COMENTARIU Lelia Munteanu: Electorală

COMENTARIU Lelia Munteanu: Electorală
📅 2024-10-27

A fost odată o ţară frumoasă şi bogată. Au trecut peste ea turcii, ruşii, pesediştii, liberalii (toate guvernele Boc). Nu mai e aproape deloc.

Locuitorii ei se numără obsesiv-compulsiv. Nu-i nimica. Pe liste se strecoară Foamea şi Frica.

(Ce era de vorbit s-a vorbit. Ce era de dat s-a dat: o pungă, o găleată, o lovitură de stat).

Adevărul şi-a băgat gheara-n gât. Ce piţigoi! Nu mai găseşti mare lucru nici în gunoi.

Parcă ne-au fugit lăudătorii, parc-au murit. Ne caută cu lumânărica Foamea şi Frica.

Piţipoance politice, cocalari de stat, vorbeli si trozneli - zbang! Sturm und drang.

Toţi, între fălcile chitului care nu vrea să-i înghită. Ce comedie horror reuşită!

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Un adult mort şi un copil rănit după un accident în Mehedinţi

Un bărbat de 39 de ani a murit, iar un copil în vârstă de 15 ani a fost rănit, duminică, după ce maşina în care se aflau a părăsit drumul şi s-a răsturnat, în zona localităţii Bălăciţa, din judeţul Mehedinţi.

Preşedintele Georgiei nu acceptă rezultatul alegerilor şi cere cetăţenilor să iasă în stradă pentru a protesta: „ar însemna acceptarea subordonării faţă de Rusia”

Preşedintele Georgiei, Salome Zourabichvili, a făcut apel la cetăţeni să iasă în stradă pentru a protesta, afirmând că partidul de guvernământ a fraudat alegerile parlamentare de sâmbătă.

Preşedintele Consiliului European îndeamnă la investigarea rapidă şi transparentă a alegerilor din Georgia

Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, a insistat duminică pentru o investigaţie rapidă şi transparentă a presupuselor nereguli din timpul alegerilor din Georgia şi a declarat că va pune subiectul pe ordinea de zi a unui summit al UE în noiembrie, scrie Reuters.

Egiptul propune un armistiţiu de două zile în Fâşia Gaza pentru eliberarea a patru ostatici

Egiptul a propus o încetare a focului de două zile în Gaza pentru a schimba patru ostatici israelieni ai Hamas pentru unii prizonieri palestinieni, a declarat duminică preşedintele Egiptului, în timp ce loviturile militare israeliene au ucis 45 de palestinieni în enclavă, potrivit R...

COMENTARIU Lelia Munteanu: Electorală

Victorie istorică pentru fraţii Maior la prima ediţie a Raliului Vâlcii

Fraţii Norbert Maior şi Francesca Maior au câştigat detaşat Raliul Vâlcii, ultima etapă a sezonului în Campionatul Naţional de Raliuri Betano 2024, devenind primii fraţi din istorie acestei discipline în România care câştigă o cursă în clasamentul general.

Donald Trump, dezlănţuit cu puţin timp înainte de alegerile din SUA

Donald Trump s-a plâns că rivala democrată Kamala Harris nu munceşte la fel de mult ca el, l-a lăudat pe preşedintele chinez Xi Jinping ca fiind „feroce” şi l-a numit pe fostul preşedinte Barack Obama „un adevărat ticălos”, potrivit Reuters.

Parlamentarii britanici îl acuză pe premierul Keir Starmer de „mentalitate colonială”

Unii deputaţi laburişti britanici l-au acuzat, duminică, pe prim-ministrul Keir Starmer că are o „mentalitate colonială” şi că încearcă să reducă la tăcere naţiunile care solicită discuţii privind despăgubirile pentru sclavia transatlantică la summitul Commonwealth-ului din această ...

Compania Rheinmetall a deschis prima sa fabrică de armament în Ucraina. Reacţia lui Dmitri Medvedev

Rheinmetall a dat în funcţiune prima sa fabrică în Ucraina, iar o a doua unitate este în curs de finalizare, conform interviului acordat de Armin Papperger, CEO-ul Rheinmetall, postului TSN.

Războiul din Ucraina, ziua 977. Serviciile de informaţii estoniene: Forţele lui Putin au 40.000 de victime în această lună / Armata Kremlinului avansează spre Pokrovsk / Yermak: Coreea de Nord e acum parte din conflict

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.