeliană ar putea ataca un mare oraş din Liban

Avichay Adraee, un purtător de cuvânt al armatei israeliene a anunţat că israelienii vor ataca zona Tir din Liba, potrivit Sky News.

El a publicat o hartă pe platforma X arătând zeci de clădiri evidenţiate cu roşu şi solicitându-le rezidenţilor lor să evacueze.

„Trebuie să vă mutaţi imediat din zona marcată cu roşu şi să vă îndreptaţi spre nord de râul Awali. Oricine este prezent în apropierea elementelor, instalaţiilor şi echipamentelor de luptă Hezbollah îşi pune viaţa în pericol”, scrie în mesajul redactat în limba arabă.

Oraşul Tir este situat pe coasta mediteraneană din sudul Libanului, la aproximativ 20 de kilometri nord de graniţa cu Israelul.

FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei

PROSPORT.RO

Alexia Eram iubește acum fără rețineri! BOMBA: l-ar fi avut pe dreapta de când era cu Mario Fresh

CANCAN.RO

De câte ori pe zi mănâncă, de fapt, concurenții de la Asia Express. Victor Slav și Selina s-au dat de gol

GANDUL.RO

 
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Ionel Dancă (Forţa Dreptei): Planul fiscal pregătit de Guvern va omorî bruma de creştere economică a României

Amazon fixează preţuri ultra-scăzute pentru noul său magazin online care rivalizează cu Temu

Gigantul comerţului electronic Amazon se pregăteşte să lanseze un nou magazin online low-cost şi va impune plafoane de preţ stricte pentru comercianţii de pe platformă, potrivit The Information, citat de Reuters.

NASA prezintă un nou telescop capabil să detecteze unde gravitaţionale

NASA a prezentat un nou telescop prototip destinat detectării undelor gravitaţionale, în cadrul misiunii Laser Interferometer Space Antenna (LISA), condusă de Agenţia Spaţială Europeană (ESA) în parteneriat cu NASA, scrie Engadget.

Ciolacu: Liderul Opoziţiei din România în acest moment este Nicuşor Dan

Secretarul general al ONU soseşte în Rusia, la Kazan, pentru summitul BRICS

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a sosit miercuri la Kazan, în regiunea Volga din Rusia, pentru a lua parte la summitul BRICS, a anunţat serviciul de presă al Consiliului de Stat din Tatarstan, citat de agenţia TASS.

Candidaţii de peste 45 de ani au cele mai puţine aplicări pe piaţa muncii

Candidaţii de peste 45 de ani sunt categoria cu cele mai puţine aplicări pe piaţa muncii, doar puţin peste 100.000, arată un studiu recent.

Armata israeliană ar putea ataca un mare oraş din Liban

Armata israeliană ar putea ataca un mare oraş din Liban. Este vorba despre Tir, al cincilea oraş ca mărime al ţării. Armata israeliană a cerut unor locuitori ai oraşului să plece de acasă.

Războiul din Ucraina, ziua 973. Zelenski îndeamnă aliaţii să sporească presiunea asupra Coreei de Nord / Armata rusă ocupă încă un sat din regiunea Doneţk

Speranţă pentru tratarea norovirusului: Medicii testează primul vaccin din lume împotriva virusului care provoacă vărsături

Ciolacu, despre acuzaţiile privind planul Hrebenciuc-Simion: o tâmpenie, un plan secret ştiut de toţi

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat acuzaţiile privitoare la un plan secret prin care candidatul AUR, George Simion, să fie ajutat să ajungă în turul doi al alegerilor prezidenţiale. O tâmpenie, un plan secret ştiut de toată lumea, a spus Ciolacu.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.