Horațiu Moldovan, prestație perfectă în Serie B » Portarul român, cel mai bun om al echipei

Horațiu Moldovan, prestație perfectă în Serie B » Portarul român, cel mai bun om al echipei
📅 2024-09-21

Horațiu Moldovan (26 de ani), portarul naționalei României, a făcut un meci foarte bun în partida Cosenza - Sassuolo, scor 0-1, din runda cu numărul #6 din Serie B.

Deplasarea de la Cosenza a fost al doilea meci al lui Moldovan în poarta noii echipe, după ce etapa trecută debutase împotriva celor de la Carrarese (2-0). Astfel, portarul român are două meciuri fără gol primit în două apariții.

Horațiu Moldovan, a doua cea mai mare notă de la Sassuolo

Horațiu Moldovan a reușit nu mai puțin de 5 parade în fața atacanților adverși, iar cei de la Sofa Score i-au dat nota 7,7, a doua cea mai mare a echipei lui. Yeferson Paz a primit cea mai mare notă din acest meci (8,1), iar Armand Lauriente, marcatorul singurului gol al partidei, a fost notat cu 7,4.

Daniel Boloca, fotbalist cu dublă cetățenie, română și italiană, a fost integralist și a primit nota 7,5 pe aceeași platformă. Mijlocașul nu a dat curs convocărilor venite din partea naționalei României, în speranța că va evolua pentru Squadra Azzurra.

După primele 6 etape, Sassuolo se clasează pe locul doi în Serie B, cu 11 puncte, la 3 în spatele Pisei, club la care evoluează internaționalii români Marius Marin și Adrian Rus.

Horațiu Moldovan refuzase convocarea lui Mircea Lucescu pentru a se impune la Sassuolo

Fostul portar al Rapidului fusese chemat la lot de selecționerul Mircea Lucescu pentru „dubla” cu Lituania (3-1) și Kosovo (3-0), din Liga Națiunilor, dar a refuzat convocarea, spunând că vrea să rămână la echipa de club pentru a avea șanse mai mari să se impună ca titular. Acesta abia fusese împrumutat de Sassuolo de la Atletico Madrid.

„Il Luce” a înțeles situația și l-a înlocuit cu Laurențiu Popescu, de la CSU Craiova.

Horațiu Moldovan se regăsește pe lista preliminară a lui Mircea Lucescu pentru partidele cu Cipru (12 octombrie) și Lituania (15 octombrie).

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

Ilie Dumitrescu îl face praf pe Dorinel Munteanu, după gesturile scandaloase ale antrenorului: „Nu poți face așa ceva, o să rămâi toată viața la Galați”

Fostul internațional Ilie Dumitrescu (55 de ani) a reacționat, după gestul scandalos făcut de Dorinel Munteanu (56), în meciul Oțelul - Dinamo, scor 1-1, din runda cu numărul #10 din Superliga. În minutul 33 al meciului de la Galați, Dorinel Munteanu și-a ieșit din fire și l-a luat de guler pe t...

Lecce - Parma, duel din runda a 5-a în Serie A » Echipele de start: 2 români titulari, alți 2 pe bancă!

Lecce și Parma, echipele pregătite de Luca Gotti și Fabio Pecchia, se vor întâlni în această seară, de la ora 21:45, pe Stadio Via del Mare, într-un meci din etapa 5 a noului sezon de Serie A. Partida va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe PrimaSport 3 și DigiSport 3. ...

Dan Petrescu, după un nou pas greșit: „Dacă juca echipa mea precum Sibiul, eram criticat nonstop!”

Dan Petrescu, 56 de ani, antrenorul lui CFR Cluj, a comentat remiza cu Hermannstadt, 0-0, declarându-se surprins de stilul de joc al sibienilor. CFR Cluj a expediat peste 20 de șuturi spre poarta adversă, dar nu a putut obține victoria la Sibiu. A fost doar 0-0, iar formația din Gruia a urcat pe ...

Marius Măldărășanu, după ce Hermannstadt a remizat cu CFR Cluj: „Îmi doresc să depășim această barieră”

Marius Măldărășanu (49 de ani), antrenorul celor de la Hermannstadt, a tras concluziile, după ce echipa lui a remizat cu CFR Cluj, scor 0-0, în runda cu numărul #10 din Superliga. Marius Măldărășanu recunoaște că sibienii și-au respectat prea mult adversarii în acest meci și consideră că prima r...

Marele Liță Dumitru pariază pe Daniel Bîrligea: „Are un avantaj față de Louis Munteanu. 10 procente peste!”

Fostul mare fotbalist Liță Dumitru, 74 de ani, revenit vara aceasta în fotbalul românesc, în calitate de director tehnic la Concordia Chiajna, a vorbit despre două dintre mutările importante realizate de granzii din România în ultima perioadă, Louis Munteanu la CFR Cluj și Daniel Bîrligea la FCSB...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..